Şimdi Ara

PlayStation Neo, 2016 Bitmeden Çıkabilir (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada Scorpio'nun Neo'yu tokatlayacağını, bilmem ne yapacağını söyleyen boy boy fanboylar var. PS Neo 2016 içinde çıkacağı söyleniyor. Scorpio ise 2018 e doğru çıkacak. Kesin tarih verilmediğine göre ertelenme olayı da bir "ihtimal". Olaki 2018'den sonra bir PS5 duyup ta, Scorpio'dan daha yüksek olacağını öğrenirseniz, ne yorum yapacaksınız? Neo ile Scorpio'yu karşılaştırmayın dostum. Sonuçta Scorpio projesine next-gen olarak bakılıyor. Takım değil bu taraftar olasınız. Not: Her iki konsolunda sahibiyim, her ikisini de ayrı ayrı seviyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gereksiz tarışmzlsrınız yüzünden okumaya değer bilgi, tahmin içeren yorumları görmekte zorlndım. Bugün bu çocukça kavganızı okumak hıç eğlendirmedi.
  • Tek gerçek var. Neo ne kadar ekran çıkarsa God of War'a o kadar çabuk kavuşuruz
  • Çıksada hemen alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps için japon oyunu açık dünya Gravity rush 2 geliyor herşey çok güzel görünüyor ancak oyunda karakterimizle belli bir yüksekliği çıktığımizda ya da uzaklaştığında şehirde ki insanlar, hareketli objeler kayboluyor çünkü hali hazırda ki ps4 bu kadar şeyi 1080p 30fps'nin altına inmedikçe veremez. Neo bu gibi problemleri ortadan kaldıracak. Evet biliyorum yeni konsol para demek keşke çıkışında güçlü çıksalardı da bu duruma gelmeseydi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hocam benim gibi PS4 almamış olanlara uygun gelecektir. Fiyat olarak nasıl olur bilmem elbette 350 dolardan fazla olacak.

    Hayır Neo almayacak içinde iyidir normal ps 4 un de fiyati azalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramizda Sony'nin iki senede bir konsol cikarticagina inananlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Ilk oyunu vita da bitirmistim, simdi de PS4 te oynuyorum. Bizim fps co gencligin pek haberi olmaz boyle kalite oyunlardan, onlara vereceksin cod'u, bf'yi onu oynayacaklar. Bence GR2 PS4 e gelecek en guzel, en ozgun oyunlardan birisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinin amacı VR diğerinin amacı 4K olan iki konsolun karşılaştırılması garip. Kaldı ki benim görüşüme göre her iki konsolda ara konsol olacak yani hali hazırda elinde xbox one veya ps4 olan birine bu konsolların çok bir şey vadettiğini düşünmüyorum eğer VR ve 4K gibi özellikleri tercih etmiyorsa.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaslar birde söyle düşünün. Ps4 un çıktığı dönemde adamlar neo özelliklerinde bor konsol çıkarsaydi, en az 800 $ olurdu.şimdi neo tahminen 500 $ civarı çıkacak, e 400 de ps4 e verdik total 900 yapıyor ama kimse ps4 ilk çıktığında 800 u vermedi üstüne sağlam soverdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylentilere göre bu yıl çıkması beklenen PS Neo dedikodulardan belirtilen donanımlardan daha güçlü gelecekmiş.

    http://www.gamespot.com/articles/more-powerful-ps4-neo-will-launch-this-year-report/1100-6441018/
  • Haha basliga bakmis hikaye yazmis . Haberin iceriginde dedigi seye dair en ufak bahis bile yok. Adamlar sadece daha güclü PS4 NEO geliyor yazmislar. Donanimi yükseltilmis degil"More Powerful PS4 NEO coming" Zannetmiski daha güclü NEO modeli geliyor.yabanci dil bilmeyince böyle heyecan yapmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şeyin ihtimali bile tüylerini diken diken ediyor değil mi? Haberin başlığı da açık, içeriği de, sen her zamanki gibi anlamak istediğin gibi anlamışsın. Daha güçlü Neo modeli geliyor demek nedir yahu, var mı başka bir izahı?

