Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
325
Favori
600.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çimuanos kullanıcısına yanıt
    Sürat patladı zaten niye hala sürate veriyorlar anlamadım. 1 kargom 12 gün oldu kargo kayboldu sanırım. Diğer kargomda 4 gündür aktarmada gözüküyor.

    İşin kötüsü N11 Dermocare mağazası da sürate vermiş. Bayramdan sonra gelirse bir ihtimal iyi diyeceğiz.
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    150'li olandan aldım hocam onda kargo ücretsizdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer konuya yazdım buraya da yazıyorum.
    gittigidiyor'da mtsbcgl satıcısından aldığım maskeler daha önceki n11'deki sarbitane'den aldığım maskeyle aynı yani orjinal akyel. ortasında filtre var.

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avansastan Ece markalı aldım. Birtakım sertifikaları olduğu yazıyordu, şu an hatırlamıyorum. Telli ve ultrasonik dikişli geldi. Beklediğimden iyi. 10 tanesi 10₺, kargo bedava. 2 paket aldım, uzunca süre yeter bana. Ay başında paparayla eczaneden 50li almayı düşünüyorum ama anladığım kadarıyla sırf maske olsun diye satılanlar piyasada çok fazla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avansastan aldıgım ece geldi fena durmuyor ama diğer aldıgım maskeler daha kaliteli duruyolar paket konusunda pek iyi değil
  • Her yeri kendim gibi düşünmüyorum ancak siz kolonya şurada var diyene tepki gösteriyorsunuz özellikle ne zamandır. Görüyorsunuz var yani insanlar gördükleri için var diye paylaşıyorlar. Ayrıca sabahları yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 7-8 km yürüdüğüm için cadde üstünde belki 8-9 bim A101 şok önünden geçiyorum. Her markete kolonya geliyor sevkiyatta çünkü görüyorum streçle sarılı sevkiyatta kutusunu. Muhtemelen bu marketlere talebin çok yoğun olduğu bir yerdesiniz. Ancak bir iki migros ve carrefour da Selin bakarsanız mutlaka vardır. Çünkü Ankaradaki marketlere böyle yoğun gelen kolonya illaki bulunduğunuz yere de sevk edilmiştir. Tavsiyem İstanbulda da tarım kredi marketler var, yakınınızda varsa 400 ml 8 liraya bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 21 Mayıs 2020; 19:42:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolonya konusunda halen sıkıntı çeken varsa Eyüp Sabri Tuncer'in kendi sitesinde 1 litresi 24 TL. Az önce 2 litre kolonya + oda spreyi sipariş verdim. Kargo ücreti 11 tl.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Güzel görünüyor. Siz aldınız mı acaba bunlardan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/bbb-maske-3-katli-burun-telli-belgeli-cerrahi-koruyucu-maske_pdp_557791143

    43,90 TL + ücretsiz kargo + telli
    Satış yapan firmalar keşke maske ile ilgili olarak uzun uzadıya bilgileri yazmak yerine hangi tür kumaş üretimi olduğunu yazsalar...(Örneğin bu satıcının yazdığı bilgilerde en önemli kısım olan orta katta Metbownl kumaş olup olmadığına dair bir bilgi yok?)
    Yanlış anlaşılmasın lütfen belki de maske hakikaten kalitelidir, 3 KATLI nonvoven ve Metbownl kumaştan üretilmiştir... Ama yazmadiklari için bilemiyoruz işte...
    Üstelik fiyatı da hakkaten uygunmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar

    Ptt maske satışından 30 adet 6x5 şeklinde maske aldım deneme amaçlı. Maskeler Soly Care. Daha önce edevletten basvuru yaptıgımda gönderilen maskelerle aynı. O zamanda ptt eve soly care göndermişti. Bu arada n11 den dermocare adlı satıcıdan aşağıdaki linkten 100 adet aldım.. Oda gelince kontrol ederim. Ptt Soly Care gönderiyor aklınızda bulunsun.. Yalnız maskeleri 10 lu paket yapmışlar.

    https://urun.n11.com/medikal-maske/akyel-3-katli-filtreli-telli-maske-2-x-50-adet-P429194929
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    3 katlı, ultrasonik dikişli, orta kat metbownl, alt ve üst katlar nonwoven şeklinde tam aranan özellikler bir maske gibi görünüyor ancak satıcı puanı düşük. Sorulan sorularda fotoğraf isteyen olmuş, bir türlü cevap gelmediğinden bahsetmiş.

    Her maske tek tek paketli olsa çok daha iyi olurdu (belki öyledir, açıklamalarda göremedim)

    Anlatıldığı gibiyse piyasadaki en iyi maskelerden gibi duruyor.
    https://urun.n11.com/medikal-maske/3-katli-maske-50-adet-ultrasonic-nonwoven-katman-meltblown-filtre-P427348572




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buchholz rölesi

    Güzel görünüyor. Siz aldınız mı acaba bunlardan ?
    Sepete attım ama 15 adet varmış fark etmemişim, bitince almayı düşünüyorum eğer bu şekilde kalırsa
  • Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    Mağaza hakkındaki yorumlar pek iyi değil yalnız.
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    N95 maskeye alkol dezenfektan sıkınca ne oluyor kimyasal olarak kesin bilginiz var mı?
  • Gittigidiyor'da mtsbcgl satıcısından, (aynı kişi N11'de dermocare satıcısı) aldığım ürün geldi. Maskeler orjinal Ak-yel ürünü, üç katlı, telli, orta kısmı meltbown filtreli. Çakmak testini geçti.
    Kargolama hızlı ve paketleme çok iyiydi. Özenle kat kat paketlenmiş şekilde gönderimi yapılmış. Hızlı, güvenli ve hijyenik kargo olması şu süreçte beni fazlasıyla memnun etti.

    (Not: Firma ile bu alışverişim dışında hiçbir bağım yoktur. Benim gibi hangi maskeyi alsam diye düşünüp duranlar için yorum yazmak istedim sadece.
    Daha önce Sarbitane firmasından da maske sipariş vermiştim. Ancak kargo kaynaklı gecikmeden dolayı elime geçmedi henüz. Onunla ilgili yorumlar forumda mevcut zaten.)
  • Sizlere güvenip aldık inşaallah patlamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avansastan aldigim Ece marka maskeler yurtici kargoyla bugun geldi. Kargo paketlemesi ozensiz paket patlamisti maskeler paketin disina tasmis. Neyseki deneme amacli 10 tane almistim. N11 den aldigim akyel maalesef yola cikamadi. Ece marka maske telli uc katli ama filtresiz gorunuyor. Ana govde ultrasonik dikisli. Lastikler elle makineyle dikilmis. Bazi ultrasonik dikis yerleri bildigimiz delik. Kalitesini begenmedim neyseki deneme amacli 10 tane almistim. Ucretsiz dagitilan maskelere gore bir kademe daha iyi duruyor. Fotograf flas isigi altinda cekildi. Soldaki Avansasta satilan Ece maske. Sag taraftaki ptt den ucretsiz dagitilan maskelerden.

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gittigidiyor'dan mtsbcgl satıcısından 1 kutu 50 tane akyel aldım bakalım deneme amaçlı kargoladılar bugün, memnun kalırsam 4 kutu birden almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 22 Mayıs 2020; 14:5:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighDynamicRange

    N95 maskeye alkol dezenfektan sıkınca ne oluyor kimyasal olarak kesin bilginiz var mı?
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    bazı araştırmalar sonucu çıkan bir sonuç. yapısını bozuyormuş
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.