Şimdi Ara

Türkçe Yamaların Geleceğini Yok Ettiniz, Tebrikler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
2
Favori
14.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

    Ayda 1500 tl yemeğe harcayan bir kişi zengindir. Çekirdek aile mutfak bütçesi bile daha az.
    Dışarı çıktığın bir gün, yemek harcamana gün içerisinde 50 TL harcıyorsun minimum
  • Steam'a DLC olarak eklesenize bu yamayı? Sizin emeğiniz sonuçta? Oradan para kazanmayı denesenize?
  • Yaralı parmağa işemeyecek adamlar, millete gönüllü yama yao edbiyatı yapıyor zavallılar.
  • Hocam walkure isimli yönetici Discordda üstü kapalı ağzından kaçırdı durumu. Yamanın iptal edilmesinin paralı ya da ücretsiz dağıtılmasıyla bir alakası yok diye.
    Bu ne demek oyunun dosyalarına müdahale edildiği için yamayı ücretsizde çıkarsınız tepenize bineceğiz notası verilmiş firma tarafından denektir.
    Evet yama şikayet edilmese belki* firmanın haberi olmayacaktı ama şöylede bir durum var yama çıktıktan sonra haberleri olsaydı o çeviride katkısı olan herkesin uykularını dağıtacaklarmış demek ki. Olaya bu gözle bakarsak çeviriyi yapan grubun şikayet eden arkadaşlara teşekkür bile etmesi gerek

    Gelelim yamanın şikayet edilme durumuna. Yama burada 50 lira oldu 30 lira oldu yok gamepass sistemi getirmişler 20 lira fiyat istiyorlar sebebiyle şikayet edilmedi. Burda kendini bilmez kişi ve kişilerce sözde gruba sahip çıkanların Torrente dahi düşmemiş oyun için insanlara pis torrentciler ölücüler fakirler vs gibi ağır ithamlarda bulunmaları ama aslında bu ithamda bulundukları kişilerin o oyunu parası vererek almış olduklarıydı.
    Haliyle ücretini verip hizmeti satın almış kişilere böyle hakaret edince millette iyice sinirlenip gidil şikayet ettiler. Ha birde nickini vermeyeceğim burda bir iki çeviri yaptı diye adamlara öteki tarafta benden helallik almak için geleceksiniz, çeviri yapanların alacağı üç beş kuruşta gözünüz var gözünüz kör olsun gibi hakaretten tut beddualara varasıya kadar yazdığı mesajlar yangına benzinlikle koşması milleti iyice zıvanadan çıkardı. Adamdaki kibir ve ego İngiliz dilini yaratan veya yaratanlarda yokmuştur zamanında bunu net söylüyorum.
    Ha ben ne oyunu aldım ne de yamayı almayı düşündüm ilgimi şu sıralar çekmeyen bir oyun ama gönül isterdi ki hem yama çıksın millet Türkçe oynasın hemde grup iyi kötü bişeyler kazansın ama olmadı.
    Fakat burda tek suç sadece bu yamayı şikayet edenlerde değil o da bir kesin yani. Hatta olayları kenardan izleyip taraf olmayan birisi olarak şunu söylüyorum en son suçlu Kişiler yamayı şikayet edenlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rica ederiz bidaha lazım olursak yazarsınız milleti dolandırmasınlar bize kafii tebrike gerek yok animusta aynıydı onlarada derslerini vermiştir dos2 yamasıyla ilgili herkez yerini bilecek kimse kimseden üstün değil ego kasmaya başka kapıya yallahhhh
  • o şikayet eden korsan oyuncular acaba şöyle mi düşündüler bunları şikayet edelim çeviriyi bedava yayınlasınlar birde çeviriye paramı verecem torrentcıyım ben zihniyeti şimdi daha türkçe ceviri bulur da oynarsınız ...
  • ahmetxx12xx kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir akıldır? Oyun cracklendi mi? Hayır. Böyle düşünüp insanlara hakaret ettiğinizde elinize ne geçiyor? Sizin gibiler yüzünden o şikayetler mail atılmıştır.
  • bu işi paraya dökenler ,bu işin geleceğini yok ettiler.
  • Sadece güldüm bu yoruma... Bu işler gönüllü yapılırken de söylüyordum her zaman da söylüyorum. Bir emek var hiçbir zaman ücretsiz olmamalı yavaş yavaş bu oluşumlar büyüyüp gelişmeli belki o zaman firmalar dinler de oyuna Türkçe dilini yapmak için bu gruplarla anlaşır. Bu durum sayesinde de oyunlara Türkçe dil eklenir. Senin bugün verdiğin para yarına yatırım bizim ülkede bazı şeyler ne yazık ki bu yüzden gelişmiyor. Her zaman olduğu gibi çekememezlikten başka birşey değil. Gönüllü yapsınmıs gönüllü yapanın da ağzına ediyorsunuz zaten gönüllü yapan kaç tane grup varsa hepsinin emeğine saygısızlık yapıldı. Kimse kimseye masal anlatmasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugüne kadar zibilyon tane türkçe yama çıktı bunların kaç tanesi ücretli? Niye ücretli yamaların bitmesini genel türkçe yamaların geleceğine bağladınız? Yapan bağış sistemi ile yapıyor yamasını. Parayla satanlar icat etmedi yama kavramını merak etmeyin. Ayrı ayrı başlıklarda ortak biçimde ağlamanız çok komik bir duruma dönüştü gerçekten. Hayır birde sağa sola ağzınızdan salyalar saçarak korsancılar demeniz yok mu? Cidden garip insanlarsınız. İşin ilginci, bahse konu çeviri grubu yamalarını bağış sistemi ile çevirirlerken, burada yamaların geleceği şöyle bitti böyle bitti, pis korsancılar vs. ağlayanlar muhtemelen bağış yapmamışlar ki bu gruplar satış sistemine geçmişler. Boşa sıkıyorsunuz yani. Diğer türlü bahse konu çeviri grubu para göz olduğundan satış sistemine geçmemiştir yoksa değil mi? Gelen bağışlar yetersiz olduğundan geçmişler.. E zamanında zaten destek olmadığın bir oluşum için bu kadar ağlamanızın bir sebebi falan yok... Yine bağış sistemiyle çeviri yapanlar yollarına devam edecekler.




