Şimdi Ara

Axess Platinum Aldım Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese. Kredi kartı mevzularına henüz çok hakim olmadığımdan bu işi bilenlere danışmak istedim.


    Geçen sene üniversiteye başlayınca MaximumGenç kredi kartı aldım 2000 TL limit tanımladılar. Artık yetmediği için önce limit arttırımı talebinde bulundum ama MaximumGenç karta daha fazla limit verilmiyormuş. Dedim madem öyle diğer bankaları araştırdım Akbank Axess ilgimi çekti ve bugün bankaya gittim 10 bin liralık Axess Platinum verdiler. İlk sene aidat istemiyoruz, sonra da düzenli kullanıyorsanız iade yapılıyor dedi müşteri temsilcisi. Bu kart ile ilgili verebileceğiniz tavsiyelere açığım. Ayrıca sizce eski kartımı ne yapayım? İş Bankası aidat istemiyor.


    Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martiguy -- 24 Ağustos 2022; 20:17:34 >



  • Aleyküm selam.
    İş bankasının Gençe özel ufak güzel kampanyaları var, nasıl olsa kartın aidatsız kalsın o kenarda köşede.

    Ama Axess ilk 2-3 ay bi bomba kampanyalar yaptı şu anda cort durumda. Bende de var Platinium ama hiçbir şeye yaramıyo yakında free ye başvurup iptal edicem sanırım.
  • BerkantEser kullanıcısına yanıt

    Axess'te yeni müşterilere 750/150 kampanyası dışında pek işe yarar kampanya bulamadım. Neyse bir süre kullanayım sonradan kısmeti açılır belki olmadı değiştiririm. MaximumGenç de kenarda dursun dediğiniz gibi aidatı yok zaten.


    Teşekkürler cevabınız için.

  • Axess dönem dönem çok sağlam kampanyalar yapıyor. Arada kurutup arada bolluk veriyor.
  • circassianman kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için. Faydasını görürüm umarım.

  • konudan bağımsız olarak Bankkart Klasik kullanıyorum,

    Platinuma geçersem ne gibi faydası olur?

  • erka1907 kullanıcısına yanıt

    Hocam şuan yaptığın işlemden fazla bir özelliği ve avantajını görmezsin. Axess Gold ve Platinum var platinumun gold tan farklı ise vale hizmetiymiş. Hayatımdan hiç kullanmayacağım özellik..



    Tabi bazı aidatı yüksek kartlar platinum gibi yüksek gelirlilere veriyorlar diğer kartlara göre ekstra özel kampanya veriyorlar. Sorunun tam olarak cevabı bu linkte bulabilirsin.


    www.bankkart.com.tr
    Kartlar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kartlar
  • Saiph kullanıcısına yanıt

    hocam bu linkteki kart özelliklerini okudum ancak belirgin bir fark göremedim.

    hani klasik veya golda göre şu şu farkları vardır şeklinde bir nitelik sıralaması olsaydı daha pratik bir karşılaştırma olabilirdi.

    sanırım sadece assistance hizmeti var.

  • Ailemden birine sürekli kampanya veriyordu. Meslea 100/50 chip para, yada 50-100₺ ekstre indirimi vs. Bende alayim dedim 2 ay oldu 1 lira bile vermedi 😁
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğim gibi ciddi anlamda fark göremezsin. Fakat gelire ve limiti göre gold ve platinum da verebiliyorlar. Yani yüksek olanı aldın kazıklanan sen oluyorsun aidatı yüksek oluyor. .Axess Platinum Aldım Önerileriniz? 


    Axess klasik gold ve platinum arasındaki fark olarak tek platinum da vale özelliği var. Birde Tüm banka kredi kartlarımı kapatırsam tüm limiti platinum olana toplayabiliyorum. Fakat buda bir yere kadar. Bankarttan devam hocam.

  • Axess klasik, gold ve platinum önceden farklıydı diye hatırlıyorum platinum kart siyahtı eskiden şimdi halen öyle mi yoksa hepsi sarı mı oldu? Neden öyle yaptılar eski kartlar daha güzeldi.
  • Hocam şu an sadece Business ve KOBİ kartlar siyah renkte, kalan hepsi sarı. Sarıların arasında da sadece Platinum'da gümüş renkli MasterCard logosu ve sağ üstte "PLATINUM" yazısı mevcut.

  • Business ve KOBİ kartlar dışındaki kartların hepsinin sarı olması iyi olmamış bence eski kartlar daha güzeldi neden hepsi sarı oldu anlamış değilim. Ben free karta başvurdum onun görünüşü de güzel hiç değilse diğer kartlar gibi sarı değil. Sarı kart mı olur hiç güzel durmuyor.
  • Sırf kart tasarımı yüzünden Wings'e geçmeyi düşünmüyorum değil :)) MaximumGenç kredi kartım siyahtı, sarı karta alışmak zaman aldı :))
  • 1) forumda Axess konusunu bulmak güncel kampanyalar için
    2)Juzdan uygulamasini indirmek bu sayede güncel kampanyalar görüp katılırsıniz
    Her bankanın + kampanya alışveriş uygulaması var ve hepsi yüklü bende
    Axess Platinum Aldım Önerileriniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 7 Eylül 2022; 7:58:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.