Şimdi Ara

Z kuşağının en sevdiği markalar belli oldu: Liste sizi şaşırtabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • YouTube ve diğerleri

  • scientia kullanıcısına yanıt
    Hiçte şaşılıcak birşey değil bence.Sturbucks koca bir balondan başka birşey değil.Türkiyede bile Kahve Dünyası ondan daha iyi hizmet veriyor Caribu cafe ondan çok daha iyi.Starbucks heryerde var adım başı Bim gibi oldu ama kaliteli hizmet veriyor anlamı taşımıyor işte.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • z kuşağını kim ..... diye yazacağım pazar pazar, o olacak...


    önce bir askerliklerini yapsınlar layıkıyla, elleri ekmek tutsun ondan sonra bir şey sevsinler bir zahmet...



    gençliğe bak, bizim çocukluğumuzda bırak netflix'in n'sini, televizyonda cuma cumartesi pazar çizgi film ve dizi filmler vardı bütün çocuklar oturup izlerdi. öğreticiydi, faydalıydı, o yaşta bizlere neşeli vakit geçirtiyordu...



    şimdi netflixte çocuklara ......... normalmiş gibi aşılanmaya çalışıyor daha küçük yaştan... (uzun noktalı kısmı okuyanlar dilediği gibi doldurabilir)

  • nike 12. sırada ve adidas olmadığına göre, bu kadar çok yiyecek markası olduğuna göre, walmart hulu falan olduğuna göre bu araştırma amerika'da beyaz gençler arasında yapılmış çünkü zenciler de olsa adidas da olurdu.bize ne karşim sıkıntılı coni gen z'ler ne seviyor şunun avrupasını gösterin bari de bir işe yarasın.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    eti nero açık ara daha ii...

  • KeremE2000 K kullanıcısına yanıt

    Ülker çikolatalı gofret hepsine tur bindirir.

    Tabi zevkler farklı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Kahve dünyasının Starbuckstan iyi olduğunu düşündüren nedir? Kazık gibi fiyatı ve saçma sapan tadı olan kahvelerinin yanında gözünü boyayan kaşık çikolataları mı?

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar parçası yazıyorsun 'Konuşan bilgisayar parçası kışkırtma videoları' çıkıyor. Sen de diyorsun ki evet diyorsun evet öğrendim. Doğdu bilgi kaynağım. Evet.

  • peaceb kullanıcısına yanıt

      Pahalı olduğu için Türkiye'de tutulmuyordur

  • Xbox listeye bile girememiş, Playstation burda da lider..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypal hala yasak ülkede şaka gibi 2023 gelen iktidarın direkt paypalla anlaşıp faaliyetlere tekrar başlaması lazım freelance iş yapan adam döviz getircek paypal yüzünden sıkıntı yaşıyor

  • fatihgeyikci kullanıcısına yanıt
    İlk defa sizden duydum Fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı tadıda kötü değil bana göre Sturbuksın çok ahım şahım lezzetlemi hepsi aynı mantıkla çalışıyor birbirnin kopyası he daha kaliteli markalar varmı var orası ayrı ama bana göre içlerinden en kötüsü Sturbuck Caribu cafenin içecekleri daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz ne kadar z kusagina laf etsenizde sizin yetiştirdiğiniz sizin bize bunları yüklediğiniz şeyler bize suç atmaya gerek yok kendiniz yapiyosunuz sonra begenmiyosumuz kusagimizi sonra yazan olcak nolcak döverek mi sizi terbiye edelim diye yazicaklar bana hayır kardesim simartmayacaksın takip edeceksin ver eline telefonu yapmayacaksin

  • Neyini beğenemediniz Z kuşağınin. Helal olsun hepsine biz dinazorlarin izinden gitmesinler tabikide. Hep ayni kafa kendi gibi degilse kesin yanliş yapiyordur zihniyeti. Biz (40 yas uzeri) her şeyi çok doğru yaptik sanki.

  • Ya sanki Z dışındakiler kendilerini uhrevi bir alemde konumlandırarak yorum yazmışlar. Yahu gerizekalılar, sizin de küçüklüğünüz Türkiye'nin sıcak para ekonomisiyle aşırı refah ve rahatliğın tavan yaptığı bir dönemde geçseydi sizin de hayat tarzınız bu şekilde olacaktı. Laf attığınız topluluğu kim yetiştirdi sanki, aynı millet. Kendinizde konumlandırdiğiniz anlamlı dertler, sıkıntılı süreçlerden geçen insanlar için geçerli. Azıcık şartları karşılaştırın ve ona göre yorumlayın. Rahat insan dünya hakkında daha fazla bilgiye sahip olur ve kendi kabuğundaki dertlerle hemhal olmak istemez keyfi sebeplerden ötürü. Daha fazla içeriğe maruz kaldığı için dikkati daha dağınık olur ama bu bahsettiğim zeka seviyesi için geçerli değildir vs. Daha iyi veya kötü demiyorum ama bu bir eğitim ve yetiştirmenin sonucu. Ve evdeki alışkanlıkları eleştiren ahmaklar, bu heryeri bina kaplı sokaklarda gençlerin ne yapmasını bekliyorsunuz. Hayattan hiç haberiniz yok belli ki çünkü insanın en kotü hali hiçbir şeye ulaşamadığı zaman ortaya çıkar. Toptan bir nesli suçlamak ve o nesli yönlendiren çobanlardan bahsetmemek aptallıktır.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.