Şimdi Ara

Zebrano tv ünitesi modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her sene olduğu gibi bu senede Zebrano tv ünitesi modellerinde oldukça iddalı geliyor. 2017 zebrano tv ünitesi modelleri ve fiyatları şimdiden belirlenirken bir çok sürpriz şimdiden yeni evli çiftleri mağazalarda beklemekte.
    Yeni Sezonun Gözdesi

    Yeni sezon ürünleri ve kampanyalı satışları ile pek çok kişinin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Oturma odaları ve salon mobilyalarında olduğu kadar TV üniteleri ile de şıklığı tamamlayıcı ürünler ortaya koyan Zebrano mobilya TV ünitesi fiyatları ile de müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

     Zebrano tv ünitesi modelleri


    Sade Ve Şık Tasarımlar

    Her sezon olduğu gibi TV ünitelerinde sadelikten yana ürünler ortaya koyan Zebrano mobilya evlerde estetik bir görünüme imza atıyor. Counrty tarzı mobilyalar ile uyumu country tarzının hâkim olduğu TV ünitelerine yer verdiği kadar ahşabın sıcak renklerine de yer veren Zebrano mobilya bu sezon yuvarlak modellere daha çok ağırlık veriyor.

    Zebrano TV ünitesi arasında en çok beğenilen ve satın alınan ürünler arasında “Sentinus” modeli yer alıyor. Yuvarlak desenlerin hâkim olduğu TV ünitesinde dairesel ayna yansıtması dikkatleri çekiyor. Şıklığı tek bir noktada toplayan abartıdan uzak 2017 Zebrano tv ünitesi modelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri de “Marcello” modelidir. Özellikle evlerinde avangarda ve klasik modellerde mobilyaları tercih edenler için sade seçimler arasında yer alan Marcello modeli abartısız ve çok yer kaplamayan özelliği ile en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır


    Zebrano yemek odası modelleri içinde daha da şık duran Zebrano tv ünitesi modelleri beraber alındığında bilhassa evlerde daha şık durmakta.

     Zebrano tv ünitesi modelleri


    Kabartmalı özellikleri ile dikkat çeken ve dekoratif bir görünüm sağlayan TV ünitelerini tercih etmek isteyen kişiler için Fortuna ve Dione modelleri önerilmektedir. Fortuna modeli siyah ve dore detaylar içerdiğinden dolayı koyu mobilya severler için en çok tercih edilen modellerden biridir.

    Şıklığı ve kalitesiyle kendine hayran bırakan Zebrano mobilya modelleriyle bu sene de aldığı övgüye yaraşır bir iş çıkartmış..

     Zebrano tv ünitesi modelleri


    http://www.mobilyayabakis.com/zebrano-tv-unitesi-modelleri/zebrano-tv-unitesi-modelleri-ve-fiyatlari/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.