Şimdi Ara

01 2010 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRİX SAKHİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_cantan

    hay ağzından bal damlıyor Sanctus.
    O.Karacan samimimi sunuşundan ötürü hakkını yemelim.
    ama
    S.Acar hiç beklenmedik bir anda ve hiç umulmadık bir şekilde ortaya çıktı. ki bence TR de F1 dışında ki diğer branşlara da bakılsa sunucuklukta ki yegane insan S.Acar.bir işte ses tonu oda benim kıl şikayetim sana ne oluyor diyebilirsiniz.seslere biraz hassasım da.bir de kokuya.



    tabi ki Okay Karacan'ın samimi anlatımını göz ardı etmiyorum. hatta 1-2 kere Okay Karacan'ın futbol maçı anlatımına denk gelmiştim,gerçekten çok samimi bi tonla anlatıyor ve Star Tv'nin Şampiyonlar Ligi sunucularının aksine ağzı sulana sulana lafı bin kere dolandırarak değil Serhan Acar gibi doğrudan anlatım yapıyordu. hani Serhan en iyisi şu an ama Okay Karacan NTV'de olduğu zamanlardaki gibi anlatsa kimse şikayet etmez. yalnız Okay Karacan şu an çok gaza gelmiş durumda. geçen sezon Türkiye'de testleri izlememiştim ama testlerde bile baya bi gaza gelmiş şekilde anlatıyormuş

    bu arada Serhan'ın bi başka iyi yönünden bahsetmek istiyorum. F1 Racing'in şubat sayısını okuyanlar farketmiştir hemen herkes Schumi'nin dönüşünden falan bahsetmiş yada Schumi konusu ağırlık kazanmış. ama Serhan kendi köşesinde yeni puan sisteminin getirdiği yeniliklerden,iyi yanlarından ve kötü yanlarından bahsetmiş. yani F1 Racing'teki köşesinde bile kalitesini belli etmiş. bugün Serhan Acar Formula 1 ile ilgili kitap çıkarsın hiç tereddüt etmez gider alırım...




  • USF1 YOK
    2010’da grid’e çıkmasına kuşkuyla bakılan Amerikan takımı USF1, sonunda pes etti. Takım, mali sorunlar nedeniyle Salı günü fabrikadaki faaliyetlerini durdurarak F1 otomobili yapımına ara verdi.
    Daha önce 3 yarış kaçırmaları gündemdeyken USF1 takımı, 2010 sezonuna katılamayacaklarını açıkladı. Böylece grid’deki Amerikalı F1 takımı fikri 2010 sezonu için sona ermiş oldu.

    Şimdi ise planlar 2011 yılına katılma yönünde yapılıyor. Ancak boşalan yeri FIA’nın başka bir takıma vermesi de gündemde. Şu anda resmi olarak takımın şampiyonadan çıkarıldığına dair bir açıklama yapılmadı. Fakat Stefan Grand Prix’nin grid’e çıkma ihtimali de bulunuyor.
    http://www.trt.net.tr/f1

    Renault, Lada ile anlaşma yaptıGeçtiğimiz hafta ortaya çıkan Renault ve Lada’nın Formula 1’deki ortaklığı bugün resmen açıklandı. Buna göre Renault’nun 2010 F1 otomobili R30’da, Lada’nın logoları da yer alacak. Aynı zamanda Lada’nın ismi, ilk Rus F1 pilotu olan Vitaly Petrov’un tulumunda da yer alacak.
    Anlaşmanın geçtiğimiz Pazartesi Moskova’da yapıldığı bildirildi. Rusya başbaşkanı Vladimir Putin’in de, bu anlaşma için onay verdiği öğrenildi.

    Renault takım patronu Gerard Lopez ise şu yorumlarda bulundu: “Bu anlaşmadan dolayı onur duyuyoruz. Ülkeyi çok iyi tanıyoruz ve ülkenin spora girmesi için çok önemli bir adım. Lada, bu anlaşmayla beraber motor sporlarının zirvesiyle tanışmış oldu.”

