Şimdi Ara

Yurtiçi kargo ile 12:00/15:00 arası %50 ye varan indirim ((( ÖNEMLİ NOT: YURTİÇİ PİŞMANLIKTIR)) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
10.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurtiçi kargonun 28 TL dediği Aynı büyüklükteki paketi PTT 12 TL ye götürdü %50 nin bile avantajı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerine gelen yurtiçi kargo elemanına sordum nasıl işler diye abi önceden 15 20 kargo olurdu şimdi en az 60 70 oluyor diyor bide gülerek ağır olanların çoğuna dış kapıya etiket yapıştırıp gidiyoruz zaten diyor en kalitesiz kargo firması bence biraz daha fazla verip diğer firmalara yönlenmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.trust.06

    İndirimin aslı astarı yok arkadaşlar, 14:55 te kargo gönderdik 2 desi 15TLden, 15:35te gönderdik yine 15TL...kanmayın, kandırılmayın..!

    Dostum sen söylemezsen zaten adamlar yapmıyo bende zira personel söylediği için haberim oldu çoğu personelin haberi bile yoktur. Yurtiçi kargo genel olarak ipşmanlıktır ama bazı şubeler iyi çalışıyor o şubelere denk gelen arkadaşlar için sıcak fırsat bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgün bu yurtiçi kargonun Antalya Aspendos şubesine gidip kargoları nasıl indirdiklerini izleyin!Çalışanlar kargolarla futbol oynuyor!Bugün yarın videosunu eklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi tamam çok kaliteli bir hizmet sunmuyor da bu kadar " aman Allah korusun " diyen arkadaşlar tavsiyeniz nedir? Alternatif sunun bize.

    Aras burada Sürat'tan daha beter asla kullanmam. Sürat Aras'dan hallice ama rezil o da. Mng ve Yurtiçi dışında yok arkadaşlar. Ups iyi evet ama 20 liralık göndereceğim malı 20 lira kargo parası vererek gönderirsem alıcı küfreder. Burada büyük ihtimal hepiniz küfredersiniz. Rezalet başlıkları açılır.

    Mng ve Yurtiçi hali hazırda bizim için en iyi 2 firma.

    Ve kampanya gayet güzel. Bol bol % 25 kullanıyorum zaten % 50 daha iyi.
  • sellimist S kullanıcısına yanıt
    Hayır, Kuştepe şubesi ama balat da bunu aratmıyor sanırım:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim %20
    saat 12 ile 15 arasında indirimli olduğunu söylemezseniz indirimsiz olarak ücret alabiliyorlar.
  • Yurtiçi mi hahahahah
  • bugün 18:10 da kapı çaldı..
    yurtiçi kargo görevlisi, kargo getirmiş..
    ilk defa karşılaştım bu saatte..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halimselim

    indirim %20
    saat 12 ile 15 arasında indirimli olduğunu söylemezseniz indirimsiz olarak ücret alabiliyorlar.

    Bugun gonderdim kargoyu indirim diyince ,fiyatlara zam geldi indirim uygulasakta degismez zammi yansitmadik dedi kiz. Bi ara birbirlerine baktilar ne desek diye,kisaca yapmamak icin elinden geleni yapiyorlar.

    İndirim varsa yapilir, bizim soylememize gerekmi var. Yaptiklari kampanyaya bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen kargocu geldi zile basti 1 kez sonra kagit bırakıp gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Siz tam olarak neyi beklediniz o zaman kapıyı açsaydınız bari hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakmaradyolog

