Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
39.321
Cevap
307
Favori
875.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizin yaşamış olduğunuz sorun fiziksel bağlantılarınızdan kaynaklanıyor. Bu sorunu yerel operatör tarafı ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek çözüme ulaştıracağız. Biz tüm işlemlerimizi arka planda yerel operatör tarafı ile takip ediyoruz. Hiç merak etmeyin. Bir gelişme olması durumunda size açık olan destek kaydınız üzerinde de bilgi vereceğiz.
  • Bana her gün geliyor 45 gündür çözülemeyen telefon arızası ici. Zaten 10 gündür de internetim kesik. İptal dokekcesi gönderdim hala aynı masallar.
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba bana gelen mesajlar şu şekilde telekomdan gelen mesaj ayrıca sorun olduğunu türknet te gönderdiği mesajlarda kabul ediyorlar


    TurkNet Destek Burada

    TurkNet Destek Burada


    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 14 Ocak 2020; 14:55:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • magiK M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Arkadaşlarım hizmetinizi kontrol etmişler. ADSL ışığınızın yanmadığını tespit etmişler. Hattınız fizikselde sahada kesiliyor. Bu durumu yerel operatör tarafına iletmişiz. Gerekli kontrollerimizi onlarla birlikte yapacağız. Bu süre içerisinde sizden sadece modeminizi kapatmamanızı rica edeceğiz.

    Gereken tüm işlemleri arka planda gerçekleştirip sorunu çözüme ulaştırmaya çalışacağız. Size gelişme olması durumunda açık olan destek kaydınız üzerinden bilgi vereceğiz.
  • İnşallah sizin sorununuz kısa zamanda çözülür. En azından umut var. Adamlar bizden kaynaklanan sorun yok diyor. Türknet te birşey yapamıyor. Onların alanlarina müdahale edemiyoruz diyor. Eeee nasıl olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Inşallah teşekkürler inşallah sizin sorunda çözülmesi gerekirdi neden öyle yaptılar ilk başta ilk bağlantı yapılırken benden kaynaklı hata ile yanlış daireye bağlatmisim sonra 3gundur internet yoktu arıza kayıtı açtım telekom sorun yok müşteri kaynaklı sorun var diyordu sonra evdeki cat 6 kablo üzerindeki marka model resmini çekip ankastreden kontrol ettim benim daireden gelene baglatmamisim türknet bilgi verdim burda anlaşmalı olduğu firmadan bir arkadaş geldi bende aşağı inip doğru kabloyu gösterdim ve bağladı internette geldi

    Sizin ankastreden eve gelen kablo kontrol ettiniz mi hiç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prisonbrk P kullanıcısına yanıt
    Evet iki tane ethernet bağlantısı var biri pcye biride tivibu ya bağlı. Akşam eve gidince tekrar boğuşacağım. İnternet ışığı yanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle sorununuz ile ilgili daha önce PM'den de konuşmuştuk. Yaşamış olduğunuz telefon sorunu yerel operatör tarafının fiziksel bağlantısında bir arızadan dolayı... Biz bu konuyu yerel operatör tarafı üst ekiplerine kadar ilettik. Ne yazık ki bu süreçte elimizden bir şey gelmiyor. Tüm arka planda işlemler yerel operatör tarafının sorumluluğunda çünkü bizim yetkimiz ve iznimiz yok. Biz de sizin uzun süredir kullanmış olduğunuz telefonunuzu tekrar kullanmanızı istiyoruz. Neden bile isteye sorunsuz kullandığınız hizmetinizde size sıkıntı çıkartalım ki?

    Ek olarak internet arızanız on gündür değil, 4 gündür yaşanıyor. IP alamıyorsunuz ama hattınız aktif gözüküyor. Modeminizi resetleyip kurulum yaparsanız IP alabilir ve internet hizmetimizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

    Bu arada bize ulaşmış bir iptal dilekçenizde var. İsterseniz sizi direkt olarak aratayım. Gerçekleştirmek istediğiniz işlemlerinize siz karar verin.




