Şimdi Ara

51 gün sonra gelen pişkin cevap ve 51 günlük rezillik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
12.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
243 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’de taahhütlü internet, memnun değilsen de seve seve kullanacaksın demek. Taahhütsüz internet de menun değilsen bas git demek. Memnuniyetsizliği gidermek gibi üçüncü bir ihtimal kimsenin aklında değil. AKK kalkmış,taahhütsüz ucuz netspeed oris çıkmış,adres sorunu yoksa taahhüt korkusu yoksa zamdan etkilenmeden akn li tarifeler alın iki yıl akn siz canavar gibi kullanın. Yukarıda bir arkadaş da demiş,bedava kullanacağım, whatsapp dan canlı destek alacağım diye sizi bu bataklığa çekmeye çalışan insanlara prim vermeyin. Kullanmayın kullandırmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom da şahısla iligili binlerce mağduriyetin hiçbiri öne çıkarılmazken Turknet le ilgili olanların şak diye gözümüze sokulması çok garip.Bende yaziym o zaman dsmartnette 16mb 100gb akn ye 80 tl para ödüyordum.Turknete geçtim kağıt üzerinde 35 reelde 39 mb hız alıyorum.Kota yok 65 tl para ödüyorum.Kopma yaşamadım.7 aydır 2 bilemedin 3 defa kısa süreli hızım düştü ,sorun yaşarsamda taahhüt yok bişey yok gider iptal ederim.
  • FoXDiE kullanıcısına yanıt
    Lokasyonel ne demek? Bu kelimenin hangi sözlükte bir karşılığı var? Siz bu müşteri temsilcisine “işten anlayan birisiniz” gibi bir şey söylemişsiniz. Bu saygısız, anlayışsınız, sadece kar elde etme amacında olan, seviyesiz insanlar daha bizim dilimizi konuşmayı bilmiyorlar. Kusura bakmayın ama sizde (bizde) de hata var. Bolca boş vaktiniz varsa ve sinir eşiğiniz üst seviyelerde ise yasal yollardan arayın hakkınızı. Manevi tazminat almaya kadar gidersiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • falcon-free F kullanıcısına yanıt
    35 mgbt hızındaki bir bağlantı için 4.3 MB/s indirme hızı almanız gerek ama neyse





    Turknet BİM gibidir. Her yerinden kalitesizlik akar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 seneyi aşkın bir süredir Turknet kullanıcısıyım, sorunlar daha TT aboneliğimi Turknet'e taşırken başladı. 45 gün sürdü. Bir sürü saçmalık, yazışmalar, ve uzayıp giden sürecin stresini yaşadım. Geçen aylarda hızımı yukseltmek için internetten paket yükseltmeye baş vurdum, 20 gün hiçbi halt değişmedi, bu forumdaki Turknet görevlisi arkadaşa yazdım son çare olarak. 2 saat sonra telefonum çaldı internetimin hızı yükseltildi. Bu sitede üyeliği olmayan vatandaş ne yapacak peki? Böyle saçmalıklar kabul edilemez.

    Biz tüketici olarak, Turknet'den hizmet almaktayız. Sorunu size kimin, nasıl çıkardığı bizi hiç ilgilendirmez. Siz bu tarz iletişimsel ve altyapısal sorunları baştan yaşanabilir olarak planlamayıp, çoktan çözüm haritaları oluşturmadan iş yapmaya kalkarsanız, sizi de müşterileriniz böyle sağda solda yerden yere vurur, haksız da olmazlar.

    İş, böyle yapılmaz. Sözüm tüm iki paralık ISS'lere.

    Kaldı ki en sinir bozucu yanlardan biri, call center yok. Sesli yanıtlama mıdır nedir arabadaki sesli komut sistemi gibi bi halta yaramayan yarım yamalak bir sistem. Yani ne kadar zor olabilir ki halkın basit taleplerini karşılamak? Sırasıyla;

    Çağrı merkezi arandığında bi insanla muhattap olabilmek
    Çağrı merkezi elemanının yaptığı işin nasıl işlediği hakkında bir fikir ve detaylı bilgi sahibi olması
    Bu elemanın iq'sunun en azından 2 haneli olması
    Kimden port kiralanıyorsa onunla canlı bağlantıda olunması ve işbirliğinde aksaklıklar yaşanmaması
    Kısacası müşterinin önemsenmesi

    Diyeceğim şudur ki, bir Turknet kullanıcısı olarak, geçmeyin arkadaşlar. En azından şimdilik.




  • Komojojo K kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum hem millenicom hem turknet kullandım ikiside beş para etmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknetle ilgili gördüğüm kaçıncı konu bu. O yüzden asla geçmeyi düşünmüyorum turknete. Netspeed daha düzgün gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet kullanıcısının internet okur yazarlığı daha yüksek ve bir sorun olduğunda bunu internet üzerinden isyan ederek dile getiriyor.



