Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.551
Cevap
57
Favori
287.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BcevikB

    Bu yaz haftaya netleşir tantanası çekmek istemiyorum

    Bunu yaşamamak için fikret orman gitmeli. Başka çözümü yok. Mali durum rezil seviyede. Transfer yapmamız çok zor, buna rağmen bir hoca gelipte pektemekle, neciple, ersanla oynamak istiyorsa ya delidir yada harbiden delidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyonluk parolası Danny-Cech-Spahic-G.jhonson-Perreira-Mbia bu adamlardan en az üçünü al tolga ismail ersan mustafa necipi yolla , getir Şenol Güneşi zaten takım adam için biçilmiş kaftan.Biraz mantıklı düşünün yabancı hocalar bu ligde hiçbirşey yapamıyor.Şenol Güneç bu takımın ilacı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Veli Kavlak

    şampiyonluk parolası Danny-Cech-Spahic-G.jhonson-Perreira-Mbia bu adamlardan en az üçünü al tolga ismail ersan mustafa necipi yolla , getir Şenol Güneşi zaten takım adam için biçilmiş kaftan.Biraz mantıklı düşünün yabancı hocalar bu ligde hiçbirşey yapamıyor.Şenol Güneç bu takımın ilacı.

    Neciple mustafaya para veren çıkarmı sence. Necipten bahçıvan bile olmaz, senelerdir beşiktaşta nasıl barınıyo hayret ediyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bonservisli bir oyuncu göndermeden bonservisli birini alamıyoruz burası tamam.Peki oyunculara verdiğimiz toplam yıllık maaşlar,mesela 50milyon euro olduğunu farz edelim bu yıl.Seneye yıllık maaş bütçesi aynı mı kalmak zorunda, yoksa artabiliyor mu?Artarsa da yine bir yaptırımı var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa'yi kiralamak zor olur. Ulke ucinde onun yilligini vericek takim yok. Belki Trabzon ama onlarinda isticegini sanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadyum bitmeden şampiyonluk zor. Eğer sezon başı çözüm üretmezlerse 3 orda 5 burda yine yalan oluruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Arkadaşlar takımın mali yapısı ve uefa kriterleri ortada. Bir çok teknik adam bu şartlarda kolay kolay imza atmaz. Ayrıca öyle yada böyle bir oyun şablonumuz ve kadro yapımız var.

    Ersan-Necip-Olcay-Veli-Serdar-Motta-Mustafa gibi oyuncular kadroda oldukça çok. Bunlar ancak takımı tamamlayıcı ve yedek oyuncular olabilir. İçlerinden bir Veli bunlardan önde. Ayrıca bu sene defans hattında ister beğenelim ister beğenmeyelim en iyi oynayan Serdar idi. Pedro-Atınç-Kerim genç tecrübesiz oyuncular. Bu oyuncular zamanla ve yanlarında iyi bir oyuncuyla gelişirler. Mesela sol tarafta önde Kerim arkasında ise onu toparlayan yön veren bir bek olduğunu düşünün. Durum daha da farklılaşacak. Kadroda tecrübeli ve agresif oyuncuda yok öyle.

    Buna göre elinde bonservisi bulunan oyuncular alınmalı ve kapasitesi belli oyuncular yollanmalı.

    Fakat en önemlisi ligi tanıyan yeri geldiğinde agresif olan yeri geldiğinde teknik-taktik işlerden anlayan teknik adam şart.

    Şenol Güneş iyi hoca ama önceden de dedim çok efendi. Biz zaten efendi takımız bize efendilik değil biraz çirkeflik ve agresiflik katacak oyuncu ve yöneticiler lazım. Dün mesela hakem barajı ayarlayıp çizgiyi çekiyor Gs'li oyuncular çizgiyi silip çaktırmadan daha da yaklaşıyorlar. Aynı durum Beşiktaş'ta olduğunda ise oyuncular kuzu gibi çizginin arkasında diziliyorlar. İşte bu ligde işe yarayan yöntemin başında bu tür eylemler geliyor. Bu yüzden Şenol hoca (iyi hoca ona lafım yok) ile şimdiki durumumuzun pek farklı olacağını hiç sanmıyorum. Teknik taktik dışındaki faktörlerin takımda hiç olmamasıyla özellikle.

