Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.551
Cevap
57
Favori
287.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exvision

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

    En çok ne koyuyor biliyor musunuz ? Ne Şampiyon olamama, ne Şampiyonlar Ligi'ne gidememek, ne de Hakemlerin bize yaptıkları.

    En çok şu takımın saha içerisinde birbirini kollamaması koyuyor.

    Bilic küfür yerken kimsenin birader sen hayırdır diyememesi,
    Veli dayak yerken sanki Siirt Jetpa Spor'un oyuncusuymuş gibi kimsenin umursamaması,

    Yemin ediyorum en büyük rezillik budur.

    Bilic'e en çok kızdığım yer brugge'u eleyememesi. Kimse kusura bakmasın bilic'in taktik cehaletinden verdik turu.

    O gün gerçekten taktik açıdan berbat oynamıştı takım. Formda devam eden Cenk yerine ağlak Tolga'yı ve yanılmıyorsam son seçenek olmamasına rağmen Necip'ten stoper yaratmaya çalıştı. Tamam belki aşırı iyi oynamamıştık ama yediğimiz 3 golde çok ucuz savunma ve kaleci hatalarıydı. Brugge öyle organize müthiş ataklar falan yapmadı zaten... Şişirdiler topu kule oyuncularına ama oyun disiplininden kopmadılar. 1-1 olduktan sonra bizim takım oyundan düştü mesela yazarken sinirimden gülüyorum çünkü 1 gol atsak zaten uzayacak maç ama bizimkiler maçı bıraktı ve ellerimizle verdik turu. İstisnalar hariç Bilic büyük maçlara oyuncuları hazırlayamıyor. Yeterince motive edemiyor. Son 5 haftaya girmişsin,önünde hedefi olan tek ciddi rakip Galatasaray. Hadi 5/5 yapma Galatasaray ile berabere kal 5/4 yap yine şampiyonsun! Tamam hakemler ve rakip oyuncular bizi biçti ama şampiyonluğa oynuyorsak herkesi yeneceksin durum bu. Ligin şu son 5 haftasına Denizli veya Lucescu tarzı bir hocayla girmiş olsaydık şimdi şampiyonluk kutluyorduk.




  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Ben Şenol hocaya hiç birşey demiyorum. Sadece elimizdeki kadro yapısını düşünürsek hepsi kuzu gibi. 2-3 yabancı transferi yapılsa da bu durum çok değişmez. Ayrıca başka yerli oyuncu alacaklarını sanmıyorum. Bence de yerli oyuncu almasınlar. Fakat dediğin gibi yerlilerin daha baskın olması lazım.

    Hamza hocadan örnek vermişsin evet adam efendi sessiz sakin ama o saydığın oyuncuların maşallahı var! Hocaya bir şey kalmıyor. Ama bizim takım da?

    Bu yüzden Şenol hoca bize fazla efendi kaçar dedim. Yani yerli oyuncuları birazcık agresifleştirecek teknik ekip lazım. Yoksa Şenol hoca gittiği her takımda iyi futbol oynatan biri. Onun da tek eksiği bence kazanması gereken büyük maçları kazanamaması. Takım için düşünülen teknik adamların en başında zaten doğal olarak.

    Deseler seçim yap Lucescu mu? Şenol hoca mı? Ben Lucescu'dan yana hakkımı kullanırım. İlhan-Zago gibi yardımcılarla agresifliğimiz kesinlikle artar. Ha bunlar olmaz ise ilk aday Şenol hoca olmalıdır. Yardımcılıklarını İbo-ilhan gibi adamları seçmemiz gerekir. Lucescu'yu seçme nedenim ise büyük maçlardaki başarısı daha çok. Gerçi onunda konsantrasyonu dağıldı mı takımda dağılıyor. Mesela Ukrayna daki karışıklık onu ve takımını etkilemiş. Aynı şekilde 2003-2004 yılındaki olaylar da etkilemişti.

    Belki kızacaksınız ama kısacası ben dahil çoğu kişinin sevmediği Sinan Engin gibi bir yada 2 kişi teknik ekipte olmalı. Çünkü oyuncu yapımız belirttiğin gibi sessiz efendi karakterli. Bunun kırılması lazım birazda.

