Şimdi Ara

1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
9.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bulunduğum bölgenin altyapısı çok eski daha önce ttnet kullanıyordum max 5 mbit hız görmüştüm ttnette malum birde 50 akn zaten ay sonuna varmadan doluyor akn. neyse arıza oldu aradık talebi aldılar kaydı falan bekledik 3 gün oldu tekrar aradım tekrar iletiyoruz falan dediler bekledim 1 hafta oldu 10 gün oldu artık iş çığrından çıktı adsl yok telefon yok neyse tekrar aradım hep aynı şey talebi iletiyoruz falan filan arızayı yaşadıktan tam 2 hafta geçti hala gelen giden arayan yok. şehirdeki türktelekom müdürlüğüne gittim durumu anlattım bugün gelip çözeceğiz dediler 2-3 saat sonra gelip telefon direğindeki kutunun içinden birşeyleri değiştirip gittiler sorun çözüldü.

    aradan 2 ay geçti tekrar adsl yok telefon yok tekrar arıza kaydı verdim talebi aldık falan. 1 hafta geçti 2 hafta geçti bu kez müdürlüğede gidemiyorum işten dolayı 15 gün oldu aradım talebiniz görünüyor falan sorunu çözmek için işlemlere başlamışlar falan diyorlar tamam dedim kapattım. 20 gün oldu yine gelen giden arayan yok artık tam 3 hafta olmuştu ve çıldırmak üzereydim neyse 21. gün işimiz erken bitti direk dolmuşa atladım tekrar müdürlüğe gittim bu kez onların aracı ile geldim yaptılar gittiler aradan 1-2 hafta geçti aradılar türktelekom ttnet ile sözleşmeniz ay sonunda bitecek sizinle çalışmak istiyoruz falan anlattılar zaten ttnetten artık illallah etmiştim lanet olsun dedim artık o kadar nefret etmiştimki ttnetten kabul ettim fiyatıda uygundu ve heryöne konuşma veriyordu bayada cazip geldi hız mız vs hiç sorgulamadan kabul ettim

    evraklar geldi doldurduk gönderdik sonra internette araştırma yaparken türktelekom altyapısını kullandığını okudum falan bi an ulan ne yaptık şimdi işimiz daha kötü adamlar bizle hiç ilgilenmez dedim beni bir pilmanlık sardı iptal etmeyi bile düşündüm ama uğraşamam dedim sağlık olsun olmazsa belirli bir süre sonra iptal ederiz dedim neyse aradan 3-4 gün geçti telefona bilgiler geldi işte kullanıcı ve şifreleri gönderdiler internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz dediler ayarladım bağlandım test yaptım haydaaaa dedim hızım 3 mbit ti dedim arkadaş ben ttnette bile 5 alıyordum iyice moralim bozuldu aradım dedim hızım çok düşük acaba neden 1 dakika kontrol ediyorum dedi telefondaki görevli bayan evet hızınız şuan gerçekten de düşük yükseltme işleminizi yapıyorum dedi ve hızımı 13 mbit e çıkardılar tabi ben şaşkın ve mutluydum ilk defa 5 mbitten daha hızlı bir internetim oluyordu evde teşekkür edip kapattım telefonu.

    o akşam mutluluktan çıldırdım iyiki geçmişim falan diyorum kendi kendime. aradan 1 ay geçti adsl yok ulan şimdi boku yedik dedim ttnet kendi altyapısı olduğu halde bile 2 haftada gelmiyor türknet bunların altyapısını kullanıyor sıra hiç gelmez heralde 1 2 aya anca gelirler dedim aradım dedilerki 3 iş günü içinde çözülecek tabi ben tabi tabi kesin öyledir diyorum. neyse bir sonraki gün mesaj geldi 24 saat bile olmamıştı arıza yaşandığından beri " arızanız giderilmiştir hizmetyinizi kullanmaya devam edebilirsiniz diye" akşam eve geldim tüm ışıklar yanıyor adsl vs. daha sonra telefon ile aradı bir beyefendi arızanız giderildi mi memnunmusunuz hizmetten falan artık iyice güvenimi kazandılar

    aradan 2 ay geçti bu kez evimizin 100 metre ilerisinde yapılan inşaat sırasında telefon kablosu kopmuş ve benim bağlantı gitmişti aradım 4 gün sonra geldiler direkler arasında mesafe çok olduğundan birtane de direk diktiler kabloyu onardılar hizmetimi kullanmaya devam ettim.

