Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.561
Cevap
41
Favori
584.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mehmet usta aracım 1.6 Ford Cmax..180 beygirlik titanyum ecobost motor..
    Uygun sistem mevcutmu ve fiyatlar ne durumda. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brahmi26 B kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Gayet tabi zavoli sizin araca uygun. obd li olup olmadığı dışardan anlaşılmaz. dolum ucu depo kapağının yanına monte edilebilir sakıncası yok. :)
  • haşmetli H kullanıcısına yanıt
    ford un 180 lık ecobost aracına sistem var. ancak ben hiç zavoliyi bu araca uygulamadım. onun için bulunduğunuz ilin yetkili servisleriyle yada zavoli merkezle görüşmenizde fayda var.
  • Mehmet usta slm.lar. Zavoli Şamandıra sensörüm arızalandı. Piyasada zavoli şamandıra sensörü pahalı. Yerine muadili olan uyumlu şamandıra sensörü ne takabailirim.... Piyasada 1050 veya 1090 numaralı parçalar mevcut. Ayrıca LPG ustası Atiker olur dedi ve 35 tl. istedi. Bilgi verirseniz sevinirim....
  • rainbow_09 R kullanıcısına yanıt
    Aeb 1050 sensürler pahalı doğrudur. yerine muadil takmanızda sakınca yok. atiker k50 yada k20 sensürlerde olur. onlarda 1050 sensürle aynı. takabilirsiniz sıkıntı yok..
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederim..
  • 2015 yeni kasa 1.4 otomatik corsa ya lpg taktırmayı düşünüyorum. uygun kit hangisidir ve kaçlık depo oluyor. şimdiden tşk
  • slm ustam 2001 model otomatik opel astra aracı 15 gün önce altım üzerinde zannedersem ikii yıllık zavoli marka lpg sistem var. çekiş yakış vs hiç problem yoktu yanlız havalar -10 ları görmeye başladığında sabah ilk çalışmada benzinden lpg ye geçerken gaz kokusu yapmaya başladı ankara merkeze gittim ve lpg geçiş ısısını 30 dan 35 yükselttiler filtreler değişti ve bilgisayardan ayarları düzeltildi fakir karışım veriyormuş sistem sıkıntı ve kaçak olmadığı filtreler değiştirilmeden kontrol edildi değiştikten sonra yolladılar beni eve geldiğimde iki uçlu filtrenin kelepçelerinden gaz kaçağı olduğunu gördüm ve kelepçeleri sıktım ordada sıkıntı yok ama hala sabah ilk geçişte tıkırtı ardından keskin bir gaz kokusu geliyor problem ne olabilir teşşekür ederim.
  • aracınıza zavoli bora kit uygundur. obd li olursa daha güzel olur. tank olarakta 35 lik simit tank yeterlidir.
  • writerslayer@hotmail.com W kullanıcısına yanıt
    Aslında kış aylarında sıkça rastlanan bir durum. genelide yanmamış gaz kokusu. bunun çeşitli sebepleri var. katalatik konvektör, eksoz kaçağı, ateşleme arızaları. genel sebebleri bunlar. ve tabiki lpg bağlantılarında kaçak olmadığınıa emin olunmalı. iyi günler
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    GOLF 7




  • Merhaba Mehmet usta aracım ford focus 1.6 2013 hb. Simit lpg taktırmak istiyorum. Araba da ince stepne var. Hem simit lpg hem de ince stepne üst üste olur mu? Bir de aravım zavoli kite uygunmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 1.6 t 170 bg sidi insignia icin oneriniz nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinkfloyd1453 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sayın abim. simit tankın üzerine yada altına lastiği yerleştirmek o şekilde monte etmek olmaz. yeni zavoli bora kit aracınız için zen ideal kit. sıfır sorun.
  • damar80 D kullanıcısına yanıt
    zavolinin bu araç için henüz bir montajı yok diye biliyorum.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    ZAVOLİ BORA




  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    YENİ HONDA CIVIC YENİ ZAVOLİ BORA KİT MONTAJI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_usta


    quote:

    Orijinalden alıntı: zincirkıran

    Selamlar. Vectra c aracimda zavoli sistem var ancak enjektorleri atiker takmislar. Yuksek hizda motor isigi yanip araba gaz yemiyo ve bazende silkeleye silkeleye gidiyo. Enjektorler 500 lira oldugu icin boyle idare ediyodum ancak valtek enjektor die muadil enjektorler varmis ve fiyatlari uygun. Aractaki sistemimin kodunu yilini falan bilmiyorum ama beyninin resimlerinu falan atabilirim. tum zavoli sistemlerine uyum saglayacak bir enjektor takimi varmidir, marka onerebilirmisiniz? Bilenler tecrubesini esirgemezse minnettar kalirim :)

    Sorunuz hala devam ediyorsa : Atiker tip enjektör zavoli cihazlara uyumludur. araç rolantide silkeleme yapmıyorsa enjektörler arızalı değildir. ancak sizin sorunuza gelelim eğerki takılan nzoul ucu gereğinden küçük veya büyük ise bu sorunu başgösterebilir. regülatör basıncıda düşük ise aynı arızayı yapar. nozul ucu 2.0 veya 2,2 . regülatör basıncı 1 ile 1,3 arasında olmalaıdır. eğerki bunlarda sıkıntı yoksa aracın ateşleme yolları ve konvektörüne bakılmalıdır. iyi günler

    problem nozul uçlarındanmış, değişince araba başka bi araba oldu. en çok yandığım nokta 30 liraya halledilecek bi problemmiş iki yıl boşuna bu şekilde binmişim :) tavsiye için teşekkürler mehmet_ustam




  • zincirkıran Z kullanıcısına yanıt
    İşin birde o kötü tarafı var değilmi. 30 liralık masraf yüzünden 2 yıl gitti.:)) vardır bir hikmeti sebebi. kazasız belasız iyi sürüşler dilerim.
  • Dün Zavoli akilli sistem taktirdim.Şimdi foruma girdim montaji yapilan arkadaşlarin resimlerde bora felen yaziyor beynin üstünde.Bora kit felen diyorlar.Birde aracin içersindeki lpg depo göstergesi yuvarlak şekilde tasarlanmiş daha şík duruyor.Benim beyinde alisei-2 yaziyor içerdeki göstergede kare şeklinde nedir bunun farki.En son cikan kiti taktirmak istedim bora felen söylemedi usta.Akilli sirali obd sistem bu dedi.


    Bir diğer sorum ise arac lpg ye geçince muhtemelen enjektörlerden ince bir şirilti sesi geliyor normal midir bu ses



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 10 Şubat 2017; 13:25:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.