Şimdi Ara

PlayStation Neo, 2016 Bitmeden Çıkabilir (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, aslında bu zat'ı bizler şımartıp, bu hale getirdik. Bırakalım kendi halinde takılsın...
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Hocam NEO'nun herseyi belli. GPU dan tut Ram miktarina kadar. Nesini bilmiyoruz anlamadim. DF NEO donanimi hakkinda Video bile cekti. GPU:RX 480 @911mhz CPU:2.1ghz Jaguar Ram:8gb 224gb/sn.

    Ortada atip tuttugumuz cahil oldugumuz bisey yok. Hala bi Umut Sony bu spec leri onaylamadi dersen is Baska. Konsolun sene SONU piyasada cikacagini göz önüne aldiginda sizan bilgilerin cuk oturdugunu anlayabiliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol!!! Sadece komiksin. Beni aksam aksam gülme krizlerine soktun, Allah da seni güldürsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisin eskhi neo nun islemcisi scorpionunkinden yari yariya daha dusuk xbox one nasil patladiysa neo da patlicak excler de kurtaramicak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksında kurtulalım.
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an PS3'üm var. Sizce 5000 TL bütçeyle masaüstü mü toplayayım yoksa PS Neo mu alayım ?
    Düzeltme: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 19 Haziran 2016; 22:44:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fifacicocuk

    Arkadaşlar merhaba. Şu an PS3'üm var. Sizce 5000 TL bütçeyle masaüstü mü toplayayım yoksa PS Neo mu alayım ?
    Düzeltme: İmla


    Tamamen sana kalmış.

    5000 TL'lik bir PC ile deli dehşet oynarsın tüm oyunları. Steam, key vs. ile zaten ucuza oyun alırsın. Her türlü mutlusun. Benim ana platformum PC olmasına rağmen NEO kesin alacağım.

    Fifa oyuncusu olduğunu düşünürsek, online arenada hilesiz oyun istiyorsan direkt konsol al. NEO'nun teknik detaylarını bir bekle tabi acele etme. Şu an NEO dediğimiz şey gayet havada duruyor. Hiçbir şey bilmiyoruz.

    Bir de tabi hangi platformda daha fazla arkadaşın bulunuyor? Ben ona da bakıyorum. Beraber oynamanın keyfi bambaşka.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Söylediğim veya söyleyeceğim hiçbir şeyi sen özel olarak üstüne alınma dostum seni alıntılamadığım sürece. Hiç kimse ile birebir problemim olmadığından, tüm yorumların genelini baz alıyorum her zaman senle alakalı değil.

    DF'nin incelemesindeki bilgiler IGN'de mevcut:

    http://www.ign.com/wikis/playstation-4/PS4_vs_PlayStation_NEO_Comparison_Chart

    RUMORED yazıyor PS Neo ile alakalı bilgilerin tümüne. Dedikodu yani, bu yüzden hala dereyi görmeden paçaları sıvamıyorum, herhangi bir konuda umut beslemiyorum; benim için şu E3'te Sony tarafından gösterilen oyunları oynayıp bitirince, Last of Us 2'ye kadar PS'nin hiçbir anlamı kalmaz artık, PC'de takılmaya devam ederim. Şu GEOW4 eğer PC'ye çıkmıyor olsaydı, bir kaç ay sonra Xbox'ı baş köşeye koyardım Geow için, işim bitince kaldırır atardım gene çekmecesine bu konsollar benim için içi boş kutulardan başka bir şey değil. Bağladığım zaman televizyondaki oyunu görüyorum, herşey bundan ibaret. Oyununa göre muamele ediyorum ve beğenmediğim oyun politikalarını eleştiriyorum firmaların, gerisi PC benim için o da multiplatformdaki yüksek performansından ötürü, yoksa onunda özel bir savunucusu değilim. Daha geçen sene GTX 980 aldım bu sene GTX 1080 çıktı, gidip muhtemelen onu alacam sonra GTX 1090 çıkacak, ben bu sistemlerin hangi birini savunayım. Konsolda da aynı.