  • İnternet üzerinden yapılan yıllık 35.316 TL ve altı satışlar (2020 yılı) için vergi muafiyeti var. Ki zaten Türkçe yamadan o kadar kazanacağını sanmıyorum kimsenin. Ayrıca bu sadece fiziksel şeyler için geçerli. Çevirmenlik ile ilgili ise "193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 18. Maddesi" var ve gelir vergisinden müstesnadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock89 -- 18 Temmuz 2020; 23:10:17 >
  • Bu yamaları tek bir grup mu TR ye çeviriyor neden gelecekteki çeviriler iptal olsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sen oyunun yapımcısı ile irtibata geçmeden yama yapıp bunu paralı satarsan sana dur derler bu işler kolay değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay sadece para olayı değil,

    Hükümetin Türkçe'yi uluslararası kabul edilen diller arasına sokacak eylemler yapması gerekiyor.

    Oyun veya her hangi bir uygulama ve program üreticisi İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince ve Japonca olarak çıkarıyor.

    1980'lerde MS-Dos benzeri işletim sistemleri piyasaya sürülürken o dönemki hükümetin dünya lisanları konferasına gönderdiği heyet devletin tahsis ettiği parayla konferansa katılmak yerine gazino, gece kulübü ve benzeri eğlence merkezlerinde harcadı.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    "Metro yamasının test aşaması bitti mi eğem?"

    Yamayı aylarca % 99'da beklettiğini unutmadık dostum. Burada millete ahlak dersi vermeye, doğrucu davut olmaya kalkma şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 18 Temmuz 2020; 9:46:18 >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Işte bu da "o çeviri grupları neden hala çalışmıyor?" sorusunun cevabı. Bıktırıyorsunuz çünkü böyle yorumlarla.


    Parayla satanın maliyeden, yasalardan kaçışı yok; gönüllü yapanın da sizlerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhun
    @OrhunKayaalp
    @GlaxyCSGO
    adlı kişiye yanıt olarak
    O işte bir iş vardır abi gaza gelmemek lazım. Cease and Desist'in sebebini görebilsek anlaşılır mevzu. Yoksa dil yamasının (online tarafı hariç olmak üzere) yayınlanmasını engelleyeceklerini sanmıyorum.

    Yine de bilinmez tabi C&D kararı görülmeden.
    ÖS 11:41 · 17 Tem 2020·TweetDeck Al kardeşim beinm bu işlerin içinden biri orhun kayaalp biraz daha bilinçlenirsin
  • Orhun
    @OrhunKayaalp
    @barisijen
    ve
    @GlaxyCSGO
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Cease and Desist olması açıklama yapamayacakları anlamına gelmiyor. Aksine gelen mahkeme emrini paylaşmaları gerekiyor ki biz de hangi sebeple yollandığını bilelim. AL bunuda orhunkayaalp yazmış bide acıklama yapmıyolar olumm sizzz yolunmaya alışmışsınızz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.