Şimdi Ara

Biz Neye Geçtik,Ben neye itiraz ettim,Ne yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün babamı aramışlar hızınızı artırıcaz fiyatı ilk 6 ay 25 lira mı ne demişler 24 ay taahhüd filan babam da hatırlamıyor .çakallar kimle konuşçağını biliyor ev telefonları nasılsa annelerin babaların üstüne onlar da bilmiyor normal olarak süslü laflarla kandırıyorlar.kafam attı 15 gb lığa geçirdiler diye.aradım bir hiddetle konuştum kadın birşey de demedi doğru dürüst.nette tarifelere baktım 25 liralık birşey filan da göremedim değiştirin dedim şimdi ayda 1 tarife değiştirebiliyoruz dedi taahhütten bahsettim taahhüt yok dedi.şimdi biz 15 gblığa mı geçtik ?taahhüt yok dedi ama sonradan bir durum ortaya çıkmasın?



  • http://forum.donanimhaber.com/m_38343776/tm.htm

    Burda bahsettiğim olaya geçmiş olmalısınız :)
  • hocam sizin konuya da bakmıştım.ordan da sonuç çıkaramadım.99 liralığı 65 e mi veriyorlar?
  • şimdi sakin kafayla açtım konuştum 15 gblığa geçirmiş şerefsizler.sizin dediğinizi dedim öyle tarife yok dediler.e arayıp böyle demişler arkadaşa dedim.kurumsal pakettir o dedi.naptıkları belli değil ya.
  • Yemişler kafayı hocam ya, dedim ya yarın arayacağız dediler özellikle sordular saat kaçta arayalım diye arayan soran yok
  • o dediğin tarife sanırım bizim de şimdi geçtiğimiz tarife önceden 15gb downloaddan sonta 512kbps hıza düşeni kullanıyorduk şirket olarak geçen de aramışlar müdür (babamda) onaylamış 24 aylık sözleşme yapılmış şimdi 24.70 lira mı ne ödicekmişiz.
    aynen dediğin gibi kiminle konuşucağını biliyor adamlar bilgi işleme bakan benim ama ısrarla yetkili kişiyle görüşmek istiyolar.
    şimdi ilk 7 ay 25 lira sonrasında 54 lira ödiyicekmişiz yani 25x7 + 53x17 tutarında bi miktarı garanti altına aldılar.Ben pek problem olarak görmedim durumu arayıp konuştuğumda santralinizin desteklediği 8mbps hıza kadar bir hızı kullanıcaksınız dediler. yani eski tarifemizin ilk 7 ay 25 lira olarak ödenicek hali. Fark yokmuş (sözde). Umarım problem çıkmaz.
    Sıkmayın canınızı eğer 8mbps sınırsız(15gblık olanda sınırsız görünüyor ama gerçek sınırsızdan bahsediyorum) değilseniz endişelenicek bir durum yok gibi.
    Sadece alıcakları parayı garanti altına alıyorlar. Zaten SEVE SEVE ttnet kullanıcaz şimdilik başka servis sağlayıcı yok.




  • nısanda sıstem oturcakmıs yanı 512 ye dusecekmıs kesın olarak 15 gb dan sonra dıye okudum forumda.bu yuzden aramalar sıklastı nasılsa acıklarını kapattılar.arayıp bagırsan cagırsan ordakı de emır kulu.savcılık sınavını da kazanamıyoz kı ıslem baslatalım.
  • Bu konu dada şikayetler var.Bunlar milletin parasını almak için ellerinden geleni yapıyorlar.Eğer sözleşmeyi imzalamadınızsa 30 tl parayla kurtulabiliyormuşsunuz. Oda kampanyaya telefonlara olabilir dediği için para cezası gibi birşey sanırım Ama eve gelip kurulum falan yaptılarsa( tabi ne kurulumu belli değil sanırım modem hediyeli bu kampanya sadece sözleşmeyi imzalatmak için geliyor uyanıklar) Paketten çıkması zor olabilir. Çünkü bizi aradıklarındada modem hediye demişler ne zaman musaitseniz gelelim demişler.Eğer taahhüt yoksa herkes 6 ay kullanıp sonra ben çıkıyorum bu paketten derdi.Bence iyice araştırmadan karar vermeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 12 Mart 2010; 1:47:52 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.