    Siz tam olarak neyi beklediniz o zaman kapıyı açsaydınız bari hocam

    Kargo bana degildi binadan birine gelmişti. Demek istedgm adam eve gelmeden direk kagidi bıraktı gitti. Gecen gün sadece evde oldgn güne denk getirmistm kargoyu ondada adamlar zile basmadan kapiya kagit asip gittiler. Yarim saat yol yurudm. Mh ye sikayet edilmio adamlarin umrunda degil hic. Ciddi bir revizyon sart bu kargo sirketlerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8inde subeye gelen kargoyu 13unde gidip ben aldim, dagitima 12 sinde cikti ama evde yokmusum, ve bu kargonun geldigi gunden itibaren subeyi aramaya basladim ne zaman gelecek ona gore evde tikalip kalmiyim diye. Ama telefonlara bakmadilar, 444lu numaralarida yardimci olamadi en son sikayetvara yazdim ondan sonra dönuş yaptilar ilgili birimlere aktarmislar miş.
    Ama yurtici bitti artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Gecen gun aras 7 8 gibi getirdi bana:) adam sanirim kargolari eve goturdu yemekten sonra getirdi
    Dosya vardi 1 2 tane daha elinde, verdi gidiyordu
    -İmza atmayacakmiyim?
    +Gerek yok:) iyi aksamlar.
    -iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay haftaiçi birgün evdeyim, mutfağa geçtim sigara içiyorum saat sabah 10, baktım binanın önünde kargo arabası durdu, bizde kargo bekliyoruz, neyse dış kapıya koştum hemen, audio akıllı ev sistemleri (ürün yerleştirme) kamerasından merak ettim napacaklar diye, eleman eli boş (kargo yok) adisyon gibi birşey doldurup kapıya yapıştırıp koşuyor, çıktım hemen balkona birader sizin şube kaça kadar açık dedim 6 ya kadar açığız dedi, 6 da ordayım ayrılma bir yere sakın dedim, kem küm etti abi zile bastım kimse çıkmadı ama tutuştu, sen o kargoyu götür ben gelip senden bizzat alacağım dedim. saat 16:30 da şubeye gittim, bankodaki çocukları tanıyorum, neyse bizim mahalleye hangi dallama bakıyor diye sordum, adını söylediler, ürünü mağazaya bırakmış evde bulamamış dediler, arattırdım telefonla (tabi tüm olayıda anlattım çocuklara) neyse müdür falanda geldi ama ben kargoyu teslim almıyorum, gelsin o teslim etsin yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım kamera kayıtları var dedim. bunu çağırdılar 10 dk ya gelecek ama yalvarıyorlar özür diliyorlar falan.



    telefon kapandı iri kıyım kaba saba birisi girdi içeri, kamyonlarının şöförüymüş noluyo falan diye atarlı tutarlı konuşuyor elemanlarla , direk bana bulaşamıyor ama edebiyatın bini bir para, yok asgari ücretmiş yok mesailermiş, geçim derdiymiş, en son ne anlatıyon la sen dedim, sana in out (sansürlüyorum) olan ne hemşehrim dedim. sonra demez mi o çocuk bizim kardeşimiz ona yapılan yanlış bize yapılmış sayarız, senin bir kardeşinin iki dedim . arabam dışarda, emanet torpidoda, adresim burada kayıtlı, gelip hesabını sormayan ş..... dir dedim. müdür geldi kovdu ayıyı, beni sakinleştirdi neyse 2 dakika sonra bu kargocu geldi içeri.



    suratı pancar gibi, buyur abi dedi, anlat bakalım bugün ne yaptığını diye sordum tık yok. lan bakıyorum yarım porsiyon birşey. konuşsana oğlum dedim, abi işte diyor abi şey, müdürde sinirlendi dedi gereken işlemi yapacağım söz veriyorum. gereken işlem ne dedim, işten mi atacaksın maaşını mı keseceksin napacaksın, size bilgi vereceğim dedi. ulan birşey yapsan adamdan sayacaklar, yapmasan içine oturacak, elemana git kargoyu getir dedim, müdüre de bunların sorumlusu sizsiniz kardeşim her seferinde aynı şeyi yapıyorlar haberin olmaması imkansız senin dedim. dışarı çıkıp telefon açtım, umutsuzca mh. bayana derdimi anlatıp şube, müdür ve dağıtım görevlisi hakkında şikayet kaydı açtırdım, ondan sonra da kargo mu aldım koydum arabaya. en son içerideki çocuklar geldi yanıma kağıtta cep numaraları yazıyor abi kargon geldiğinde yada vereceğin zaman direk bizi ara hallederiz dediler eyvallah dedim bindim arabaya bastım gaza geldim eve.



    geçenlerde bir video çıkmıştı kezbanın birisine küfür etmişler kızda basmış kargocuyu, bakın o olaylar gerçek, hakkını aramayı düşüneni yıldırmaya çalışıyorlar, iyi kötü sinirlerine hakim olanıda başlarından savıp yolluyorlar.