    Bunun dışında Atiba-Sivok giderse kadroya en az 5-6 tane tecrübeli isim lazım. Bunlar bu şartlarda kim olur ne olur tam bilemiyorum. Kriterler ve mali yapımız ortada. Ama adettendir şöyle bir kadro kurmamız gerekirse,

    Trasnfer, Trasnfer (sağ bek)-Sivok-Trasnfer-Transfer (sol bek), Atiba-Tolgay(Veli)-Gökhan-Sosa-Transfer-Ba ( Cenk artı trasnfer)




  • NEDEN ŞENOL GÜNEŞ?

    1-Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bilic’in yerine yerli ve kariyerli bir hoca getirmek istiyor.

    2-Bursaspor’la 1 yıllık kontratı bulunan Güneş’in, sezon sonunda Yeşil-Beyazlılar’daki görev süresi doluyor.

    3-Sezon başında devraldığı Bursa’da, kısıtlı kadroya rağmen başarılı işlere imza attı.

    4-Bursa’yı ligin en golcü takımı yaptı. Bu alanda lig tarihine geçti.

    5-Süper Lig’de oynattığı futbolla taraflı, tarafsız herkesin takdirini kazandı.

    6-Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-0 yenip takımını Türkiye Kupası'nda finale çıkardı.

    7-‘Kariyeri bitti’ denilen Volkan Şen’i tekrar parlattı, bu nedenle büyük takdir topladı.

    Haber Kaynağı: Fanatik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spahic'ten haber yok mu hiç? Boştayken alsınlar kaptırmadan adamı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Slaven Bilic'den boşalacak koltuk için yeni teknik direktör arayışlarına hız verirken Mircea Lucescu'dan halen haber bekliyor.

    Geçtiğimiz hafta dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları ile Kiev'de biraraya gelen ve açık kapı bırak Lucescu, son kararını 15 gün içinde vereceğini açıklarken, başkan Fikret Orman'ın gelecek hafta Ukrayna'ya giderek rumen teknik adamla son kez masaya oturacağı öğrenildi.

    Yönetici arkadaşlarıyla toplantı yapan Fikret Orman, "Bilic takımı bir düzeye getirdi ama başarı şampiyonluk yaşamış teknik adam ve oyuncularla gelir. Gelecek yıl yeni stadımızda kariyerli tecrübeli ve şampiyonluk yaşamış bir teknik adamla çalışmalıyız " ifadesini kullandığı belirtildi.

    Lucescu'yu ikna etmek için her yolu deneyecek olan Fikret Orman, rumen teknik adamın teklife olumsuz yanıt vermesi halinde Şenol Güneş'le masaya oturacak.

    Kafasında sadece Lucescu ve Şenol Güneş isimleri olan Fikret Orman, şu ana kadar başka isimlere yönelmedi.

    Bu arada Gençlerbirliği maçı sonrası Bilic'e veda yemeği düzenleyecek olan yönetim, Hırvat teknik adama teşekkür edip bir şilt verecek.

    Bonservisi elinde olan futbolcular için menajerlerle dirsek temasında olan yönetim, sağ bek, stoper, ön libere ve sol kanat için arayışlarını sürdürüyor.

    Ligtv




  •  Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • yönetimden seçim kararı çıkarsa, ne zaman yapılır ? ekim diye okudum ama bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    yönetimden seçim kararı çıkarsa, ne zaman yapılır ? ekim diye okudum ama bilmiyorum.

    tam yeni hoca ve transfer dönemi o yüzden yakın zamanda yapılmaz diye düşünüyorum ekim-kasım doğrudur muhtemelen
  • Genel borç aldı başını gitti yabancı sınırlaması kalkması beşiktaşımızda pek birşeyi değiştireceği anlamına gelmiyor önümüzdeki sezon çok flaş transferler beklemiyorum dembaba ve töre giderse belki olabilir teknik drektör adayım lucescu bir başka ayağa kaldıramaz bu ölü toprağını herkezide dediği gibi tecrübesiz kadromuz bu yükü daha fazla kaldıramadı çok rahat geçmemiz gereken antep akisar konya maçlarını geçemedik finali yapamadık bu sezon kimse ahım şahım futbol oynamadı kötünün iyisi şampiyon oldu aradan sıyrılıp takım avrupa lig ve kupa maçlarını kaldıramadı haklı olarak velinin eksikliğinide çok hissetiğimizi söyliyebilirim çok söylenicek şey var bilic iyi bir adam eğlenceli ama kadro kurulumu pek iyi değildi hele maç esnasında maçı hiç okuyamıyor bitirici hamleler yapamıyor yarışta hallu atmamızın nedenlerini kısaca yönetimden tutun bilic dem ba töre ve kaleci eksikliğine kadar söylüyebiliriz seneye yeni stadta yeni ümitler olucak tabi hakkemleride hiç es geçesim yok bu yazıda saygılar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    yönetimden seçim kararı çıkarsa, ne zaman yapılır ? ekim diye okudum ama bilmiyorum.