    şuana kadar en geç 4 gün içinde hallettiler sorunlarımı ve verilen hizmetten daha önemli birşey bu.2 yıldır türknet e aboneyim güvenimi kazandılar ilgi alaka çok iyi sorunlar çok kısa sürede çözülüyor tt netten sonra böyle bir hizmet almak benim için Türknetin yerini çok ayrı bir yere taşıdı. fakat 2 yıl önce 12-13 mbit hız alırken şuan 9 mbit alıyorum 12 ye çıkardıklarında sık sık kopmalar oluyor umarım kendi altyapılarınıda güçlendirip daha yüksek hız almamı sağlarlar. Teşekkürler Türknet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaceless_ -- 22 Ekim 2017; 23:46:52 >




  • Turknette memnun olanlar söylemesin ttnet ajanları harekete geçip memnuniyeti bozabilirler demekki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim Arkadaşta zar zor iptal etti Ps4 te sürekli online oyunlarda oyundan atmalar yaşıyordu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta, sayende yarın Türknet'e yapacağım başvurudan vazgeçtim.

    Artık bana, herhangi bir iss'den aylık 60TL ve altı adsl paketi önerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom sanki çok mu farklı arkadaşım Turknet aracı firma telekom ne verirse onu sana sağlıyor burada aslında haysiyetli telekomun onursuz ve basiretsizce aracılara satma hakkı tanıyp sonrada aldığı para yetmiyormuşçasına müşterilerede göz koymasından kaynaklı. Şu anda kablonet sağlam Superonline güzel ama kelekçi sistemlerinde var olan güvenlik açıkları kapatılmaması ve modemlerini bilenler bilir çakma çan çin çon cihazlar gibi olması ve farklı cihaz kullanımını sürekli engelleme gayretinde olmaları nedeni ile bana görem tam bir omurgasızlık. Yurt dışında böyle bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum nedeni ise eğer var ise oralardada neden Asus, Airties, Tplink gibi firmalarda fiber modem üretiyor zaten kimse kullanamayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Usta, sayende yarın Türknet'e yapacağım başvurudan vazgeçtim.

    Artık bana, herhangi bir iss'den aylık 60TL ve altı adsl paketi önerin.

    yok ki 25 gb kotalı var ya sevecen ya da okşayacan upload hızı ilede alakalı bir durum download iyi güzelde bari 5 mbit bir upload hızı sun sanki 5 mbps ile vps sunucu kursak çalışacak. o işler için zaten simetrik hizmet kullanılıyor. uploadın zayıf olması darboğaza sebebiyet veriyor sistemlere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_flood


    quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Usta, sayende yarın Türknet'e yapacağım başvurudan vazgeçtim.

    Artık bana, herhangi bir iss'den aylık 60TL ve altı adsl paketi önerin.

    yok ki 25 gb kotalı var ya sevecen ya da okşayacan upload hızı ilede alakalı bir durum download iyi güzelde bari 5 mbit bir upload hızı sun sanki 5 mbps ile vps sunucu kursak çalışacak. o işler için zaten simetrik hizmet kullanılıyor. uploadın zayıf olması darboğaza sebebiyet veriyor sistemlere.

    Sağolsunlar aç gözlü İss"ler yüzünden fakirin oğlu internete bile giremiyor artık.

