Şimdi Ara

Yurt dışı üzerinden uzaktan çalışarak kredi kartı almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Yurt dışı üzerinden uzaktan çalışarak dolar bazlı maaş alıyorum ve bu nedenle Türkiye'de herhangi bir sigorta girişim yok. Bundan 5 ay önce Akbank üzerinden yapacağım alışverişlerle mil kazanımı için Wings Kredi Kartı'na başvurdum. Başlangıçta belirlenen limit 2000 liraydı. Bir Akbank şubesine gidip, kontratımı sundum ve genel müdürlüğe kontratım gönderildi. Bir haftalık aradan sonra limit 5000 liraya çıkarıldı. Kartımı sürekli kullanıp ödemelerimi yapmam doğrultusunda ileride limit artırımına gidileceği belirtildi. Ancak, 5 ay geçmesine rağmen limit artırım başvurularım reddediliyor. Kazandığım para ile kredi kartı limitim arasında uçurumlar var.


    15 yıl müşterisi olduğum İş Bankası'ndan kredi kartı başvurusu yaptığımda ise "başvur" butonuna bastıktan hemen sonra ret kararı alıyorum. Taksitle herhangi bir ürün alsam dahi, ay sonunda 5000 liralık tüm borcu ödüyorum çünkü taksit/limit kullanımı çok kısıtlı.


    Benzer durumda çalışan veya yüksek limitli bir karta sahip olan kişilerden veya konu hakkında önerisi olanlardan yardım rica ederim.


    *Akbank harici sahip olduğum tek kredi kartı Ziraat Bankası'nın KYK kredi kartı.








  • Akbankta kartın düzenli limit artırımı açık olsun ve orada vadeli mevduat bulundur 25000 - 30000 tl gibi, ben çalışmıyorum ama bu şekilde yüksek limite sahibim. 1-2 ay içerisinde artar diye düşünüyorum. İşbankası (kart vermiyor bana) ve Yapıkredi (1000 tl limitli kartım var) belgeli gelire göre hareket ediyor sanırım. Garantide önceden yan gelir şeklinde limit alabiliyorduk ama bir ara çıkan "bankalar kredi kartı limitlerini düşürüyor" haberi olduğu zamandan bu yana artmıyor.

  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

    Hesabımda vadeli mevduat değil de, bahsettiğiniz meblağlarda hisse senetlerim ve dövizim bulunuyor. Dün üzerime açık ve limiti olan KYK kredi kartını iptal etmek için Ziraat Bankası uygulaması üzerinden iptal talebinde bulunduktan yarım saat sonra, kredi kartını 41000 TL limite çıkarabileceklerini belirttiler. Ziraat Bankası bir anda böyle limit verebiliyorken, diğer bankaların çekincesi nedir anlamakta güçlük çekiyorum. İşin komik tarafı ben İş Bankası'na döviz olarak yatan maaşı çekip, Akbank'a yatırıyorum ve iki bankada düzenli gelen bu yurt dışı havalesini görmezden geliyor...

  • Findeks notunuz kaç?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Kredi kartına başvurduğum ilk gün 1099'idi. Yani 5 ay öncesine kadar.

  • Kaanstyla1903 K kullanıcısına yanıt

    Findeks uygulamanız yüklü ise güncel duruma bakabilir misiniz?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    1215 şu an.

  • Kaanstyla1903 K kullanıcısına yanıt

    Şahsi kanaatime göre çok düşük sizin puanınız. Bence yükseltmek adına blokeli kredi kartı denilen sistemi deneyin. Birçok banka blokeli kredi kartı verir. Bu kartları harca öde / harca öde yöntemi ile kullanıp puanınızı yükseltebilirsiniz. Diğer kartlarınızı da benzer yöntemle kullanın. Forumda daha önce bu yöntemle puanını arttıranları görmüştük.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.