Şimdi Ara

PlayStation Neo, 2016 Bitmeden Çıkabilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wichard a guvenim sonsuz 2016 dediyse 2016 da cikar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu doğruysa Scorpio çıktığında ağlatır ortamları gücüyle.
  • Bu yorumu duyurulan oyunlara göre yapıyorum Microsoft'un sakladığı sürprizleri olabilir tabi ki ama Scorpio istediği kadar güçlü olsun ex. oyunlar konusunda sıkıntı çekecek gibi. PS4'se bomba oyunlar gösterdi E3'de ve multi-platform oyunlarda büyük farklar olmayacaksa Neo almak daha mantıklı geliyor. Scorpio dedikleri gibi güçlü olursa ve Neo ile arasında büyük fark olurda şu an Xbox One ve PS4 arasında olduğunun tam tersi Scorpio da 4K, Neo da 1440p de çalışıyor gibi farklar olursa o zaman düşünülebilir. Bu konsolların 4K olayı beni hala düşündürüyor o zaman bir geliştirici abi ben 4K yapmayayım 1080p ya da 2K yapayım ama hayvan gibi grafiklere yükleneyim deme şansı olabilecek mi 4K 30 FPS çok rahat çalışacak mı yoksa bir yerlerden kısılacak mı? Bunlar belirsiz sorular şu an için.
  • Konsola sli gtx1080 de koyulsa. O konsoldan en üst grafikleri elde etmek için oyun yine 30 fps de çalışacaktır. Fps tamamen oynanılan oyunun türüne göre yapılan bir motordur. Devil may cryın grafikleri mükemmel olmamalı ama 60 fps sabit olmalı. Yeni nesil bir crysis en üst düzeyde grafik sunmalı ve sabit 30 fps olması yeterli. Ne zamanki grafikler cgi grafik olur daha öte grafik olmaz deriz artık. O zaman oyun yapımcıları her oyuna sabit 200 fps verir kartlar en üst grafik için kasılmaz olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 den sonra yayinlanan ve VR için cikisini yapacak olan Resident Evil VR nin ozellikleri ve cikis tarihi NEO yu ele veriyor arkadaşlar. Oncelikle RE VII nin yayinlanan demosunu su an ki ps4 o detayda açamaz. Her iki göze 1080p ve 90 fps standart ps4 un yiyeceği b..k değil. Oyunun da cikis tarihine baktigimiz da yilbasiin hemen basinda. Neo ise buyuk ihtimalle hemen öncesinde cikacak. Neo+VR+Resident Evil VII bundle da ilk bundle olur kanimca.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsolun çıkmasına daha 1,5 yıl var ve konsolda ex oyun yok, neymiş satışlarda geçecekmiş, bir de imzalarına, avatarlarına koymuşlar, bu kadar mı rezil edilir bi insan SONY yapma bunları
  • Scorpinun ben size kaderini soyleyim.
    Bazi xboxcu arkadaşlar ki uzuluyorum onlar için yaziiiiikkk konnsolcu adamin pc ile isi olmaz exc için konsol alan adam gitsin otede oynasin exc en fazla 5 oyun cikiyor falan diyorda herkes sizin gibi issiz mi ki her cikan oyunu oynama zorunluluğu hissetsin kendine. Standart oyuncu tipi Call of duty yada battle ci, arada fifa atan sonrasinda ise sevdiği exc oyunlardan bir kacini alip yilda toplam 10 oyunla yili bitiren kesimdir.

    Scorpionun cikmasi sony e darbe vurmaz vuracaksa PC ye vurur oda ancak ve ancak FIYATI COK MAKUL olursa. Atiyorum eger fiyati 500 Euro ve asagisisnda olursa ben pc yerine multiplatform oyunlar için fiyatindn oturu pc yerine scorpioyu tercih ederim. Ancak yaninda da kesinlikle illa ki exc oyunlar için (sirf last of us 2 için bile ps4 u evde tutmak gerekli bir oyuncu için) ps4 olucaktir. Yani eskien pc + ps4 idi simdi EGER UCUZ olursa ps4 + Scorpio olur