    Diğer tarafta telekom kullanıcıları genelde mahalledeki telekom bayine veya müdürlüğüne gidip "internet diye birşey varmış" diye abonelik açtıran milyonlarca abone çocuk istiyor oynasın diye internet satın alıyor. Onların hız, ping vs çok da umurunda değil, çalışıyor mu çalışıyor, çocuk sesini kesiyor mu kesiyor, e tamam o zaman deyip telekom sofraya ne koyarsa onu yiyen kullanıcı. Sorun yaşadığında müşteri hizmetlerini arar veya telekom binasına gider, forumlarda falan çözüm aramaz.



    Adsl/vdsl hat sorunları telekom kaynaklıdır, altyapı onların çünkü. Türk.net, netspeed, milleni com birbirinden çok da farklı değil bir sorun çıktığında.

    taahhüt yok, verin iptal dilekçesini 1 haftada çözülmüyor ise sorununuz. Niye 2 ay bekliyorsunuz, ya sorunu çöz, ya da ben gidiyorum deyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla konuyu anasayfada gördüm, başlığı okuyunca kesin türknet'tir dedim. yanılmamışım.

    türknet'e evrak göndermeden abone olmaya çalışırken anladım daha ne kadar illet bir firma olduğunu. ilk defa belki de böyle bir yorum yazıyorum. kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama bu şarlatanlardan uzak durun.
  • Adsl vdsl yerel internet pişmanlıktır. 4.5G ye geç rahat et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet belediyeye torpille girmiş bi halta yaramayan memur gibidir. O işe ben bakmam ondan şu sorumlu. Torpilli memur bile şunu yap buna git der bunlar odasına kitlemiş kendini yüzünü göremiyosun maaş alıyorlar. Forumda bu tarz konular sürekli açılıyorda neyseki müşteri kaybediyorlar baya. Bende her konuya yazıyorum destek olsun diye yapmayın etmeyin memnuniyetiniz en ufak bi sorun çıkana kadar sürer. O da şanslıysanız zaten benim gibi kurulum sürecinde bile kanser olma olasılığınız yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 22 Aralık 2018; 16:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar acayip karışmış . Yok mu forumda TT yetkilisi ona da söz hakkı doğuyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı pislik resmen benimde başımda 2 aydır bağlayavaklar bağlayamadılar. Üstüne 2 tanede fatura gönderdiler. İtiraz ettiğimde herhangi bir geri dönüş olmadı. Böyle rezil Çalışan hatta çalışamayan bir firmayı kapatacak devlet işe. El atmalı. Her insan mağdur yüzde 90 mağdur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adres değişikliği yaptım. Adsli dondurmustum. Kendileri aradı taşıyalım, yüzde 50 indirim. Tamam dedim.

    Yeni adreste boş port olmadığı için TASIYAMADILAR..

    Tasinamayinca aboneliği sonlandırdı ve ve ve, yeni dönem faturası çıktı. Faturada kullanım bedeli yok ama adres değişiklik bedeli yansımış. İptal ettirdim, iade geldi. Tekrar yansıdı iptal iade etmediler..



    TURKNET PİŞMANLIKTIR AYRICA:



    TURKNET

    TURKCELL

    TURKTELEKOM PİŞMANLIKTIR..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzattım taahhütü ttnet de ne türkneti bilader. ülkede bir malı hizmeti peşin alacaksın çünkü her gün başka sürprizlerle hayatı dar ediyorlar
    sana da geçmiş olsun kazıya felan gelen olmaz. benzer kazı problemi için türk telekom bölge müdürünü şahsen taciz ede ede öne aldırdı bizim apartman yöneticisi. gitmezseniz yapmazlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinkombat -- 22 Aralık 2018; 18:21:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam profilime bakarsanız bu tip konulara pek müdahil olmadığımı görürsünüz ama yazmadan geçemeyeceğim. bilgi uzun sürüyordur ne demektir. 2018 yılında bir internet servis sağlayıcı nasıl bilgiyi geç alabilir. tt hizmet vermediği zaman fatura kesse bile tahsil etmiyor. parayı geri ödemek neye yarar. madem öyle yasal faizi ile iade etsin. gecikme bedeli versin. kendi fatura gecikmesinde nasıl açma kapama bedeli alıyorsa müşteriye 50 TL açma kapama parası ödesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    TTkom tekeli olduğu sürece bu devran böyle döner. Turknetin yapabileceği bir şey yok. Kendi altyapısının olmadığı yerlerde Türknet abonesi olmamak lazım. Burada esas sorun internet altyapısının malesef ttkomun tekelinde olmasıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elLbufFer

    Buralar acayip karışmış . Yok mu forumda TT yetkilisi ona da söz hakkı doğuyor .
    değilim ama yardım sever biri olarak konuya iştirak edeyim.

    önce turknet' den bir link paylaşayım.