    Tabii bir de böyle bir şey olursa, bir yıl önceden çıkmasını nasıl hazmedeceksin???
  • Ben senin yerinde olsam o mesaji silerdim. Hani sen süper Ingilzce biliyordun? Adamlarin ordaki kasti su:"daha güclü PS4 modeli NEO geliyor"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silmiyorum, dursun orada kardeş, bakarsın ilerde değerlenir buralar...
  • Sen bilirsinde bi daha da Ingilizce biliyorum deme lütfen hele ki sen iceriginde istedigin gibi anlamissin demenden sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce biliyorum panpa, sen raad ol. Nasıl, E3 şokunu üstünden atabildin mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Söylentilere göre bu yıl çıkması beklenen PS Neo dedikodulardan belirtilen donanımlardan daha güçlü gelecekmiş.

    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=117836329&url=http://www.gamespot.com/articles/more-powerful-ps4-neo-will-launch-this-year-report/1100-6441018/" data-href="http://www.gamespot.com/articles/more-powerful-ps4-neo-will-launch-this-year-report/1100-6441018/">http://www.gamespot.com/articles/more-powerful-ps4-neo-will-launch-this-year-report/1100-6441018/</a>


    Hocam burada konsolun donanımına dair bilgi yok. Önceki sızıntı bilgilerin haricinde donanım hakkında bir şey bilmiyoruz. Bu konsollar için sonucu bellek yongası, bellek arayüzü ve clr comprass mekanizması gibi alt mekanizmalar belirleyecek zaten. Her zaman dediğim gibi şu an eğer PS Neo için 7 tflops deseler, yine de Scorpio'dan güçlü olacağı kanısına kesin olarak varamam örneğin, tıpkı 6 tflops bilgisi ile bu kanıya varmadığım gibi. Çekirdek içerisinde bize ne hazırlıyorlar ve atanan bellek yongaları hangi yetilere sahip iki tarafta da en ufak bir bilgi yok. Zaten şu tflops'a bakıp tamam bitti bu onu yedi o ötekini devirdi diye ortalığa çıkmak tamamen donanım bilgisi zayıf adamların işi. Şu anda, "resmi olarak duyurulmuş" en güçlü konsol Xbox Scporio'dur, bu kesin... Ancak bu, eldeki donanım bilgisi baz alındığında, dereyi görmeden paçaları sıvayacak bir bilgi değildir, dolayısıyla bu sınırdan öteye geçenler harbiden donanım cahili insanlar. Forumlar hep böyle kişiliklerden ötürü kaosa sürükleniyor zaten, her konuda karınca gibi sürekli aynı laflar dırdırdırdırdır. Bir terimin ardında barındırdığı işlem zincirini formüllerle anlatılıyor derslerde. O yüzden şu an bu tartışmalara girmek, işin sonunda cahili de haklı çıkarabilir, bilgiliyi de. Bu seferde cahilde der ki ben bu işi biliyormuşum der. Çünkü sadece atıp tutuluyor, kim tutturursa o haklı olacak sonunda herşey bundan ibaret şu an. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • beyler makinanın tüm exc leri pc yede çıkıyor.. akıl var mantık var.. gidin pc toparlayın bunu almayı düşünüyorsanız.. hem 800 dolar hem 2017 sonu çıkıcak.. mantıklımı değil.. sony oyun tarafında eze geçe geliyor.. neo bide 2016 da çıkarsa off derim... uc 4 ü oynatan bir ps4 var .. gow 4 ün demosu standart ps4 ten alınma.. neo neler yapmaz gerisini sizin mantıgınıza bırakıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Simdi de sivama bölümü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.