    Dolayısıyla şu bilgiler resmi olarak doğrulansın, aynını Microsoft'ta yapsın ve bir tablo çıksın ortaya tüm değerleri karşılaştıran. Beraberinde benim gibi detaycı biri için color compress teknolojisi hakkında da bir röportaj yapılsa güzel olur. Neyin nerede fark yaratacağını belirleyecek çok unsur var, çekirdeğin için büyüteçle incelemen lazım temiz fikir üretmek için, bu yüzden çoğunlukla susuyorum, yorum yapan arkadaşları da mümkün mertebe uyarıyorum ortada bir şey yok diye. d3vastator'a bu yüzden yazdım zaten, Neo sızıntı haberlerden daha güçlü bir donanımla bile gelecek olsa, bu Scorpio'dan güçlü olacağı anlamına gelmiyor ki konsol namına ben Scorpio'dan ümitliyim üstelik beklentimi uçurmuyorum sadece, o yüzden bizde cehalete kapılıp forumun iyice bokunu çıkarmayalım diye düzgünce belirtmeye çalışıyorum millete.

    Her şey meydana çıktığında, teorik gücü görülecek konsolların, bir de pratikteki son kullanıcı incelemelerine bakmamız gerekecek. NFS ilk çıktığında, PS4 güçlü olmasına rağmen Xbox One'daki Mip-Mapping daha etkili çalışıyordu, PS4 sürümü sonradan update ile düzeltildi örneğin. Konsol Xbox'dan güçlü oysa, ama ilk etapta teorik gücünü yansıtamadı. Bunun gibi örnekler Scorpio ve Neo meselesinde de meydana gelebilir, ön görmek çok zor bunları. Neo bir color compress ünitesi ile gelir, bakarsın ki 200 küsür band genişliğinde 2.5 kat verim alır, scorpio 300 küsür band genişliğinde kasılır kalır örneğin. Ya da tam tersi olur, Neo kasılır, Scorpio uçar, gibi gibi... Bunların hepsi sub-unit yapılar ile gün yüzüne çıkacak olan şeyler. Bizim gibi adamların şu an susması lazım anlayacağın. 2 tane donanım mühendisi çağırıp sırf bu konudaki yorumları okutsan bu herifler kafayı yemiş der burayı terk ederler. Nitekim geçen sene böyle bir şeyi yaşadım mühendis bir arkadaşımla.

    Sakin olalım, çıkınca alırız nasıl olsa.




  • Hocam peki PS3'e Sony oyun çıkarmayı bırakınca ne yapayım sence ?
  • Zor ama öyle bir ihtimal varmış gerçekten.
  • hiç bir konsol alınmaz artık, bu işi pc ye çevirdiler zırt pırt konsol parası mı vereceğim öyle olacaksa mini htpc toplayıp salona koymasını bilirim bundaki zorluk nedir yani.
  • Türkiye'de Playstation macerası ilk başlayan insanlardan biri olabilirim.97'den beri PS ile olan münasebet her konsolun çıkış tarihinden itibaren devam ediyor.Sony dışında bir ürün nadiren kullanırım powerbank veya cep telefonu gibi(gerçi nisan ayına kadar z2'de kullandım) bunun sebebi ürünlerini ve firmanın tutumunu ekseri olarak servisini vs. beğenmemdir.

    Ama asla paramla satın aldığım bu ürünleri babamın hissedarı olduğu şirket gibi savunmadım.Bence bu fanboyluk denilen şey o markanın ürünlerini satın almakla sahte kullanmamakla olur böyle kendi şirketi gibi kavga tutuşturmakla olmaz.

    Neo konusuna gelince 4 konsola da olabildiğince erken sahip olmuş bir insan olarak Neo denen konsolu satın almayı düşünmüyorum.29 Kasım 2018'den önce Sony'nin konsol çıkartması rezilliktir.

