Şimdi Ara

⋆⋆⋆ Yüz Yıllık Macera - Bursa Bisiklet Festivali 2014 ⋆⋆⋆ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BurakReiszz B kullanıcısına yanıt
    bursa turu gayet güzeldi. yazdığım aksilikler aksilik sayılmaz inanın.
    turların en güzel yanlarından biri de gece çadır sefaları-sohbetleri-dostluklarıdır.

    şu ana kadar gittiğim tek kötü geçen tur Marmaris, Karya turu idi, o da parkurun organizatörlerin söylemediği kadar bozuk (kayalık-taşlık) olmasından idi. gerçek aksilik budur. eğer tura tek başıma gitmiş olsaydım baya moralim bozulmuş olurdu, ama arkadaşlarla gitmiştik. ve parkuru beğenmediğimiz için turu ilk gün sonunda bırakıp kendi turumuzu yaptık. 10 gün takıldık marmaris ve çevresinde. çok güel olmuştu o da.

    bundan dolayı, şu anda kadar gittiğim her turda çok eğlendim. bursa dahil. yukarıda yazdıklarım aksilik sayılmaz.

    bursada illa aksilik denebilecek bir şey olduysa o da yağmur idi, ama yağmur akşamları bizi rahatsız etmediği için akşamları yine güzel geçti. akşam sefaları turların önemli parçalarındandır benim için :D




  • Bursa'da o yağmur normal bide bizim taraflarda görün Biz tur yaptik arkadaslarla daga ciktik cok guzeldi ama bir yagmur yagdi gormeliydiniz bu yaz istanbul'a gelicez bisikletle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam tüm bisiklet severlere...
    Yüz yıllık macara da dahil birkaç tura katıldım. Yüz yıllık maceranın diğerlerinden farkı, düzenleyen ekibin organizasyon işini çok ciddiye alması. Evet, Bursa sanayileşmiş bir şehir. Bundan dolayı trafik sorunu olan bir şehir. Ama organizasyon yoğun trafiği olan yollardan kaçınıyor. Otoyola da hiçbir şekilde çıkılmıyor. Evet, araçlarla birlikte sürülen birkaç kaçınılmaz yer var, ama bunlar gerçekten asgari seviyede. 2013 yılında Pazar trafiğinden kaçınmak için Gemlik-Mudanya arası deniz yoluyla katedildi. 2015'te ise yoğun şehir içi trafikten kaçınmak için tüm ekip BursaRay ile Kestel'e kadar taşındı.

    Turun bir başka farkı da yiyecek içecek ikramlarında. Ana öğünler dışında sürüş sırasında ve molalarda ihtiyacı olan kişilere ücretsiz içecek ikramı yapılıyor. Kimse sağda solda su aramak zorunda kalmıyor. Yine de mola yerindeki köy kahvesinde bir çay içmek size kalmış.

    Ayrıca tekrarlayan deneyimlerden kaçınmak için her yıl yeni bazı heyecanlar ekleniyor. 2010 yılından bu yana hiç kaçırmadım. Her turun kendine özel tadı var. Yüz Yıllık Macera'nın ki ayrı...

    Katıldığım başka turların birinde (ki süper bir turdu, ona da tekrar katılmak isterim) teknik ekip ücretsiz yardım etmiyordu. Yedek iç lastik yoktu ve 300 küsur kişiye 1-2 kişilik ekip yetişemiyordu.

    Derneğin sayfasında yazdığına göre 2016 turu 2-3-4-5 Haziran tarihlerinde yapılacak. Bilgi için:
    https://www.facebook.com/groups/506786502665882/
    http://yuzyillikmacera.bubidosd.org.tr/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bisiklet bölümünde bisiklet festivalleri ile ilgili pek konu bulunmadığı için daha fazla kişinin görmesi açısından konuyu öne çekiyorum.

    YYM 2016 turuna bir hafta kaldı.

    http://www.milliyet.com.tr/bisikletle-yuz-yillik-macera-turu-basliyor-bursa-yerelhaber-1389548/

    bisikletle ilgilenen herkesin bu tarz turları en az bir kez tatması gerektiğini düşünüyorum ki bu turlar ayrıca tatil ve ilgili yöreleri gezip görmek için de çok güzel oluyor.

    ben bu sene muğla-marmaris-datça çevresinde yapılan 5 günlük gökova turuna katıldım. haftaya bursa'ya YYM turuna gideceğim. iki ay sonra da henüz hiç görmemiş olduğum karadeniz'i göreceğim, karadeniz bisiklet festivaline katılarak. seneye de antalya-manavgat turuna ve belki kaunos turuna gitme planım var.

    kapadokya turu bu sene sanırım düzenlenmiyor. kapadokya turunu 5 yıldır düzenleyen ve aynı zamanda da cumhurbaşkanlığı türkiye bisiklet turunu da düzenleyen Argeus firması bu sene festival yerine yarış organizasyonu yapacak.

    bunların dışında selçuk, göçek, keşan, eskişehir, bursa, dalaman, karya (marmaris) ve benim adını hatırlamadığım daha başka festivaller de var.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.