Şimdi Ara

<<<Zotac GTX 770 AMP 2GB Kullanıcı İncelemesi>>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yanlız videoyu full hd izledim sıcaklıklar pekte tatmin edici değil 78 dereceyi görüyor kart ve baktığımda 77 derecede calısıyordu yani zotacın sogutması traşmış ben gigabyte ile ne ses duyuyorum neden sıcaklık suana kadar gördüğüm en fazla 72 derece oda bf3 64 kişilik haritada 1 saatten fazla oynamama rağmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankatree

    yanlız videoyu full hd izledim sıcaklıklar pekte tatmin edici değil 78 dereceyi görüyor kart ve baktığımda 77 derecede calısıyordu yani zotacın sogutması traşmış ben gigabyte ile ne ses duyuyorum neden sıcaklık suana kadar gördüğüm en fazla 72 derece oda bf3 64 kişilik haritada 1 saatten fazla oynamama rağmen

    Adam bir ton para vermiş kart almış. Böyle gereksiz yorumların ne gereği var? Hayırlı olsun de geç.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    arkadasım bu inceleme konusu değil mi bende kartın sıcak çalıştığı hakkında yorum yaptım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankatree

    arkadasım bu inceleme konusu değil mi bende kartın sıcak çalıştığı hakkında yorum yaptım

    KArdeşim bu kart zaten sıcak çalışıyor. Neden Zotac kartlar daha ucuz sanıyorsun?
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    hocam bu kart ucuz mu allahını seversen arkadas 1200 küsür vermiş gigabyte kullanıyorum oyun oynarken sesi çıkmıyor kartın vede cok serin bence değiştirme sansı varsa asus,msi yada gigabyte alsın
  • Hangi kasayı kaç fanla kullanıyorsun?
    78 derece çok kötü değil aslında. Furmark ile de test edebilirsin.

  • @kankatreeKart aslında normalde 70-75 arası değişiyor. O test sırasında neden oakadar oldu bilmiyorum. Şuanda tekrar baktığım 73 derecelerde seyrediyor.
    @sadtneverdie Her türlü yoruma açığım sıkıntı yok.
    @Robert Knepper Kasa Aerocool Strike-X One Advanced İçinde fan kullanmıyorum. Sevmiyorum çok fazla ses cıkarıyorlar. FurMark testini eklicem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutGuru -- 18 Temmuz 2013; 0:59:31 >
  • Hocam rica etsem msı afterburner osd sinde vram kullanımını da görebilir miyiz malum 2 gb ın durumu baya tartışılıyor forumda ve gtx 770 in(sizdekinde daha yüksek) bellek hızının yüksek olması kart belleğini daha iyi kullanılacağı belirtiliyor bakalım vram kullanımları kaç mb larda geziniyor özellikle crysis 3 te.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankatree

    hocam bu kart ucuz mu allahını seversen arkadas 1200 küsür vermiş gigabyte kullanıyorum oyun oynarken sesi çıkmıyor kartın vede cok serin bence değiştirme sansı varsa asus,msi yada gigabyte alsın

    Genel olarak piyasadaki en ucuz nvidia kartlar zotaclardır. Önerir miyim asla :) Arkadaş 1200 e almış ama yanlış yapmış. 3 sene gtx460 ın windforce versiyonunu kullandım. Ayrıca Asus un gtx560 directcu modelini epey kullandım. Hiç düşünmeden gider Gigabyte alırım. Ama arkadaş almış artık. Yoksa 1150 liraya çok daha iyi kartlar var.
  • ilk defa bir zotac kart gözüme hoş göründü güle güle kullanın hocam
  • aynen hocam crysise falanda baktım 73 derece olmus en falza metro ll de neden 78 dereceye çıkmış anlamadım


    edit: hocam ses nasıl kartta ısındığı zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 18 Temmuz 2013; 8:48:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankatree

    aynen hocam crysise falanda baktım 73 derece olmus en falza metro ll de neden 78 dereceye çıkmış anlamadım


    edit: hocam ses nasıl kartta ısındığı zaman

    Daha önce Asus GTX 670 Modelini Kullanıyordum. Onunla karşılaştırdığımda ufak bir ses oluyor. Normalde Asus GTX 670 Bu seside duymazdım. Tabi asla öyle rahatsız edecek bir ses değil. Ufaktan. Ben diğer kartla karşılaştırdığım için fark ettim bu sesi.
  • hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.
  • Videolar için teşekkürler.8xmsaa oynanabilirliği baya düşürüyor pek çok oyunda olduğu gibi bellek kullanımıda tavan yaptırıyor haliyle.En son eklediğiniz videoda gpu kullanımı aa yüksek olması nedeniyle %99 olmuş diğer videoda ise fxaa açıkken gpu kullanımının yüksek olmadığını gördüm acaba tek kartta olsa işlemci darboğazı gözlemlediniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mur88

    Videolar için teşekkürler.8xmsaa oynanabilirliği baya düşürüyor pek çok oyunda olduğu gibi bellek kullanımıda tavan yaptırıyor haliyle.En son eklediğiniz videoda gpu kullanımı aa yüksek olması nedeniyle %99 olmuş diğer videoda ise fxaa açıkken gpu kullanımının yüksek olmadığını gördüm acaba tek kartta olsa işlemci darboğazı gözlemlediniz mi?


    En ideal oynama ayarları ilk video`da olduğu gibi. Fakat yine anlık takılmaları ve ani fps düşüşlerini engelleyemedim. Bu crysis serileri hep bir sıkıntı. Ayrıca oyunun 1. ve 2. videodaki görüntü ayarlarını değişik olmasına rağmen grafikte bir farklılık yok. Sanırım milletin Full oynama sevdasını bildikleri için herşeyi actığında gereksiz bir şekilde kasılmalar başlıyor. Buda ekran kartı firmalarına yarıyor. İşlemci konusuna gelirsek. bugün bir arkadaşla konuştum. 3570K ve GTX 680 Kullanıyor. Onun aldığı fps değerleri Aynı seviyede ondan dolayı işlemcinin darboğaz yapmadığına eminim artık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutGuru -- 18 Temmuz 2013; 13:11:48 >




  • Tek 670 ve 3770k(4.5 ghz) ikilisini kullanırken fxaa açıkken bu ani takılma ve fps düşmeleri oyun ilk çıktığında bazen oluyordu sonradan düzeltildi ayrıca 670 de gpu kullanımı oyunun güncel sürümünde fix %99 oluyordu sizdeki kullanımlara bakarsak oyun hem işlemci seçiyor hemde diğer oyunların singlelarına göre daha çok yükleniyor.Tabi bu durum sürücü kaynaklı yada sistemin diğer bileşenlerinden kaynaklanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    GIGABYTE GTX 770 WindForce 3x OC, 4GB, Modelinimi alsam. Değermi


    @FeaRFoX neden değiştiriyorsun kartı??
  • inceleme için teşekkürler
  • inceleme için teşekkürler.

    artık bence bu vakitten sonra kim ne derse desin takılma denilenlere.
    intel miş- amd ymiş
    zotac mış başka markaymış.
    güle güle iyi günlede kullanın sisteminizi.
  • @fbsrkc06 Hocam böyle bir şansım var şuanda. Bu kartı verip 4GB Gigabyte modelini alabilirim. Alaçağımda Hep aynı fiyat hemde 4GB. Birde Onu test edelim.

    @Veziri_Azam


    @SaLVaToRe Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.