    Konu yine Scorpio-Neo kavgasına dönüşmüş lakin oyuncu kardeşlerimin kaçırdığı bir nokta var.Bu iki ara konsol demek oluyor ki artık canları istediğinde(canları para istediğinde) gücü vs. bahane edecek konsol çıkartacaklar hatta daha kötüsü upgrade edilebilir konsolları 2-3 sene içinde görebiliriz.Yani konsollar pc'ye evrilecek.

    Konsol oyuncuları bu duruma tepki vermek zorunda.




  • Bakmayın ne ps ne de micro zırt pırt konsol çıkarmaya meraklı değil. bu nesil kimse konsollara bu kadar ilgi duyulacağını düşünemedi ve riske girmediler ancak beklentinin üzerinde talep olunca çıkardıkları zayıf konsollar ile hata yaptıklarını anladılar üstüne vr geldi. Bakın şimdi konuşulan, gelecek sistemler muhtemelen öncekinden 3-4 kat daha iyi. Bu kendi stüdyoları içinde iyi değil ve yine muhtemelen ND gibi stüdyonun yaptığı UC4'ün dahi bu kadar uzun süre geliştirilmesinin nedeni zayıf konsollardı. Bilindiği gibi sony, micro ve nintendo geliri konsoldan değil oyunlardan ve online'dan kazanıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsol önemli değil E3'te tanıtılan oyunlar bir an önce çıksın kafi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 20 Haziran 2016; 15:12:08 >
  • fanboyların hepsi ban yemiş, rahat rahat takılın arkadaşlar
  • bi sölenti ps4neo 999dolar olduğundan yana :S

    buda kanıthttps://ebgames.com.au/ps4-217246-PlayStation-4-Neo-Placeholder-Price-PlayStation-4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 20 Haziran 2016; 17:56:07 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: huseyincarnege

    bi sölenti ps4neo 999dolar olduğundan yana :S

    buda kanıt <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=117860668&url=https://ebgames.com.au/ps4-217246-PlayStation-4-Neo-Placeholder-Price-PlayStation-4" data-href="https://ebgames.com.au/ps4-217246-PlayStation-4-Neo-Placeholder-Price-PlayStation-4">https://ebgames.com.au/ps4-217246-PlayStation-4-Neo-Placeholder-Price-PlayStation-4</a>


    placeholder yazıyo orda yani yer tutucu fiyat. preorder veriyosun sadece şimdilik, eğer fiyat düşük olursa sana fazla ödediğin miktarı iade ediyolar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • o oyunları daha iyi deneyimleyeceksek buyursun gelsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konsoldede

    Scorpio, ölü dogacaktir sebebi özellikle avrupa ,uzakdogu ve TR icin cünkü ex leri pc ye cikiyor ve azaldi tr icin türkce dil destegi yok hardware bakimindan cikacagi zaman pc nin cok gerisinde kalacagidir ,hani hic albenisi yok üstelik 4k yi pc deki gibi net ve 60 -120 fps veremeyecektir vssvsvvsvs 4k seven kesinlikle pc almali psneo zaten her yönuyle 4k desteklemesede oyunculari mutlu edecektir, nintendoyu hic bir seyden saymiyorum onun musterileri ayri mari ve zariocular

    Nintendo konularında Nintendo'nun sadece Mario'dan ibaret olduğunu öğrenmemişsin. Al bi blok ye
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fifacicocuk

    Arkadaşlar merhaba. Şu an PS3'üm var. Sizce 5000 TL bütçeyle masaüstü mü toplayayım yoksa PS Neo mu alayım ?
    Düzeltme: İmla


    Dostum açıkcası 5000tl harcama ne konsola ne masaüstüne nede farklı bir şeye bekle dolar kuru bir kendine gelsin işte o vakit 3500-3000 tl arası masaüstü alır kalan parayıda konsola mı eğlencene mi hanımına mı ayırırsın sana kalmış ama bence bekle

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.