    yalnız o iş biraz oyuncu karakterine bakıyor. hatta daha çok oyuncu karakterine bakıyor... çünkü hamza hoca'da agresif bi hoca değil, ismail kartal'da, ama oyuncuların saha içinde maşallahı var gördüğümüz gibi. alınıcak olan oyuncular biraz bu nitelikte, baskın karakterli olursa daha iyi olur... çünkü şenol hoca gibi şu an neredeyse tüm kriterlere uyan ve aradğımız adam olabilcek bi hocayı sırf bu özellikleri barındırmıyo diye eleyemeyiz.

    o iş liderlik yapıcak oyuncular ile halledilmeli... dün mesela sosa ile yasin arasında bi gerginlik yaşandı sosa itekledi mi ne yaptı. orda yasin'in yaptığı hareket çok sertti ve sosa ona sinirlendi... neyse o hengamede hakemin etrafındaki 5-6 oyuncudan 5 tanesi falan galatasaraylı (selçuk, melo, sabri, cart curt bildiğimiz çirkefler) ama bizden kimse yok çıldırdım resmen bi tek atınç mı ne garibim bişeyler anlatmaya çalışıyodu. yok abi bizim tecrübeli dediğimiz adamlarda da bi pısırıklık var (sivok, veli, olcay, ba, sosa, atiba, serdar vs), kimse sesini çıkarmıyor. özellikle yerlilerin bu konuda biraz daha girişken olmaları gerek.

    vodafone arena'da taraftar etkisiyle bu iş böyle olmıcaktır, o etkende var... da bu seçime gitme mevzuları falan oldu, inşallah inşaat duraksamaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Three Dimensions

    2 Sezondur Bilic denilen antrenör bozuntusu yüzünden bu takım bu hallere geldi. Önceki sezon derbilerden 2 puan topladık bu sezon bırakın puanı gol bile atamadık.

    Birde bazı ileri zekalı arkadaşlar bu antrenör bozunutusu için "Manifesto" falan hazırladılar. Seneye de 4. olalım diye herhalde.

    Kafasında Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı bitirmiş birde rakip takım hocasına "Benim son maçım" diyen dangalak adamı savunanları görünce hakikatten deliriyorum.




    Benim en çok zoruma giden olay ise üzerinde "Süleyman SEBA" yazan kupayı Galatasaray'ın alması.

    Sana bravo ayni yazıları ben yazıyorum siliyorlar. Kişiye ozelmi ? Artık ben yazmayayım ayni duygularımı dile getiriyorsun tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Malum noktaya iyi değinmişsin. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki kırmızı kart yine fenerbahçe maçında emre'nin bılıç üzerine yürüdüğünde tepki vermeyen oyuncular açıkcası benimde canımı sıkmıştı.
     Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
     Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    fenerbahceliler takim otobusune taslar falan atip tesislere sokmuyolar. daha gecen sene sampiyon olmadi mi bunlar ? biz napak oldurek mi ?

    Bizimkiler stad yokmus, Biliç ne yapsinmis, dembaba 20 gol atmış gibi şeylerle avunur. Inanamıyorum eskiden bizim takımda bu kadar loser taraftar yoktu. Ne yedirdiyseler bizimkilerin beyinleri sulandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Malum noktaya iyi değinmişsin. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki kırmızı kart yine fenerbahçe maçında emre'nin bılıç üzerine yürüdüğünde tepki vermeyen oyuncular açıkcası benimde canımı sıkmıştı.
     Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
     Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    çok sinir bozucu ya... iinci resimde sivok'a bakar mısın ? çok afedersiniz armut gibi izliyor. sen 7 yıldır bu ülkedesin, hayır yeni gelin gibi çekingen olmanın anlamı ne ?




