Şimdi Ara

zte axon 7 vs zenfone 3???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar. öncelikle bütçem biraz esnek denilebilir ama 2000 bandını geçmek istemiyorum. bu ara aklıma en çok yatan bu iki model üstüne düştüm. axon 7 gece kuşu indirimi ile 1800e düşüyor zaman zaman ve zf3 te 1550 ye her daim hb den alınabilir durumda. önceliğim kamera ve batarya kullanımı. her ikisininde gece çekiminde işi batırdığını biliyorum. sizce seçimim hangi yönde olmalı veya bu iki telefonla ilgili + ve - görüşlerinizi alabilirim. şimdiden teşekkürler.



  • up up up..
  • zenfone 3 kullanıyoruz. zte'yi bilmem ama asus tavsiye ederim. kamera gündüz çekimleri gayet güzel, batarya performansı çok iyi. sadece kasa biraz kaygan elde rahat durmuyor. kılıf vs ile çözebilirsin.
  • axon 7 parçalar atar hocam cihaz uçuyor
  • Zte alınacaksa 4-6gb ram olan M-N-z11-z17 modelleri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    farkındayım fakat distribütör garantili olması benim için önemli bi kıstas. çünkü ödiceğim miktar benim için büyük bi miktar ve herhangi bi sorunda karşımda kimseyi bulamıcağım garantörlü bir cihaz almayı düşünmüyorum pek
  • Merhaba, kötü bir tercih yapmanı istemediğim için kendi Asus maceramı anlatmak istedim. Amacım Asus'u kötülemek değil onu belirtmek isterim. Asus ucuz ve yüksek özellikli telefon yapıyor gibi görünüyor fakat alındığında sorunlar yaşatıyor sürekli, sanki bu özellikleri veremiyor. Ben Asus Zenfone 2 Laser 550KL kullandım iki yıl boyunca. Telefon ilk geldiğinde panel arızalı geldi bir simgeyi taşımak isteyince sürekli sağa sola titreşim yapıyordu ve Instagram gibi uygulamalarda da böyleydi Asus'un teknik servisi biraz farklı olduğundan ben hiç uğraşmak istemedim iki yıl öyle kullandım. Altı ay sonra hep donup kendini resetlemeye başladı kuzenime de almıştık onda da aynı şeyler oldu.Bunlardan önce ise ablama Zenfone 4 almıştık 4" şimdi piyasada yok sanırsam oda dondu kapandı kendi kendine hard brick oldu. Bursa'da Asus yetkili servis bulamadım araştırdım İstanbul ile de hiç uğraşmak istemedim. Bence hiç Asus'a bulaşma önermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.