    Lada ile yapılan teknik ortaklığın detayları ise daha sonra açıklanacak. Lada’nın Renault’ya bazı parçaları üreteceği tahmin ediliyor.
    http://www.trt.net.tr/f1


    2010 yılında grid’e girme mücadelesi veren Campos Meta’nın ismi, yeni alıcısıyla birlikte Hispania Racing oldu.

    http://www.trt.net.tr/f1




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    quote:

    Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

    ot gibi yarıs anlatımı...



    Serhan Acar'ın anlatımı çok çok iyi. Ot gibi değil tersine çok canlı anlatıyor ayrıca bunu yaparkende futbol spikerleri gibi salak salak cümleler kurmuyor,gayet sade ve güzel cümleler ile aktarıyor yarışı



    bakınız emre tilev

     01 2010 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRİX SAKHİR


    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=emre%20tilev




  • emre tilev diyince aklıma konçerto ve alman ernst diyişi geliyo :D aman aman düşman başına
  • Emre Tilev - F1 tarihinin en kötü sunucusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    Emre Tilev - F1 tarihinin en kötü sunucusu

    Bu mesleği hakkıyla yapanlara hakaret olur bu ifade
  • sezon başlasın artık özledik ya..

    pilotların takım değiştirmesini hala yadırgıyorum nedense... şumi ferrariyle özdeşleşmişti.. alonsoya alıştık her sene başka yerde..

    kimi siz formula 1 nasıl olcakki
  • Mercedes Gp'deki Ross Brawn faktörünü unutmamak lazım "hatır için ciğ tavuk yenirmiş"
    quote:

    Orijinalden alıntı: blue night

    sezon başlasın artık özledik ya..

    pilotların takım değiştirmesini hala yadırgıyorum nedense... şumi ferrariyle özdeşleşmişti.. alonsoya alıştık her sene başka yerde..

    kimi siz formula 1 nasıl olcakki
  • Yeni sezonda yeni takımlarla birlikte Shumini F1'e dönüşünü de katarsak, bence çok heyecanlı ve bir o kadar zevkli yarışlar bizi bekliyor. Hadi hayırlısı diyelim. Tüm Formula 1 sever arkadaşlara da buradan selamlar...
  • biri şu Webber'i sustursun. altında iyi araç yokken bile çok konuşan bi pilottu,geçen sezon verdiler hızlı araç daha çok konuşmaya başladı. şimdide Schumi eskisi gibi olamaz demiş. bre dingil,sen Schumi'ye laf atacağına senden yaşça çok küçük olan Vettel'i nasıl geçeceğini düşün,adam dağıttı seni geçen sene. sen bırak Schumi'nin 2. kariyerini,dönüp kendi kariyerine bi bak bu yaşına kadar ne başarıların var diye.
    çok ciddiyim bu adam hala Minardi'de ilk yarışında aldığı 5.liğin ekmeğini yiyor. o günden bugüne tık yok adamda...
  • Yeni sezon hepimize hayırlı olsun.

    Her zamanki gibi Button'ı destekliyorum ve ilk yarıştada bazılarına göre hala süpriz adam sayılsada Button dan yarış galibiyeti yada podyum bekliyorum,bunun dışında Red Bull ve Ferrari kapışır Shumi soru işareti olur diyorum Mercedes yani bizim BGP 001 alt yapısındaki araç geliştiyle ve bu yarışta birşeyler yapacaksa buda Rosberg den gelir ancak efsanenin biraz daha zamana ihtiyacı var bence.
  • Serhan Acar bir çok spor spikerleri gibi hangi dal olsa sunmuyor.
    İşin uzmanı bi yerde. Ben anlatımını beğeniyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    biri şu Webber'i sustursun. altında iyi araç yokken bile çok konuşan bi pilottu,geçen sezon verdiler hızlı araç daha çok konuşmaya başladı. şimdide Schumi eskisi gibi olamaz demiş. bre dingil,sen Schumi'ye laf atacağına senden yaşça çok küçük olan Vettel'i nasıl geçeceğini düşün,adam dağıttı seni geçen sene. sen bırak Schumi'nin 2. kariyerini,dönüp kendi kariyerine bi bak bu yaşına kadar ne başarıların var diye.
    çok ciddiyim bu adam hala Minardi'de ilk yarışında aldığı 5.liğin ekmeğini yiyor. o günden bugüne tık yok adamda...

