Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.551
Cevap
57
Favori
287.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samet Aybaba'nın suçu 35'lik Niangla,Emre Özkan'la Feneri yenmesi miydi? Yoksa o FEDA kadrosuyla GS'ye sahayı dar edip GS'nin penaltıyla zar zor 1 puan alması mıydı? Evet takdirinize bırakıyorum.
  • Beni konuşturmayın beyler. Burada 2 sene önce herkes RÖRÖRÖRÖRÖ FİKRET ORMAN diye bağrıyordu. Şimdi noldu? biz ne zaman söyledik olmaz bu başkanla diye, klup borcu aynı, transferler mantar, önder özeni harcadılar, daha neler neler. Beşiktaş 3 seneye şampiyon olur dediler ya daha ne bekliyoruz ki biz bu yönetimden.
    Quaresma taraftarın üzerine işedi dediler. Stad ışıklarını yakıo orada burada röpartaj verdiler, kendi firmalarının reklamlarını tabela yaptılar. Daha ne bekliosun ey Beşiktaşlı. Şampiyonluk mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

    Samet Aybaba'nın suçu 35'lik Niangla,Emre Özkan'la Feneri yenmesi miydi? Yoksa o FEDA kadrosuyla GS'ye sahayı dar edip GS'nin penaltıyla zar zor 1 puan alması mıydı? Evet takdirinize bırakıyorum.

    Her yere yazıyorum bilic'in tek yaptığı oyuncu çıkarıp 5 maç sonra öğütmektir. Sezon başındaki olcay'a ba'ya bak bir de 2. yarıdakilere bak.

    İsmail köybaşı denen adamın rezil olması için sözleşmesi feshedilip üstüne para verilmelidir.

    Bu sezon sosa yerine messi, tolgay yerine iniesta olsaydı bile ikinci yarı ikisi de çöp olurdu.

    Ayrıca takımın ilacı şenol denizli sergen falan değil. Preud homme yada jorge jesus gelmelidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNEŞli günler yakın
  • Adını 2 ay önce duyduğunuz ve çok gelmesini istediğiniz Preud'homme normal ligi şampiyon bitirmesine rağmen play-offta şampiyonluğu verdi. O da son haftaları oynayamamış demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jon Valentino Dirac kullanıcısına yanıt
    alakası yok dostum belçika kupasını aldı kısıtlı kadrosuyla, normal sezonu lider bitirdi uefa da çeyrek finale çıktı. brugge dediğin takım 10 yıldır en ufak bir varlık gösterememiş bir takım. bu takımı aldı rüya gibi bir sezon yaşattı diyebiliriz. play-off zaten büyük saçmalık puanlar yarıya bölünüyor puanlar yarıya bölünmese yani buradaki sistem olsa belki de şampiyondu şu anda. kariyerinde de bir sürü kupası var yıllarca şampiyon olamamış standard liege'i şampiyon yaptı, bir sürü kupası var. şenol güneş'in bir tane kupa almışlığı var mı kariyerinde? kariyerinin en iyi çıkarıldığı sezonunda başakşehirle trabzonun arkasından bursasporla 6. sırada. neyi abartılıyor bu adamın anlamış değilim.
  • Preud homme kim..sizin mantiginiza gore tottenham ve liverpool taraftarlari da bilic gelsin demeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preud homme kim mi yaz internete arastir tarihinin en iyi kalecisi t.d. yapmaya basladigindan beride cok yuksek mac basi puan ortalamasi olan adi sani gecmeyen takimi adam eden bir insandir ayrica preud hommeyi bizim macla tanimak futbol tarihi bilgisiyle alakalidir . Ha gelecekse lucescu jorge jesus gelsin ama it kopukta bir yerli gelmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jorge jesus mac basi 2.05 puan %62.6 galibiyet %17.5 beraberlik %19.9 yenilgi 6 kupa
    Lucescu mac basi 1.95 puan %58.6 galibiyet %18.7 beraberlik %22.6 yenilgi 24 kupa
    Favre mac basi 1.71 puan %49.6 galibiyet %22.3 beraberlik %28.1 yenilgi 4 kupa
    Preudhomme mac basi 1.99 puan %58.8 galibiyet %22.6 beraberlik %18.6 yenilgi 5 kupa
    Bilic mac basi 1.83 puan %53.2 galibiyet %23.7 beraberlik %23.1 yenilgi 0 kupa
    Senol gunes mac basi 1.74 puan %49.2 galibiyet %26.6 beraberlik %24.2 yenilgi 2 kupa
    Denizli mac basi 1.62 puan %47 galibiyet %21.1 beraberlik %31.9 yenilgi 7 kupa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bana Tolga'yı oyundan alıp Pektemek'i alan, Olcay'ı sağ beke koyan, derbide Necip'i alan adamı savunmasın.Adam tam bir potansiyel körü.O kadar sene fm oynadım, bu oyunda bile bu kadar saçmalık olmuyor.
  • Abi zaten adam 0 kupa kazanmis dalga gectikleri senol gunes bile trabzonla 2009da 2 tane kupa aldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realist olun Preudhomme diyor adamın kaç maçını izlediniz? Jorge Jesus diyorsunuz takımın 2 yıl boyunca adam satmadan adam alamayacak. Hadi bunu geçtim Benfica'da şampiyon olmuş adam oraları bırakıp bizim moklu ligimizde sorunlu takımı alır mı mis gibi Benfica varken? Gelirse Şenol Güneş veyahut yabancı gelirse orta düzey teknik direktörler gelir bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