    ömrüm hayatım kaybedecek birşeyimin olmadığı zamanlar kavgayla olayla geçti, geri vitesi araba dışında hiç kullanmadım ama artık arkanda bekleyenin olunca son raddeye kadar sabrımı sınadılar. genç kanı kaynayan insanların oralarda olay çıkarması gayet doğal görünüyor. tavsiyem y. içi kargo şubesinde kavga gürültü görürseniz kesinlikle ayırmaya çalışmayın, çünkü müşteri daima haklıdır mottosu bu terbiyesizlerde sonuna kadar haklı bir gerekçedir, y. içi kargonun haklı olma ihtimali sıfırdır. ben ne yapıyorum peki ; artık bunlardan kargo geleceği zaman direk şube teslim gönderin diyorum, çocukları arayıp benim kargoyu hazırlayın ben yada x kişi gelip alacak diyorum bitiyor. yarın dağıtım elemanı değişir yine yanı haltı yer bu sefer dahada beter sinirlenirim elimden kaza çıkar, o yüzden gerek yok, ite bulaşacağına çalıyı dolaş daha iyi demiş atalarımız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 15 Aralık 2016; 17:37:02 >




  • Bedava gönderim yapsalar yine uzak durun arkadaşlar bu kadar sorumsuz lakayıt bir şirket görmedim. Bugün güvenlik görevlisi araç girişine izin vermedi diye yürüyüp 4 kat çıkmaya üşenen eleman arayıp ayağına çağırıyor beni. Gitmedim getirmek zorundasın dedim getirmiyorum dedi. Şikayet edeceğim dedim umursamadı bile. Umursamamakta haklıymış çünkü herhangi bir kontrol ceza mekanizması yok. Şikayeti dinleyeninde pek umrunda değildi yazılı şikayetimede dönüş yapılmadı.
    edit: Birde utanmadan alıcı kabul etmedi ( evrak, irsaliye eksik) notu düşürmüş terbiyesiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi principino -- 15 Aralık 2016; 19:08:00 >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Ahahha konu sahibi olarak bu başlığı açıp açmamakta çok kararsız kaldım zira yurtiçi kargonun mağdur etmediği insan kalmamıştır piyasada ve defalarca aynı şekilde bende mağdur olmuştum. Belki dedim iyi çalışan acentelere denk gelen Kişiler vardır onlar nasiplenir senin anlattığın olayı da yazını okurken film şeridi gibi gözümün önünde canlandı. Keşke benimde böyle fevri çıkışlarım olsada adamlara posta koysam dedim içimden ama sanırım benim yapım böyle değil en fazla gider orda hukuki bi dil ve üslupla konuşturup adamlar arkamdan bu bebede kim der sallamaz . Bugün kargo takip bilgilerine alıcı adreste bulunamadı yazmışlar. Şubeyi aradım ulaşmak imkansız mh ye dedim hastanede çalışıyorum çalıştığım birim 7/24 acile hizmet veren bi birim sen gelip koskoca hastanenin tomografisinde beni bulamayacaksın nasıl oluyo dediğimde şikayet kaydını aldım diyo. Alsan nolcak dedim kargomu bugün getirmiyor adam, şuben telefon açmıyor napcaz dediğimde bunun içinde şikayet oluşturalım diyo sonuç konu başlığını silip silmemesi kararsızım. Belki bi yetkili görür de bişeyler yapar çözüm odaklı diye şimdilik dursun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şube yakın olduğu için şubeden teslim istiyorum ben genelde. Yine bir gün kargo bekliyorum şubeden teslim, sabah baktım saat 8.30 gibi şubeye gelmiş gözüküyordu sistemde. Gittim şubeye dedi adınıza kargo yok neyse takip numarasını verdim baktı kargonuz henüz gelmemiş dedim nasıl olur işte bakın gelmiş gözüküyor evet gelmiş gözüküyor ama araç dolu olduğundan öğleden sonraki araçla gelecek sizin kargo. Neyse dedim çıktım. Öğlen 13.00 gibi baktığımda 12.00 da tekrar şubeye gelmiş olarak gözüküyordu gittim şubeye beyefendi elektrikler yok hiç bir işlem yapamıyoruz. Daha sonra gelin. Jeneratör yok mu diyorum varda bozuk diyor cavat. Yapacağınız işin dedim. .. Neyse tekrar çıktım şubeden 1 saat sonra aradım elektrikler var mı var, kargom gelmis mi gelmiş tamam almaya geliyorum. Yine gittim şubeye dedim şu kargoyu bi alayım artık. Baktı kargonuz gelmiş ama henüz dosyaların olduğu koli açılmadı diyor. Ee dedim nolacak şimdi gidin sonra gelin tepemin tası attı. bağırdım çağırdım sittin sene bu kargoyu almadan buradan gitmem dedim. Neyse arkaya gitti kargoyu aldı geldi cavat.



    Velhasıl kelam, sadece dağıtım yapan kuryeler sorunlu değil sorun en başta yani şubede yani sistemde yani yurtiçi kargoda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 15 Aralık 2016; 19:59:01 >




  • Cinnet geçirmek veya katil olmak istiyorsan kullan.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.