Şimdi Ara

BSC Özel: The Witcher 3 Lansmanı & Bilkom Röportajı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: prodigy842

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mersinaki<br><br>İngilizce bilmek çok önemli tabi ki. Mutlaka küçüklükten itibaren ingilizce eğitime önem verilmesi gerekiyor. Ancak değinildiği gibi oyunlarda Türkçe dilin eklenmesi sektörün gelişimi açısından çok önemli ve oyun firmalarının Türkiye ve Türkçe'ye değer verdiğini gösterir. Hep söyleniyor Türkiye'de genç bir nüfus var falan diye madem öyle 3 ü 5 i hesap etmeden ileriye dönük yatırım gibi görmek gerekiyor. Birden rpg'yi hiç oynamayan insanlara sevdirmek gibi bir durum olmayacak sonuçta. Zaman içinde Türkçe dille birlikten insanların rpg türüne daha fazla yakınlaşıp satın aldıklarını ve satışların arttığı görülecektir mutlaka. <br><br>Benim anlamadığım büyük dağıtım firmaları yada playstore gibi oluşumların Türkçe dil eklenmesi konusunda hiçbir faydalarının olmaması. Amatör gruplar bile orijinal Türkçe yama yapabiliyorken böyle büyük kuruluşların oyun satmak dışında bu konuda destek olmaları gerekiyor. Yerelleştirme konusunda kendi ekiplerini kurup sattıkları oyuna 5 tl ekleseler bile maliyetlerini çıkartabileceklerini düşünüyorum. Düşünün 5 tlyi kim kabul etmez ki kendi dilinde oynamak için.</blockquote><br>Baba bravo on numara yazmışsın Technogame, oyun çeviri gibi firmalar var. ARAL, BİLKOM bunlara destek olsa hem adamlar kazanır hem onlar. Ben 5 lira vermeye razıyım. Her şeyi oyun stüdyosundan beklememek lazım bunların hepsi ezbere konuşuyor. Tok açın halinden anlamaz misali kendileri nasılsa ingilizce biliyordur.


    İki yoruma da kesinlikle katılmıyorum. Bu karar üretici firmayla ortak alınmalı bence. Ayrıca bu konuda eğer oyuncu birilerinin elini cebine atmasını istiyorsa önce kendisi elini cebine atmalı. 5 TL ile 10 TL ile olacak iş değil bu. Kaç tane Türkçe oyun var? Bunu düşünelim. Ayrıca niyet söylenmiş. Sizden farklı düşünülmüş birşey yok ki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bazı kardesler once sen oyunu al adamlar turkce cıkarır diye atarlanıyor kardesler bız musterıyız once urunu eksıksız alacaksın nedır bu ezıklık kardes.

    Aynısını Football Manager yapımcıları da söylemişti. Siz alın biz gerek görürsek Türkçe de çıkartırız vs. Türk oyuncular tarafından yapılan yoğun baskılar sonucu yanlış hatırlamıyorsam FM 13'ü Türkçe çıkartmıştı ve sonucunda satışlardan çok memnunlardı. Hatta 14 ve 15 de resmi Türkçe olarak çıkarıldı ki ben de dahil olmak üzere sırf Türkçe çıktığı için oynamayacak olsa bile FM oyununu alan insanlar var. FM 15'i toplasan 70 saat kadar anca oynamışımdır ve bu kadar az oynayacağımı bildiğim halde oyunu Türkçe olduğu için aldım çünkü adamlara bir vaatte bulunduk. Siz birşeyler ekeceksiniz ki oyuncular da size bunu misliyle ödesin ama siz bir adım atmazsanız insanların gözünde de pek değeriniz olmuyor bu yazdıklarımı CD Project benden daha iyi biliyor fakat demekki işlerine gelmedi.




  • keyifli muhabbetler olmuş :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zamanı gelince , alırız bizde
  • Sen benı tokatlarsın a:DS.ASD:DS

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu almaya gidiyordum türkçe olmadığını öğrenince vazgeçtim. Türkçe gelmeden almayı düşünmüyorum. O yüzden sony oyunları her zaman daha ilgimi çekiyor. Ayrıca konsol fiyatını abartmanız gayet normal çünkü parayı konsoldan kazanacaksınız :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: huseyincarnege

    oynun kutulu versiyonu 69.90tl ve oyun muhazam güzel olmuş ayrılamıyosun başından gtx970le full oynana


    gtx970 ile nasıl full oynuyorsunuz anlamış değilim. Bizdeki kartlar farklı seri mi :)) Oyun optimizasyon sorunlu malesef.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.