Şimdi Ara

Gökhan Dinç Gazeteciliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir adamın nasıl gazeteci diye ortalıkta dolaştığına şaşırıyorum. Milyonların izlediği bir programda nasıl program yaptığına daha çok şaşırıyorum. İyi bir muhabir belki olabilir ama asla iyi bir yorumcu ya da gazeteci değil. Adam Oğuzhan hiç birşey yapmadı diyo ya. Ayıptır insanın yüzü kızarır bunu söylerken. Şenol Güneş ne yapsın hiç birşey yapmadı orda. Kjaer'in orda ne işi var diyor. Ona göre Volkan Alper Ozan van Persie maçı germek için herşeyi yapmış. Beşiktaş'lı oyuncular sakinliklerini korumuş Tosic hariç. Marcelo hiç birşey yapmadı diyor. En komiği de Skrtel'in pozisyonuna penaltı diyor Yazık gazetecilik sıfatının geldiği konuma.







  • Diğerlerine bir şey demek istemiyorum ama sahanın göbeğinde Oğuzhan kaptandı ve pozisyonlarda hep dibinde oldu. Ne yapsın buyrun orama koma burama ko mu diyecekti. Yıllarca bunu yaptığı için eleştirildi zaten o yüzden derbilerde ezilen taraf olduk.
  • Adam Beşiktaşlı normal. Ertem Şenerler Turgay Demirler filan da aynı şekilde. Bu forumdaki çoğu Beşiktaşlıda öyle. Onlara göre sahada tek kışkırtan kişi Rvp'ydi. Bjklilerin olayların buraya gelmesinde hiç payı yoktu. Biriside çıkıp adam gibi demiyor "biz bu adamlarla daha 2-3 ay önce Kadıköyde maç yaptık ve aynı oyuncular oynadı, aynı RVP sahadaydı, aynı hoca vardı ama hiç olay çıkmadı, gerginlik olmadı. Vodofone Arena'da niye oldu diye".

    Hatta bu forumda daha yeni bir Beşiktaşlı arkadaş "Alper durup dururken gitti Oğuzhan'ı kışkırttı dedi" (sus işareti yaptığı pozisyon için) gerisini sen düşün. Alper durup dururken gidip Oğuzhan'ı kışkırtmış hahahhahahahahahhaha

    Skrtel'in pozisiyon penaltı ise son dakika Adriano'nun ceza sahasında Lens'e yaptığına iki kere penaltı kullanmamız lazım.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Her pozisyon hakeme itiraza gidiyor be oğlum nasıl izliyorsunuz ? Bizim Volkan Şen'e en çok kızma nedenlerimizden biri de bu bitiriciliği dışında. Volkan Şen'in en ufak şeyde bile oyunu bırakıp hakeme gitmesine kızıyoruz.

    Alper'le girdiği ikili mücadelede kendini yere bıraktı sonra kalkıp hakemle dövüşmeye gitti Oğuzhan. Bunu nasıl savunacaksın kendini yere bıraktı sarı kart yemem mi lazım demeye gitti hakeme ? Yoksa orama koma burama ko demeye mi gitti (senin tabirinle)
  • Son olarak bir de medyadaki bu Bjk'liler. Şenol Güneş'in Kjaer'e yaptığı hareketi bile savunuyorlar. Bu kadar yüzsüz olunur artık.
    Kjaer, Şenol Güneş'in üzerine yürümüş hahahhahahaha. İlk yarı bitmiş adam içeri girmek için tünele gidiyor. Tünelin kapıda bekleyen Şenol Güneş. Adam tünele ışınlanacak mı? Nereden geçecek bu adam? Bunu bile demekten acizler. Bir de medyadaki Fenerlileri objektif olmamakla suçlarlar.

    Van Persie'ye kırmızı lazımmış bir de öyle diyorlar. Rvp ile Tosic arasında her stoper ve savunma oyuncusu arasında olabilecek sertlikte bir ikili mücadele oldu evet bunun nedeni Rvp'ydi ve sarı kart yemesi lazımdı. Üstüne kalkıp Tosic'in yaptığı hareket kırmızı
  • Gökhan Dinç'i sevmem ama doğru söyleyeni 9 (dokuz) köyden kovarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kjaer devre arası zaten ne iş varda soyunma odasına gidiyor demi adamların Td. Gelmiş oyuncumuza fiziki müdahalede bulunmuş hala bunlar mağduruzda mağduruz doğru Fener mağdur etti Barcelonayı 3 atarız 5 atarızcılar 2 maçta gol atamadı golü geçtim şöyle lan gol olacak dediğimiz pozisyona giremedi.
  • " İki takımın kadrosu harika. Müthiş bir pazar akşamı yaşatın bize."

    Maç öncesi attığı tweet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.