Şimdi Ara

Fenerbahçe neden Türkiye'nin en büyük takımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
11.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En ölü sezonunda bile rakipleri haftalar önceden konuşmaya başlıyor,sezonun en önemli maçı olarak görüyor.

    Takımların en çok yenmek istedikleri takım

    Beşiktaş : Fenerbahçe
    Fenerbahçe : Galatasaray
    Galatasaray : Fenerbahçe
    Trabzonspor: Fenerbahçe
    Bursaspor : Fenerbahçe
    Geri kalan takımlar : Fenerbahçe


    Başka takımlar isterse 10 sezon üst üste şampiyon olsun,7.yıldızı taksın,rekorlar kırsın bu durum asla değişmeyecek.Bu Aziz Yıldırım'dan falan kaynaklanan antipatiklikten dolayı oluşan bir nefret değil,daha önceden de böyleydi



  • Fenerbahçe'nin büyüklüğü Spor kulübü olmakla alakalı daha çok. Bir külübün neredeyse her şubesi zirveye oynuyor veya zirvedeyse, o kulübün büyüklüğünü tartışmak saçma olmaktan öteye gitmeyecektir



    Fenerbahçe bir spor kulübü ve bu haliyle de Türkiye'nin en büyük spor kulübü. Objektif bakan herhangi bir bireyin buna karşı çıkacağını sanmıyorum
  • Fenerbahçe marka olarak Türkiyenin en büyük kulübüdür(bunda basketin voleybolun şunun bunuda payı var elbette)Ancak Fenerbahçe her zaman bu ülkede bazı şeylerin öncüsü olmuştur.mİSAL HELLO KİTY OLAYI İLE DALGA GEÇİYORLAR.Bu bir vizyondur çoçuklara bayanlara hitaben bir farklılıktır bileklik satmaya benzemez.Fenerbahçe fifa ile anlaşma yyapmış kendi mağazasında sadece Fenrebahçe kapaklı oyun satıyor bu bir tek Fenerbahçede var.Bunlar son dönem ki şeyler.



    Yani Bjk liler söylesin bakalım Fb maçlarımı onlar için daha heyacanlı Gs maçları mı?

    Gs Taraftarı Bjk maçından Fener maçı kadar heyacan duyuyor mu?
  • Çocukluğumdan beri Fener'i yenmek daha çok zevk vermiştir ve halende öyle. Neden bilmiyorum ama GS'yi yenince FB'yi yendiğimiz kadar sevinemiyorum.
  • Kendi kendilerine gelin guvey oluyolar. Yarin fb maci var en ufak heyecan bile yok. Nasil olsa yener geceriz diye bakiyorum. 8 puan gerimdeki takimla macimda niye heyecanlanayim. Gecen haftaki basaksehir macinda daha heyecanliydim. Sezon icinde puan durumu olarak kritik bir mac varsa heyecnlanirim. Fb ile sampiyonluk yarisi yapsak heyecanlanirdim. Avrupa kupasi mclarinda heyecanlanirim. Fb ye ozel bir durum yok kusura bakmayin. Diger branslarda iyiyiz buyuguz diyen de komik oluyor. Sirf bunu dedirtmek icin amator branslara inanilmaz paralar harciyor fenerbahce. Bir noktada bu butceleri ayiramamaya baslayacak. O zaman gorecez amator branslara verdiginiz degeri..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Kendi kendilerine gelin guvey oluyolar. Yarin fb maci var en ufak heyecan bile yok. Nasil olsa yener geceriz diye bakiyorum. 8 puan gerimdeki takimla macimda niye heyecanlanayim. Gecen haftaki basaksehir macinda daha heyecanliydim. Sezon icinde puan durumu olarak kritik bir mac varsa heyecnlanirim. Fb ile sampiyonluk yarisi yapsak heyecanlanirdim. Avrupa kupasi mclarinda heyecanlanirim. Fb ye ozel bir durum yok kusura bakmayin. Diger branslarda iyiyiz buyuguz diyen de komik oluyor. Sirf bunu dedirtmek icin amator branslara inanilmaz paralar harciyor fenerbahce. Bir noktada bu butceleri ayiramamaya baslayacak. O zaman gorecez amator branslara verdiginiz degeri..

