Şimdi Ara

Zihniyet meselesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Bugun galatasaray taraftarları böyle yaptı diyorsunuz. Kimse dönüpte geçmişine bakıyor mu? Kadıköyde Sabriye,servete ardaya edilen küfürlere? Ardanın sevgilisi sinem kobala edilen küfürlere? Dinime küfreden müslüman olsa hesabı,herkes suçu karşısındaki kişide arıyor.

    Bu iş böyle kan davası zihniyetiyle devam etmez. Şimdi herkes diyor ki bi maç kadıköye verilsin galatasaraylı oyunculara aynısını yapalım. Peki eyvallah sizde yaptınız.Bunu yaptığınız zaman sizin bugunki o pislik taraftar topluluğundan ne farkınız kalacak? Siz yaptınız diye tekrar Arenada bi maç oldugunda bunun kat kat karşılığı verilmeyecek mi? Suçu başkalarında aramak yerine kendimizde arayalım. Bende bir galatasaray taraftarıyım fakat bugun niye volkana küfür edildi anlam veremedim. Belki volkan kışkırtacak birşey yaptı kameralara yansımadı? Neden emreye neden gökhan gönüle edilmedi küfürler?

    Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama galatasarayında fenerinde beşiktaşında trabzonunda böyle pislik bir taraftar kitlesi var. kimse ben sütten çıkmış akkaşığım demesin. fenerli arkadaşlar eğerki ellerine vicdanlarına koyup biz böyle taraftar kitlesi değiliz diyorlarsa bu olayı uzatmadan gerekli saygı çerçevesinde cevaplarını biz galatasaray taraftarlarına verirler. Aksi taktirde bu iş böyle kan davası zihniyetinde sürecek duracak.







  • Tek sorun Volkan taraftarin stresini kaldiramiyor, herkese tepki gösterdi taraftar bir tek o artistlik yapiyor.
  • Ya kardeşim bunun gs lısı fenerlisi yok zaten..bu türklükle alakalı.. taraftarları ırk gibi ayırmaya bayılıyor insanlar, ben gs lıyım babam fenerli mesela sonuçta ikimizde türk'üz.. bugün artçı depremle otel türk olduğumuz için yıkılıyor..türk olduğumuz için maçlara milli duyguyla başlayıp taraftar olarak bitiriyoruz..kimse ona buna bok atmasın, hepimiz aynıyız
  • Gökhan Gönül değilmiydi çoğu golun yenmesinde sebeb? Niye galatasaray taraftarı ona patlamadı? Emre'ye kızgın değil mi bu taraftar niye ona patlamadı? Niye volkana patladı? Onu sorgulayın bi belki volkan kameralara yansımayan bi anda taraftarı kışkırtacak birşey yaptı?

    Öylesi böylesi hepimiz suçluyuz. 7den 70e. Kimse biz haklıyız biz öyleyiz biz böyleyiz demesin. Geçmiştede Fenerbahçe için bu tarz örnekler çok Galatasaray içinde beşiktaş trabzon bursa içinde..
  • Volkan taraftarı kışkırtacak ne yaptı?
    Adamla dalga geçersen -ki bu adam da salak değil anlayabiliyor- o hareketi yapar. Sen milli maçta kendi oyuncun ile böyle dalga geç sonra Volkan şöyle böyle de...

    Arkadaş bu ülke vatandaşlar ne meraklı ayrışmaya-kutuplaşmaya. Milli maçta bile birlik yok...
  • aferin burada da sidik yarıştırın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsonic

    Volkan taraftarı kışkırtacak ne yaptı?
    Adamla dalga geçersen -ki bu adam da salak değil anlayabiliyor- o hareketi yapar. Sen milli maçta kendi oyuncun ile böyle dalga geç sonra Volkan şöyle böyle de...

    Arkadaş bu ülke vatandaşlar ne meraklı ayrışmaya-kutuplaşmaya. Milli maçta bile birlik yok...

    Arkadaşım Türkçe ile ilgili bir problemin mi var? BEN VOLKAN TARAFTARI KIŞKIRTACAK BİRŞEY YAPTI DEDİM Mİ? Nereden biliyorsunuz ''BELKİDE'' Volkan taraftarı kışkırtacak bişey yapmıştır dedim. Kesin ve net konuşmadım ki? Niye anlamak istediğiniz gibi anlayıp insanları yargılıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.