    Realist olun Preudhomme diyor adamın kaç maçını izlediniz? Jorge Jesus diyorsunuz takımın 2 yıl boyunca adam satmadan adam alamayacak. Hadi bunu geçtim Benfica'da şampiyon olmuş adam oraları bırakıp bizim moklu ligimizde sorunlu takımı alır mı mis gibi Benfica varken? Gelirse Şenol Güneş veyahut yabancı gelirse orta düzey teknik direktörler gelir bence

    Preud homme'a kimsenin guardiola dediği yok. Kendisi oyunu iyi analiz ediyor maçları takip edersen bunu anlayabilirsin ve türkiye ligi için yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize winner bi hoca lazim katiliyorum. ama winner olmasi ne kadar gerekliyse; yerli olmasi, ortama uyum sorunu cekmemesi, oyuncularla iletisimde ozellikle dil anlaminda sorun cekmemesi, ekonomik sorunlari kabul etmesi de o kadar gerekli...

    acikcasi bence bize hem winner hem yerli bi hoca lazim. yabanci olucaksa da turkiye'de daha once calismis biri olmali en azindan.

    jesuslar benitezler falan.. ne kadar maceraperest arkadaslar var aramizda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklar inanın, inanın çocuklar! Güzel günler göreceğiz, GÜNEŞli günler.

    Derken belki de Şenol hocadan bahsediyorduk. Bence şans verilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preud'homme bu tabloya göre de çok başarılı hocam önünde bi jorge jesus var zaten o da portekizde porto hariç kadrosu çok çok üstün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yillarda butun sampiyonluklar yerli teknik direktorlerle geliyor gs mancini ve prandelli macerasina girdi sonuc husran oldu cunku yabancilarin ligi tanimasi icin cok uzun bi sure gerekiyor bize de su an icin en uygun td senol gunes gibi gozukuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben paylastim tabloyu secin begenin . ins en dogru karari yonetimimiz verecek. jesus , benitez bencede zor AMA bu kulube kimler geldi bu ulkeye kimler geldi onlarida dusunmek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hocayı kapın gelin ya maceraya gerek yok.Bakın Ersun'a,Hamza'ya bu adamlar geldikleri anda şampiyon yaptı.Yerli WİNNER hoca şart.O da Şenol hoca.
  • Illa yerli hoca olucaksa bencede senol hoca gelmeli son 4-5 sezondur hep yerli hocar sampiyon oluyor onlarda fatih terim haric avrupada bir sey yapamiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.