    "https://turk.net/destek/sss/turknet-turk-telekom-iliskisi/turknet-turk-telekomun-altyapisini-mi-kullaniyor.html"


    şimdi turk telekomun alt yapısını kullanan operatörler haliyle kar marjıyla kendi üzerinden de internet hizmeti vererek iş hayatına tutunuyorlar malum. turknet kendi santralimi de kullanıyorum diyor ama tabi milli alt yapı çökünce kendi santraline müşteri ancak yaya yani şikayetini telefon ile ya da dilekçe ile yapıyor ve beklemeye koyuluyor. arıza kaydını bıraktık diyelim ve beklemeye başlayalım. bekle bekle bekle.. bir hafta, iki hafta, üç hafta, dört hafta.. tt arıza tespitini yapıyor. sorun kabloların çalınmış olması. malum kablo demek bakır demek, bakır da para demek. ihale sürecine geçiyoruz. sorun nedir atıyorum 2km lik kablo yerinde yok. kablo alımı ve döşenme süreci için ihale başlıyor. alan aldı almadı kaldı tt' e. artık ne zaman sıra gelir bilinmez. bireysel de olsanız kurumsal da olsanız bu işlemin süresi ne kadar dürterseniz dürtün en az 1 ay. iki ay' ı da bulabilir. bu arada faturanız gelmeye devam eder. arıza kayıt başvurunuzu mutlaka yapın. arıza kaydınızın giderilmesine kadar geçen süre arasındaki hizmet bedeline itiraz etme hakkınız olur. arıza kaydınızın kapatılması için mutlaka onayınız alınır mı bilinmez. cihazınızı görürse sistem arıza kaydını kapatır zannımca. neyse arıza biter internet kullanmaya başlarsınız ama bir bakarsınız bir iki bilemedin dört hafta sonra bakır kablolar yine uçmuş, internet yalan olmuş. bu noktada tt' nin yapabileceği iş tartışılır ama işin içerisine başka birimler de giriyor. polisinden tut jandarmasına, hırsızından tut hırsızın satış yaptığı hurdacı, hurdacısından tut bunun malı sattığı yere.. böyle uzayıp gider.. şimdi konumuz hırsız ve hırsızlığa yönelmiş durumda. şeriat kanunlarından mı bahsedelim yoksa kabloların güvenliğinin sağlanmasından mı? ben kabloların güvenliğinin sağlanmasından yana devam edelim diyeceğinizi tahmin ediyorum. çalınan mal mal sahibinin koruduğu bir yerden mi çalınıyor sorusuna cevap bulmamız gerektiğini düşünüyorum. zira kablolar korunan bir yerden çalınıyor ise şeriata göre yani islam hukuna göre çalan hırsızın eli kesilir. kimse de elin kesildiğine üzülmesin çünkü hırsızın eli de sonuçta kendisine ait değildir. nereden nereye geldik.. tabi hemen el kesilir mi kesilmez. önce kabloyu çalanın aklı var mı yok mu ona bakılır. kendi hür iradesiyle mi yaptı bu işi ona bakılır. ergenlik çağına ulaşmış mı buna da bakılır. baksan ne olacak ki diyeceksiniz hemen. doğru çünkü hırsızın çaldığı da yanına kar kalır. ama elinin kesileceğini bilse sizce çalar mı? neyse kablo korunaklı mı biz buradan devam edelim. kablonun korunaklı olduğunu hiç sanmıyorum. tabi hurda toplayan biri de yol kenarından geçerken atıl olduğunu gördüğüm bir kabloyu aldım diyecektir. haydaaa tamam o vakit hurdacı ve hurdacılığı bir meslek haline getirip hurda alım ve satımlarını kontrol altına alalım. kim, neyi, nerede, kimden, ne zaman, ne şekilde, ne için, kime götürmek üzere, hangi irsaliye ve fatura ile.. görünen o ki herkese bir söz hakkı doğuyor. ama bilinen bir gerçek var ki önce insan olmak ve değerini bilmek lazım. ben gider..




  • 35 gun internet almayi bekledim bu firmadan. Gelmedi. Gelemedi. Ustune fatura cikardilar odemedim. Dilekce kargoladim. Kargoyu kaybettiler.



    Fatura odemesi icin vermedikleri hizmet icin defalarca aradilar. Odemeyecegim dedim. Silin faturayi dedim. 1 kb internet kullanmadim. Genel mudure gidin amirinize gidin dedim. Silmezseniz genel mudurluk binanizi basar rezillik cikaririm dedim. Mahkemeye veririm sizleri dedim. Sildiler. Koparabildiklerine gucu yetiyor.



    Turk telekomdan hat kiralayip bir hatti baglayamadiktan sonra ne diye hizmet veriyorsun. Gunduz aradiginda 15-20 dk bekleme sureleri. Tamamiyle rezillik .



    Gidin altyapi kiminse onu kullanin. En hizli cozumu ve hizmeti altyapi sahibi verir. Ulkedeki durum malesef bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.