    Doğru yahu. geçen yıl Barrichello ve Massa yı az daha eziyordu.aracı sürüyor adamın üstüne. yani evet haklısın @Sanctus H.Kewel, L.Neil, L.United lı bir avustralyalı daha vardı, N.Kidman sempatik adamlar bu ise lak lak lak başka iş yok.Vettel ters köşeye yatırıyor Webber'ı hala konuşuyo.Yani Schumi bu Webbber den iyi olacağı kesinde.bu yıl ki RedBull çok hoş bu kadar iyi ve güzel olacağını beklemiyordum açıkcası.RB aracını Şumi ye versem Vettel de hoplatır bence. valla ne diyelim inşallah seneye weber şutlanır de yerine Kimi gelir. tabi ki doğru diyorsunuz belki kırmızı öküz Kimi ile anlaştıda M.Webber ın morali bozulmasın diyordur hehehehe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 11 Mart 2010; 15:56:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_cantan

    RB aracını Şumi ye versem Vettel de hoplatır bence.



    orası kesin tabiki. Vettel çok hızlı ama hala çok tecrübesiz,Button'ın şampiyonluğuna bahane yaratmak istemem ama geçen sezon Vettel'in tecrübesizliğinden kaynaklanan hataları az değil. sezon başındaki Avustralya'daki Kubica ile olan kazası ve daha sonrasında İstanbul GP'de yarışın başındaki hatası ile Button'a geçilmesi ilk aklıma gelenler...
  • Evet İstanbul GP de start hatası acemiceydi.nereden aklına geldi? biraz daha tecrübelensin bakalım.tecrübe önemli umarım geçen yıl -2009- Monaco GP de yaşadığı acemiliği tekrar yaşamaz.Monaco da sanırım Kimi idi. Kimi'ye geçilince sonra tüm ayarı, akışı bozuldu idi Vettel'in.hiç hoşuma gitmedi ve gerilemeye başlayınca da birde arka tekerini duvara çarpması iyi olmadı idi.parlak çocuk dağıldı idi.
  • @Cantan ve @Sanctus Vettel hakkında söylediklerinize aynen katılıyorum.Bazen dağınık olabiliyor.Umarım bu yıl kendini bu alanda da düzeltip ileriki yıllarda daha komple bir pilot olur.

    @Sanctus ayrıca geçen yılki şampiyonada Button Vettel rekabetinde Vettelin hatalarına değinmen de tam isabet.Eğer pilotaj hataları en az olan bir pilot olsaydı Button için çok daha zor bir yıl olabilirdi.


    Bu arada artık çok sabırsızım yarın olsa da şu sezon başlasa artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: logann

    @Cantan ve @Sanctus Vettel hakkında söylediklerinize aynen katılıyorum.Bazen dağınık olabiliyor.Umarım bu yıl kendini bu alanda da düzeltip ileriki yıllarda daha komple bir pilot olur.

    @Sanctus ayrıca geçen yılki şampiyonada Button Vettel rekabetinde Vettelin hatalarına değinmen de tam isabet.Eğer pilotaj hataları en az olan bir pilot olsaydı Button için çok daha zor bir yıl olabilirdi.



    Aynen öyle. +1... Vettel acemiliği daha az olsaydı; Red Bull 'un Reno motoru daha sorunsuz olsa idi R.Brawn Button2ı zorla şampiyon yapmayı bırakıp markalar şampiyonasını kurtarmaya çalışırdı. bu iki sıkıntı olmasa idi Red Bull çok daha başarılı olurdu.birde Webber az daha sıkı çalışması lazım.
  • bi de sezon başındaki difüzör mevzusu var,bunuda unutmamak gerek.
  • yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyorum.tek eksik kimi
  • trt veriyor bu senede yarışları bildiğimiz gibi,geçen sene uydudan takip etmiştik.bu sene yine aynı frekanslardan mı yayın yapılacak?uydu şifrelenecek mi?bilgisi olan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.