    Yönetimden seçim kararı çıkarsa diye bir şey yok. Yani şöyle olması gerekiyor;

    Seçim kararının alınabilmesi için Başkan istifa etmeli. Başkan'ın istifa ettiği gün itibariyle Kulüp Başkanlığı herhangi bir nedenle boşalırsa; bir sonraki OLAĞAN seçime 6 aydan fazla bir süre varsa 30 gün içerisinde OLAĞANÜSTÜ seçim yapılır. 6 aydan az bir süre varsa OLAĞAN seçime kadar Divan Kurulu Başkanı kulübe başkanlık eder.

    Şimdi Fikret Orman 2013 yılında yeniden başkan oldu ve görev süresi de 3 yıl. Dolayısıyla OLAĞAN seçime 6 aydan daha fazla bir süre var. O yüzden Fikret Orman OLAĞANÜSTÜ seçim için yarın istifa ederse en geç 1 ay içinde seçim yapılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence Şenol Güneş adam eder bu takımı. Oğuzhan ve Kerim patlayabilir. Yalnız kalede Tolga'ya göre döner orası sıkıntı. Yardımcılıklarını da İbo ve İlhan yaparsa gerçekten iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba ve tore lokomotiflerimiz. 10m ustu gelmedikce satimamalilar.para yok falan demesinler olan takimi mutlaka korusunlar. +1 ust duzey sagbek sart .kerimi gordunuz.ossde Oynarsa messiden farki yok. Kanatta eziliyo .fizik olarak oyara uygun degil. Bekimize yazik.olcayada yuklenmeyin . Mucadele gucu yuksek takim oyuncusu. Sanki 8m ye aldik yillikta 4 m verdik (q7 ) da 0 katki verdi. Renklilerde benzer tip adamlar bile olciden fazla kazaniyor.bu takim genc bir takim.sabir sart.cogunun ilk derbisiydi.senol hoca ile 1+1yillik gayet uygundur.umarim gelir .Fosil luceyi zaten alcak para yok.zatende gelmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleci şart, kalecisiz olmaz..
  • Hadi be Luce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feint-TR

    Kaleci şart, kalecisiz olmaz..

    Şov yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanın tutanın iyi olacak abi. Beşiktaş'ın atanı ligin en iyisi ama tutanı kötü.Kaleye al Cech'i başka transfere gerek yok.
  • Dusko Tosic nedir ya yabancı sınırı kalktı diyoruz takımı şampiyonluğa götürücek adamlar lazım diyoruz gençlerbirliğinin sol beki alınıyor.
  • Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor'un da uzun süredir resmen renklerine bağlamaya çalıştığı 30 yaşındaki Dusko Tosic ile her konuda anlaştı

    Beşiktaş transferde ilk hamlesini gerçekleştirdi ve Gençlerbirliği ile sözleşmesi ay sonunda bitecek Sırp futbolcu Dusko Tosic ile 2 yıllığına el sıkıştı.

    Üç sezon formasını giydiği Gençlerbirliği ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek savunma oyuncusunun, takımda kalmasını isteyen kırmızı siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav'ın teklifini kabul etmediği ve Beşiktaş'tan aldığı teklifi kabul ettiği belirtildi.

    Tosic, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla, Gençlerbirliği ile yollarını ayırdığını açıklamış, "Gençlerbirliği'nde geçirdiğim bu güzel 3 yıl boyunca ,emeği geçen bütün oyunculara ve taraftarlara çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slaven Bilic'in yönetime verdiği Beşiktaş raporu.

    http://m.fotomac.com.tr/besiktas/2015/05/27/toreyi-gonderin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jr_swish

    Dusko Tosic nedir ya yabancı sınırı kalktı diyoruz takımı şampiyonluğa götürücek adamlar lazım diyoruz gençlerbirliğinin sol beki alınıyor.

    Transferde karli olmamiz sart beles tecrubeli SOL bek iyidir.
    Sosayi alabilicezmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.