    Hamdolsun, yol yabdı, TT Özelleşti, herkes evet, ülke şaha kalkdı....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende yeni geçtim türknet’e ama memnun değilim. Bazen 10 dk arayla, bazen de 2 saat arayla internet aşırı yavaşlıyor girmiyor hiç bir siteye, modemi kapatıp açınca düzeliyor yada düzelmiyor. Modem de sorun olabilir mi diye düşündüm ama görünen o ki sorunu yaşayan tek ben değilmişim. Başka iss bakmanın zamanı geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spader -- 23 Ekim 2017; 0:12:2 >
  • En azindan ttnetten iyidir taahhut yok bir sey yok. Bazen dusunuyorum bu aktroller gibi bunlar da ttnetin parali trolleri olmasin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suyun başında TT olduktan sonra sıkıntılar bitmez
    Türknet anlayabildiğim kadarıyla çok çaba sarf ediyor , ezber bozmaya çalışıyor ama suyun başındakilere laf geçiremiyor gibi
    saha ekipleri olsa o zaman bu fiyatlara veremeyecekler , olmayınca TT. ye mahkumlar
    ve her durumda müşteri sıkıntı çekiyor

    gerçi TT. kendi müşterilerini dahi süründürdüğü oluyor ,güya özelleşti ama çalışan elemanları aynı memur gibi davranıyor
  • İstediğiniz İSS ye geçin temel sorun altyapının Telekomun tekelinde olması .

    Hoş telekomda da sorunlar yaşanıyor .


    Lig tv gibi bu int.altyapı tekeli de çağ dışı .
  • dickinson kullanıcısına yanıt
    Turknetin çağrı merkezi yok,doğrudur.Turkcell'in de çağrı merkezi işini bu Hobim Bilgi İşlem yapıyor.Turknet'e abone olurken gönderilen abone evrakları,kimlik bilgileri de bu firmadan geçip turknet merkeze iletiliyor.Data dedikleri müşteri bilgisini bu Hobim Bilgi İşlem de açık izin olmadan kullanıyor.Turknet abonelik evraklarında bu bilgiler paylaşılabilir deniyor ama abone olanlar,abone olurken ilk müşteri bilgileri bu şirkete gidiyor ardından turknete ulaşıyor.Yarın bir gün turknet bu şirketle çalışmayı kesse dahi o şirket,abone bilgilerini kullanabiliyor.O kimlik fotokopileri hepsi ilk Hobim Bilgi İşlemde taranıp turknete iletiliyor.

    Abone olurken şöyle şikayetler vardı hep.Abonelik evraklarımı gönderdim ama sayfa eksik çıkmış,kimlik fotokopisi gönderdiğim halde kimlik fotokopisi yokmuş,imza attığım halde imzam yokmuş.İşte tüm evraklar ilk önce hobim bilgi işleme kargolandığı için orada çalışanlar sayfaları kaybediyor.Evrakları taratırken arada sayfa atlıyor.Kimlik fotokopisini üst üste tarattığı için artık okunmuyor.Turknete eksik taratıp gönderdikleri için hep abonelik sıkıntıları oluşuyordu.


    Turknet Abonelik Evrakları Kargo Gönderim Adresi

    Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi mahallesi 132.Sokak No:1/1
    Ergene/Tekirdağ
    Hobim Bilgi İşlem Hizmetleri A.Ş

    Arşiv,doküman tarama,çağrı merkezini bu şirket yapıyor.

    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psu -- 23 Ekim 2017; 0:47:14 >




  • Bu olay defalarca yazılmıştır bu ve buna benzer konularda. Turk Telekom VDSL portlarını Turknete vermiyor hatta VDSL portu olan Turknet kullanıcısının portunu GASP EDIP, kendi müşterisine veriyor. Bakın benzer durumu yaşadık:
    https://teknoseyir.com/durum/637181

    Bu konuda müdahale edebilecek kurum BTK, "Rekabet Kurulu" ve "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı" dır.

