Şimdi Ara

Yurt dışından gelenlerin derdi ne? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İstanbul'da da boyle tek fari uzun tek fari kisa ayarlanmis araçlar var. Mantiksiz bir ayar ama sürücüleri boyle seviyor demek ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 6 Ağustos 2013; 21:51:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir bende hep uzunları açık unuttular sanırdım arka sisleri açıp kapar yoluma devam ederdim ama öyle değilmiş demekki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirtetik

    Vurun vurun avustrulya plakalı gurbetçi hala yaşıyor.

    Ben kesinlikle böyle birşeye inanmıyorum, kısa farın sağ kısmı daha fazla aydınlatıyordur rahatsız eder doğrudur.Araca çok fazla yük atılmıştır, malum memlekete gidiliyor far yükseklik ayarlanmamıştır göze alır kabul.Bizim ülkemizde bile far kontrolü ve ayarlaması yapılıyor avrupada yok mu? Daha mı az sıkı ? Diğer ülkelerden geçerken veya pasaport kontolünde göz alıp durdurulma riski var, kimsenin bunu almak isteyeceğini düşünmüyorum.Ne olur ki full uzunlar açık gelse?

    Ayrıca hızlandıkça hızlanma yavaşlayınca yavaşlama konusunda bir tezim var, malum bir çok kişi yeni gittiği bir ilde bile o ile ait plakalı araçlar hızlı gidiyorsa hızlı gider, yavaş gidiyorsa yavaşlar.O araçların o yolu sürekli kullandığı ve radarlara dikkat ettiği varsayılır.Amca bunu düşünmüş müdür bilemem ama benim aklıma ilk gelen bu oldu

    Avustralya plakalı gurbetçi hiç görmedim Türkiye'de. Avustralya araba yolculukları için fazla uzak olmalı. Arada okyanus, Endonezya, bir kaç Asya ülkesi, Hindistan, Pakistan, Afganistan, Ortadoğu falan nereden baksanız en az 15000km. Avusturya olarak anlamalıyız galiba.




  • Arkasına geçip aynısını ona yapsaydın keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Judge34

    Genelleme yapmayayım ama maalesef 1960 lı yıllarda Türkiyedeki alt kültür grupları Avrupaya gittiler ve entegrasyon sorunu yaşadıkları için kendi gettolarını oluşturup Türkiyedeki kültürlerini yaşamaya devam ettiler. 2. nesil bu eğitimsiz çevrede yetişti ve maalesef Avrupada olumsuz Türk imajına neden oldular. Bir çok İsviçreli Almanyalı arkadaş Türkiye'yi ziyaret edene kadar Türkler hakkında memleketlerindeki soydaşlarımız nedeniyle son derece olumsuz ön yargıları olduğunu, Türkiyede ise çok daha kibar, eğitimli insanlarla karşılaştıklarını bana bizzat ifade etmişlerdi. Ben sıkıntının Avrupadaki düşük profilli Türk yapısından kaynaklandığını düşünüyorum. Biraz sert oldu ama maalesef durum böyle.

    Hiçte sert değil hocam durum bu ne yazık ki.




  • konuyla pek alakalı değil ama yurda gelince nedense aralarında almanca yada hangi ülkeden gelmişlerse oranın dilini konuşuyorlar unutmamak için sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.