    Ancak PS4 neo scorpioya denk yada az biraz da güçsüz gelse scorpionun alinmasine gerek kalmiycak. Insanlar sony exclerinden vazgeçemezler, Gucde denk olunca az biraz guc farki için de ikinci bir masrafida yapmayıp NEO ile yollarina devam ederler ki bu da scorpionun olu dogmasina sebep olur. Eger sony nin elinde e3 de ki oyunlar olmasaydı scorpio karsisinda isi zordu ancak su an durum gösteriyor ki psone dreamcast olayi yeniden yaşanacak guclu olan cihaz güçle değil de oyunlarla savaş kazanilir onu cok kotu tecrübe edecek gibi gorunuyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Scorpio muş 10 milyon satarsa öpün başınıza koyun. 4k minecraft oynarsınız anca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew house'un söylediğine göre şöyle anlaşılıyor. Vr dışında multiplatform için pc tarafına yönelen oyuncuları kazanmak için çıkıyor bu konsol aynı zamanda. Yani konsol öyle %30 daha güçlü olmayacak scorpio kadar olmasa da hem şu an ki ps4 kullanıcılarını hemde yeni kullanıcıları cezbedecek bir görsel fark yaratacak bir sistem olarak geliyor anlaşılan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2016 bitmeden duyurulan oyunlar çıkacak mı acaba?
  • vr konsolu değilse ,neoda grafikler veya çözünürlük daha yüksekse kendi kafana sıktın sony,ne aldırırım ne alırım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • scorpio almak için 1 neden bile yok.. microsoft un exc ler pc ye çıkıyor zaten.. onu alana kadar pc topla daha iyi..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stun

    scorpio almak için 1 neden bile yok.. microsoft un exc ler pc ye çıkıyor zaten.. onu alana kadar pc topla daha iyi..


    Bence Scorpio'yu artık exc. oyunları olan bir konsol olarak görmek yerine direkt olarak Xbox işletim sistemine sahip bir PC olarak görmek daha doğru olacak (tabi MS, "konsol exc." yelpazesini en az 10 oyunla genişletmezse).

    Yapılmak istenen tamamen mantıksız değil. 1000-1500 dolara PC toplayacağına (SSD + 4 TB HDD falan dedin mi o oluyor 2000 dolar civarı) 500 dolara Scorpio alıp oynayabilirsin. Ancak bu da Xbox markasının, konsol yarışında PS'i rakipsiz bırakması anlamına geliyor.

    Eğer MS, konsoluna özel oyun çıkarmayacaksa PS + PC (üst ayarlar için) kombinasyonuyla tüm oyunları cayır cayır oynarsın.

    Ayrıca garibime giden bir şey var. Bu da VR odaklı bir PS göreceğimize işaret gibi. Şimdi donanımsal olarak dahe geride olan Xbox, yeni konsolunu 1.5 sene sonra çıkartıyor. Ancak donanım olarak daha iyi durumdaki PS, yeni konsolunu hemen 6 ay sonra çıkartıyor. 4K'dan ziyade VR + 60 FPS + 1080p odaklı bir cihaz gelse çok daha iyi olur.

    Edit: Eksik cümle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 19 Haziran 2016; 14:34:18 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: dönmezamanıps4

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Bloodborne

    Scorpio muş 10 milyon satarsa öpün başınıza koyun. 4k minecraft oynarsınız anca <img align="middle" alt="" src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" border="0"></blockquote>

    zaten pc de onalrı kardeşim


    Pc de onlarinsa neden Scorpio cikarma gereği duyuyorlar ? KOnsol eşittir exc oyunlardi ve ms bu fuarda exc oyunlari sonlandirdi peki hala neden bir konsol uretme sevdasinda ki zaten tum oyunlarini Windows 10 cikariyor senin dediğin gibi pc tarafi da onlarinsa neden yeni bir donanim duyuruldu ki ? ne gereği var senin mantigina gore ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dönmezamanıps4

    mesut cevik anlamak zor bu arada 2 si 1 izledimde gtz 1080 e 6 tlf demiş o olmasın 9 tlf

    sony bnsc para verse burda ne Xbox kalır ne pc si hepsi zaten BANLIYORSUNUZ surda bi kac tane ps4 kullanıcı banlandığı gördüm nerde o Talha ersin beril ah ah site gt cevirdiler ps4 trollculer doldu :d


    Kardeş has Xbox fanı adam senin yüzünden konsolu satar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalnız fanboyların yorumlarını bir kenara koyarsak tarafsız normal kullanıcılar bile ps yi tercih ediyor ve ilerdede edeceğini söylüyor kimsede xbox alırım dememiş. Buda zaten gerekli cevabı veriyor bazı kişilere

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En iyi oyun makinası benim sahip oldugumdur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yahu sende bunlara inaniyormusun? Bu PS diye kendini parcalayanlarin hepsi,konsol ciktiginda benden önce almaya kosacaklar,hatta sirada birbirlerini ezip gececekler O yüzden birak zirvalasinlar istedikleri kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo 2k olmalı. 480 olacaksa Gpu 2k 60fps oynatır.

    Uygun fiyata çıkarsa alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke çıksa 2016da
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.