    OGER'in iflası sebebi ile Türk Telekom'un yatırımı minimum seviyede tutup, tüm karını pay ederek OGER'in borcunu kapatmaya çalışıyor.
  • Biz de ttnet kullanıyorduk turknet'e gecmeyi düsündük ama bu forumda yazılanları okuyunca kesinlikle geçmememiz gerektiğini öğrendik. Sonra ttnet ile anlaşma yaptık tekrar ttnet kullanmaya başladık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spader

    Bende yeni geçtim türknet’e ama memnun değilim. Bazen 10 dk arayla, bazen de 2 saat arayla internet aşırı yavaşlıyor girmiyor hiç bir siteye, modemi kapatıp açınca düzeliyor yada düzelmiyor. Modem de sorun olabilir mi diye düşündüm ama görünen o ki sorunu yaşayan tek ben değilmişim. Başka iss bakmanın zamanı geldi.

    ayni sorunu ben yaşiyorum birebir aynisi.

    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 23 Ekim 2017; 1:02:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende turknet kullanıyorum ara sıra benimde internet gidiyor ama mecbur akksiz başka internet sağlayıcısı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Usta, sayende yarın Türknet'e yapacağım başvurudan vazgeçtim.

    Artık bana, herhangi bir iss'den aylık 60TL ve altı adsl paketi önerin.

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-in-15-gundur-baglayamadigi-interneti-vodafone-4-gunde-bagladi-ss-li--129503775

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ttnetten Superonline na geçtim aşırı memnun kaldım port aynı port kablo aynı kablo ama bağlantı kalitesi çağ atladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xeqona


    quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Usta, sayende yarın Türknet'e yapacağım başvurudan vazgeçtim.

    Artık bana, herhangi bir iss'den aylık 60TL ve altı adsl paketi önerin.

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-in-15-gundur-baglayamadigi-interneti-vodafone-4-gunde-bagladi-ss-li--129503775

    Eyvallah bro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: madrush x


    quote:

    Orijinalden alıntı: dickinson

    Turknet teknik ekibinin eve geldiğine emin misiniz?
    Firmanın teknik desteğine ulaşmak mümkün değilken olmayan teknik ekibin evinize kadar gelip sorunu çözmesi muazzam bir şey olmalı :)


    yok değilim, bu konularda yalan söylemek hobim
    aradığım günden 3 gün sonra geldiler ve herhangi bi ücrette talep etmediler

    ttnet ekibi evinize gelir, hiçbi şey yapmadan gider ama 40 lirayı faturaya yansıtır :D
    allah aşkına burda 3-5 dağda, bayırda oturan tipler toplanmışsınız binanıza giren çıkan kablolar tarihi eser değerinde, ağlamayın

    ben ttnetten çok çektim.. ne yaptığından haberi olmayan destek hattı, saçı başı dağınık teknik destek ekibi, problemli internetleri vs. vs.
    turknet sağ olsun beni bu ttnet denilen illetten kurtardı.. 10 yılı aşkın süredir ödediğim haksız paralarda haram olsun

    Turk.net'in saha ekibi yok. Ankastreye kadar olan sorunlar icin TTNET ekibi geliyor (bir daha geldiklerinde fotograflarini cekerim kiyafetlerindeki logolari gorun diye), kimse de 40 TL yansitmiyor.

    Binaya giren cikan kablolarin sorumlulugu altyapi saglayicidadir. Binanin icindeki tesisat ne kadar iyi olursa olsun, dis tesisat kotu ise ic tesisatin hicbir onemi kalmaz. Turk.net ise dis tesisat ile ilgili TTNET'in duzeltme yapmasini talep edemedigi icin, surekli olarak ic tesisat ve modeminizde sorun var demekten oteye gidemiyor.

    Bu kadar adam dagda bayirda oturuyor, bir tek siz sosyetik yerde oturuyorsunuz anlasilan. Ego tam tavan.

    Ozetle bastan sona sallama bilgi veriyorsunuz. Kapiniza gelen adamin kiyafetinde yazan firmanin ismini okumaktan acizlikle hayat size cok guzel olsa gerek.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.