  • motomurat kullanıcısına yanıt
    İptal ettirip kurtulun yada hattınızı türk telekoma taşıyın yoksa bir kaç ay daha bekleyebilirsiniz sorunu türk telekoma atıyorlar ama siz hizmet aldığınız yeri bilmeniz gerekli yani türknet suç atmayı sever biraz süre kazanmak için bir oyalama yöntemleri ben 28 gün bekledim en sonunda iptal ettirdim ve bana şimdi mesaj geldi sorununuz giderilmiştir diye demekki iptal etmemi beklediler helal olsun türknet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, evet sizinle daha önce iletişim içerisindeydim. Hizmetinizi iptal ettirdiğinizi üzülerek öğrendim...
    Biz TurkNet olarak hiç bir kullanıcımızdan hak etmediğimiz ücreti almıyoruz. Sizden de almayız. Şu an hizmetinizi iptal ettirseniz bile Online İşlem Merkezimize bir süreliğinede olsa giriş yetkiniz var. Bize "iptalden sonra kullanmadığım günleri ödemek istemiyorum" kategorili bir destek kaydı oluşturursanız size yardımcı olabiliriz.

    İsterseniz kaydınızı oluşturduktan sonra bana PM üzerinden yazın. Ben süreci hızlandırarak size son kez yardımcı olmaya çalışabilirim.
    Üstad resmen yazar olucam bu sorunlar üstüne . Ya ttnet bağlantım var şuan halen iç tesisat diye yazmışlar ne yazıkki iç tesisatımdan ücret indirimi yapılmıyormuş. Allah aşkına kullanıcı bilgilerimi de verdim hizmet aldımmı sizden. Magduriyetden başka birşey yaşamadımki
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba sorunum az önce çözüldü ve değerlerim normale döndü
    Yanlız telefon sorunu halen çözülmedi
    Teşekkürler

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 14 Ocak 2020; 16:38:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redvelvet

    Evet iki tane ethernet bağlantısı var biri pcye biride tivibu ya bağlı. Akşam eve gidince tekrar boğuşacağım. İnternet ışığı yanmıyor.
    DSL ışığı yanıp Internet ışığı yanmıyorsa ISP kaynaklı sorun var demektir. şifreleriniz kontrol edip bir süre modemi kapatmayın. 10-15 dk gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    Turknet TT fiber üstünden hizmet vermiyor. Bu iş iptal e gidebilir. Turknet kullanmaya devam etmek istiyor iseniz eski dsl devresinin kapanmaması lazım.

    Hemen destek kaydı açın, bir de eğer tt personellerini görür iseniz böyle böyle diyin. Ama personel den gelecek cevabı tahmin ediyorum, biz Turknet e bildirdik onlar bir yanıt dönmedi.
    cevabınız için teşekkür ederim Ramazan Bey.


    Ben ttnetten VDSL hizmeti alıyordum zaten. yani fiber hattı apartmana kadar geliyordu. apartmandaki bir kutudan dairelere normal bakır kablolarla dağıtılıyordu.


    Şimdi o kutudan dairelere gelen kabloyu fiber ile değiştirdiler.

    bu anlattığım şekilde hizmet alamaz mıyım diyorsunuz?
    (TURKNET den hız ve servis olarak çok memnun olduğumdan değiştirmek de istemiyorum)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenilmez26

    Merhaba Sayın Yetkili,

    Turk Telekom ücretsiz fiber dönüşüm kampanyası ile birlikte apartman girişindeki kutudan daireye kadar fiber hattı getirerek turk telekom amblemli fiber modemi de kurarak gitti.

    Yarım saate yeni hattaki internetiniz aktif olur dediler ancak henüz aktif olmadı. Eski modemimdeki internet hala çalışıyor.

    Yeni modemi devreye almak için ne yapmam gerekiyor?
    herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?
    hiçbiryerde ne yapacağım yazmıyor. Destek hattını 5 defa aradım, hiçbir menüden çözüm bulamadım.

    Turknet müşteri no: özelden gönderdim

    saygılar,@TurkNetDestek
    @TurkNetDestek

    Merhaba, konu ile ilgili destek alabilir miyim? ne Telekomdan destek alabiliyorum ne de Turknet den.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jose Mari

    Simdiye kadar hic sorun yasamadim 1,5 sene icinde fakat son 1 haftadir internet boyle. Arayip arza kaydi olusturuyorum fakat baglantinizda sikinti yok diye cevap geliyor. Musteri hizmetlerine baglanma olayida kalkmis. Evde internetsizlikten 1 haftadir kafayi yemek uzereyiz. Defalarca kayit olusturdum fakat cozume kavusmadi. Artik bir el atin su isi.

