Şimdi Ara

Yurtdışı Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Yurtdışı eğitimi ole merak ettiğim sorular vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.Maddi durum sıkıntılı o yüzden Rusya istiyorum(Daha ucuz olan yerler de olabilir tabi)
    1-Puan olarak sadece 180 barajini aşmamış gerek gibime geldi. Doğru mudur? Sadece 180 barajını açarak paran da varsa tabi gidebilirsin gibi mi oluyor ?

    2- Ücretsiz olarak gidecegim yerler yok mu?
    3- İkinci defa girecegim YGS ve Lys'ye Tıp veya diş hekimliği için uğraşıyorum. Sizce bu puanlarla ücretsiz olarak gidebilecegim yerler var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sorduğun sorular ya yanlış yada ben anlamadım ama sana tavsiyem lise not ortalaman yüksekse ve ingilizce sınavlarından iyi bir puan alırsan avustralyada olu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle bir dünya kardeşim bedavaya oku yurtdışında ancak bir cemaat yada tübitak falan yollar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim çık o hayal dünyasından :) tmm bazı tr nin altındaki ülkelerdeki basit ünilerin basit bölümleri türkleri alıyor belli bir ücretle ama tıp yurt dışında ücretli onu her türlü alırlar az da değil bu arada zaten kalitesiz üniler alıyor sen burada barajı geç , sat 1 de de biraz puan yap o dandik yerlere gidersin .(Türkiye den iyi olmaz adı yurt dışı olur, tr den iyi yerler için hem paran çok olacak hem sat lardan yüksek alıcân ,hem önemli birine mektup yazdıracan, hem senden daha iyi binler varken vatandasları varken seçilmeyi beklicen :)) yurt dışında okumak istiyorsan yurt dışı danışmanı tut yâda git parasıyla görüş onlar türkleri kabul eden üniler ayarlıyor , makedonya ünisi öyle idi galiba,arkadaşım gecen gitti daha.Londra ,Amerika gibi yerlerde okuman çok çok zor hic bakma sadece bau gibi üniler yolluyor ondada para gidiyor ama sonuçta amerikan üni diploması alıyorsun yine ama kullanman için Amerika da askerlik veya şirket izni tarzı şeyler lazım yoksa kovarlar :) biraz karısık bu isler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.