    8 puan gerindeki takım Akhisar değil işte,Fenerbahçe.Yenildiğin an Başakla aranda 1 puan kalıyor.Yok öyle nasıl olsa yener geçeriz durumları.Aşırı fanatik veya futbolla çok alakan yoksa böyle düşünmen normal




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetinAliFeyyaz10

    Çocukluğumdan beri Fener'i yenmek daha çok zevk vermiştir ve halende öyle. Neden bilmiyorum ama GS'yi yenince FB'yi yendiğimiz kadar sevinemiyorum.

    Galatasaray son 20 yılın takımı çünkü
  • Aynen. Benim çocukluğumda Gs ve Bjk eşitti. Fener çok öndeydi.
  • Fener çok öndeydi ama Fener'i hep yenerdik. Ne günlerdi be
  • Aynen bildiğin ligde rakipsizdik ama nedense bir türlü Beşiktaş'a diş geçiremiyorduk :))
  • Büyüklüğü ölçme parametren diğer takımların nefret etme seviyesi ise haklısın Türkiyenin en çok nefret edilen takımı Fenerbahçe. Sebepleri ise başarıdan çok şike lerdir. Başarıya göre kıyaslamak istersen Galatasaray ve Fenerbahçe nin kupalarını kıyaslayabilirsin.
  • Adamlar kendi kendilerine evlenmeye karar vermiş, nikah yapmış, düğünü yapmış . Eh bize de sırtınıza vurup gerdeğe göndermek düşer arkadaşlar . Yiyin birbirinizi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    Büyüklüğü ölçme parametren diğer takımların nefret etme seviyesi ise haklısın Türkiyenin en çok nefret edilen takımı Fenerbahçe. Sebepleri ise başarıdan çok şike lerdir. Başarıya göre kıyaslamak istersen Galatasaray ve Fenerbahçe nin kupalarını kıyaslayabilirsin.

    Galatasarayada fetocu diyorlar hocam.
  • Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımı

    Hafta sonumu renklendirdiniz, sağolun.




  • Futbol dışındaki branşlarda FB'nin en başarılı takım olduğunu kabul etmemek fanatiklik olur o konuda kesinlikle diyebileceğim kötü birşey yok.

    ama futbolda takımların yenmek istemesinin sebebi FB futbolun en büyüğü olduğu için değil. Ki zaten en büyüğü değil şuan Galatasaray.futboldaki durumun tek sebebi nefrettir bunu da sizin görmemeniz sizin fanatikliğiniz olur.Bu durumun oluşmasının sebebide yöneticilerinizin tavrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menemenci Kenpachi -- 6 Mayıs 2017; 13:50:57 >
  • En çok nefret edilen takım mı en büyük takım oluyor?
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Diğer branşlarda Fener daha önde.
  • Başka bi takım 10 sezon üst üste şampiyon olsun, 7. yıldızı taksın, bak bakalım FB diye bi şey kalıyor mu ortada.

    Şuanki TS'den hiç bi farkı olmayan bi kulüp olup çıkarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GЅ

    Başka bi takım 10 sezon üst üste şampiyon olsun, 7. yıldızı taksın, bak bakalım FB diye bi şey kalıyor mu ortada.

    Şuanki TS'den hiç bi farkı olmayan bi kulüp olup çıkarsınız.



    Basaksehir 30 sene ust uste sampiyon olsun gs ve fb diye bisey kalmaz. Ts olur cikarlar
  • Türkiye'nin en büyük takımı çünkü her branşta rakip tanımadan şampiyon oluyor.Tüm branşlarda şampiyon sporcular yetiştiriyor.Tabi ülkemizde tek parametre futbol olduğundan insanlar kabul etmiyor.Hadi Galatasaraylıları anlarım şampiyonluk sayıları ve uefa kupası açısından en iyi.Fakat Beşiktaşlılar 2 senedir zirveye oynayınca birden Türkiye'nin en büyük spor kulübüyüz diyorlar.Tek başarıları da futbolda Fenerbahçe'nin yıllar yıllar önce kazandığı şampiyonluk sayısını şimdi kazanacaklar,diğer branşları saymıyorum rakip bile olamazlar bize.Kıskançlık böyle bir şey.Futbolda 2 senedir başarılılar ama bunun büyük kısmı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın inanılmaz rezalet yönetilmesi bence.Başakşehirle yarışta bile korkup yarın yenilirsek şampiyonluk gider diye düşünüyorlar.Medyadaki muhabirinden buralardaki trollerine kadar hepsi gergin.Ki karşılaşacağı Fenerbahçe son yılların en kötüsü




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.