    Modem arayuzune girip yazilim guncelledim, fabrika ayarlarina donup tekrar kurulum yaptim fakat durum bu sekilde devam ediyor. Telefonda, tablette, pc de hep bu sekilde. Ethernetten bagladim yine ayni, yani denemedigim yol kalmadi.


    Aynı sorunu yaşıyorum 1 haftadır sürekli kesintiler oluyordu komple gitti destek kaydı açtım 3 gün oldu hala doğru düzgün dönüş bile yapılmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete14 -- 14 Ocak 2020; 20:45:58 >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İyi güzel söylüyorsunuzda benim günahım ne? Aranızda nasıl bir sözleşme var ki bu konuda çaresiz kaldınız. Yerel operatör size TT kaynaklı sorun yok mesajını hergun gönderiyor. Yapa santralinden hizmet veriyorsunuz bana. Tt saha elemani yapa santralinden kaynaklandığını ve oraya müdahale edemediklerini turknet in müdahale edebileceğini söylüyor. Sizde bizden değil diyorsunuz. 10 değilde 4 gün diyorsunuz birde sanki hafife alarak. Ne oldu da bugün arandım internetim de düzeltilmiş yeniden kurulum yapmak gerekiyormus. Neden yeni kurulum gerekiyor onu da anlamış değilim de. Zira kullanıcı adı ve şifre değişmedi ki. Telefonumu düzeltme garantisi veriyor musunuz dedim . Maalesef dediler. Anında iptal onayını verdim. Onuda bırakın bugun yine bir mesaj geldi. TT arıza yok diyor sizin tesisatta sorun olduğunu düşünüyorum yazmış. Yahu Allah'tan korkun biraz . Bakin kendi çektiğim video bakın bakalım ne göreceksiniz? Tesisat denilen şey yok zaten evde TT mun ankastreye girmeden önceki ana kablosuna bağladık telefonu yine çevir sesi yoktu. https://www.youtube.com/watch?v=oUHI6F-K7aQ&feature=youtu.be

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 14 Ocak 2020; 20:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YedekSubay Y kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dün gönderdim evrakları bugün aradilar. Eee modeme tekrar kurulum yapacakmisim düzelecek mis. Yahu ne alaka kullanıcı adı şifre vs. Değişmedi neden tekrar kurulum gereksin. Bir şekilde müdahale ettiler ip almami saglamak için . Nasıl oluyorda iptal süreci baslayinca hemen arıza gideriliyor. Dedim telefon arızasini da giderecek misiniz yok ona söz veremiyor. Tereddütsüz kapatma onayı verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Türknet'e söyleyin türk telekoma verdikleri iş emrinde şu bilgiyi yazsınlar adsl mi vdsl mi onu bilmiyorum ama her ikisi içinde yazayım türknetin bu kadar bilgisi olmadığı için çözemezler bu gidişle, VDSL+PSTN THK abonesiyim saha dolabında devreleri birleştiriniz yada ADSL+PSTN THK abonesiyim saha dolabında devreleri birleştiriniz diye eklesinler iş emrine yoksa birbirlerine suç atıp dururlar arada siz kalırsınız iki dakikalık bir iş için sizi uğraştırıyorlar iş bilmedikleri burdan belli bu sorunla karşılaşanlar olacak bu duruma benim yazdığımı yazsın yeter.Hangisini kullanıyorsanız onu ekleyin adsl,vdsl mi bilmiyorsanız türknet teknik bilgilerde modem buluşuyor sonunda yazar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dün akşam en son modemi resetleyip kullanıcı bilgilerimi girip modemi açık bırakmıştım. Eve geldiğimde internet bağlantısı gelmişti. 4 gün çok sıkıntı yaşadık, yinede ilgilendiniz teşekkür ederim.
    Umarım uzun bir süre sorun yaşamadan kullanırız. Ve fiber'e geçiş yaparız. 3 aya kadar sokağıma fiber gelecekmiş.
  • YedekSubay Y kullanıcısına yanıt
    Hocam iptal onayı verdim iş bitmiştir herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.