  • Meireles ve snejder daha eski kendisinden sanırım. Birde özen genç birbirini seven boş zamanlarını beraber geçiren takım kurduk demişti, bumu sevgi ? Diğer nokta ise bu gibi durumlar hep ev sahıbi olduğumuz maçlarda oldu yani sorun sadece oyuncularda değil.
  • Her yil milyonlarca liranin cope atildigi sezonlar ve her yil taraftarlarca yuvalardan yapilan alisverisler, deplasman minibusleri otobusleri vs. Ne icin ugrasiyoruz takima destek " iyi gunde kotu gunde " diyebilmek icin. Ama takimdaki herkes iyi gununde. Hem maglubiyette hem galibiyette.

    Artik basari bekliyorum. Bu yil da olmazsa elimi ayagimi tamamen cekecegim. Ne maca giderim ne de alisveris yaparim. Askerdeyken bile zehir etmeyi basarabildiler. Maclarin oldugu gunler uykusuz kaldik nobete gittik nobet cekilmez oldu. Deplasmanlara gittigimiz gunler uykusuz kaldik ise gittik. Peki karsiliginda ne alabildik koca bir "0"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bild'de Van der Vaart haberleri çıkmış.
    Aslında yaşlandı baya ama transfer cezamız ve bonservissiz olması nedeniyle iyi transfer olabilir. Sosa sola geçer Van der Vaar Oos oynar iyi olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ölmeyi değil,yeniden doğmayı seçtik.
    Kan emicilere ve yapılan haksızlıklara karşı sürekli dik durduk,savaştık. Ama artık yorgun düştük ve yaşlandık. Önümüzde iki seçenek vardı. Ya ölmeyi seçecektik, ya da yeniden doğuşu. Biz yeniden doğmayı seçtik. Bu süreç acılı ve sabır gerektiren bir süreç. Acı çekiyoruz, feryat ediyoruz.
    Ama Sabırla intikam zamanını bekliyoruz. keskin pençelerimizi o çakalların yağlı enselerine çakacaz.
    Dönüşümüz muhteşem olacak, tek yapmamız gereken sabretmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok ne koyuyor biliyor musunuz ? Ne Şampiyon olamama, ne Şampiyonlar Ligi'ne gidememek, ne de Hakemlerin bize yaptıkları.

    En çok şu takımın saha içerisinde birbirini kollamaması koyuyor.

    Bilic küfür yerken kimsenin birader sen hayırdır diyememesi,
    Veli dayak yerken sanki Siirt Jetpa Spor'un oyuncusuymuş gibi kimsenin umursamaması,

    Yemin ediyorum en büyük rezillik budur.
  • Fikret Orman kalmalı Bilicin gitmesi doğru karar. Aksini savunanlar duygusal yaklaşıyor.
  • Günümüz futbolu artık eskisi gibi değil,15 sene şampiyona olama ondan sonra üst üste şampiyon ol.böyle bir şey kalmadı. Önümüzdeki sezon Son hakkımız,stadı kurtuluş olarak görüyoruz. Ama olurda zafere ulaşamassak, artık iki büyük kalır. İspanya liginde olduğu gibi Barça,Madrid ve diğerleri. Bizim ihtiyacımız olan sadece bir şampiyonluk,ondan sonra belimizi doğrutur gideriz. Gerekirse ligde oynanan senaryoya bizim adımızı yazdıracaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

    En çok ne koyuyor biliyor musunuz ? Ne Şampiyon olamama, ne Şampiyonlar Ligi'ne gidememek, ne de Hakemlerin bize yaptıkları.

    En çok şu takımın saha içerisinde birbirini kollamaması koyuyor.

    Bilic küfür yerken kimsenin birader sen hayırdır diyememesi,
    Veli dayak yerken sanki Siirt Jetpa Spor'un oyuncusuymuş gibi kimsenin umursamaması,

    Yemin ediyorum en büyük rezillik budur.

    Bilic'e en çok kızdığım yer brugge'u eleyememesi. Kimse kusura bakmasın bilic'in taktik cehaletinden verdik turu.
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.