Şimdi Ara

Yüzme Kursu nereyi tavsiye edersiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
32.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gel bana.. ben öretirim
  • arkadaşlar hakkaten öğrenmek o kadar zor değil
    yüzme zaten nefesini kontrol etme olayı yüzde doksan... boyunuzu geçmeyen bir yerde tam nefes alın mesela tutun ve ayaklarınızı kaldırın havuzsa dudak hizasında falan durduğunuzu göreceksiniz dik konumda batmıyorsunuz yani... sonrası biraz el kol ayak hareketleriyle kendinizi su üstünde tutmak ilerlemek bu kadar
  • arkadaşım çok güzel bir nokta. mutlaka bilen bir profesyone veya iyi bit yüzücüden ögren yoksa suya atla havuza atla kolunu kaldır kulagını aç agzını kapa dyenden sana hayır gelmez. o kişiler yüzmeyi bildiklerini iddia ederler ama en basit yüzme okulunda bile sıfırdan ögrenen kategorisine girerler. dogru stil ile ögrenmelisin. bunuda sana profosyonel ögretir forumda konuşulanlar boş.. onun dışında yüzüyorum demen için haftada 5 günden 2 ayın var bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: speedman

    cemal kamacı spor kompleksine gidiyorum yüzmeye

    tavsiye ederim

    0 dan yüzmeyi öğrendim

    yaş 17,5

    bencede
  • quote:

    Orjinalden alıntı: celalcaner2

    arkadaşım çok güzel bir nokta. mutlaka bilen bir profesyone veya iyi bit yüzücüden ögren yoksa suya atla havuza atla kolunu kaldır kulagını aç agzını kapa dyenden sana hayır gelmez. o kişiler yüzmeyi bildiklerini iddia ederler ama en basit yüzme okulunda bile sıfırdan ögrenen kategorisine girerler. dogru stil ile ögrenmelisin. bunuda sana profosyonel ögretir forumda konuşulanlar boş.. onun dışında yüzüyorum demen için haftada 5 günden 2 ayın var bence.

    çok doğru. doğru kulaç atmayı öğrenmek bile aylar alabiliyor.
  • konuyu açan arkadaş bi kursa gittimi acaba? yarın istinyede maviyüzme kursuna bakıcam bi arkadaş için bakalım nasılmış?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.