Şimdi Ara

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
83
Favori
49.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pandemi öncesi kampanyadan aldığım turu bu yaz kullandım. gayet memnun kaldık. bazı problem yaşayanlar olmuş ama biz sorun yaşamadık gayet keyifliydi. yalnız liman vergisi olarak yanlış hatırlamıyorsam 3 kişi 1500 lira gibi bir rakam istediler. o biraz fazla gelmişti ama mecbur ödedik.

  • superhead kullanıcısına yanıt

    Balkanlardan Kafkasya'ya İsrail'den Kuzey Afrika'ya bir zamanlar hep bizimdi. Sakın oralara da gitmeyin arkadaşlar. Fethettiğimiz zaman gidersiniz. Miğferimi giydim kılıcımı kuşandım ne tarafa doğru koşucam şimdi?

  • superhead kullanıcısına yanıt

    Amin karşim. Hele bir de 2023 yılında Lozan'ın gizli maddeleri bitince sen gör bizi. Dünya titreyecek karşımızda.


    Ben de Yonanlara zarar vermek için tüm adalarına bilet aldım. Yemeklerini yiyip tüketeceğim, sularını içip bitireceğim hatta tuvaletlerine girip tüm atık kuyularını dolduracağım. Yolda yürürken, yol kenarındaki karahindibaları bile toplayıp salata yaparaktan tüketeceğim. Şöyle 10 - 15 bin kişi benim yaptığımı yapsa adalar 1 aya düşer bizim olur. Haydın gardaşlar, ötüken yolu yokuşturrrrr...


    Ekleme: Aşağıdaki arkadaş için yazmıyorum, genel yazıyorum kim alınırsa alınsın üzerine. Anası yunan tarafından tecavüze uğrayıp ohh anam keyif aldı diyenler korkuyor galiba adaya gitmekten. Gidin bir şey olmaz, ananızı da götürebilirsiniz. En çok ellerinden öperler o kutsal insanların. En azından yonanın ağzından bu forumdaki bazı tasmasız köpeklerin ağızlarından çıktığı gibi, analarına tecavüz edilmiş gibi iğrenç kelimeler çıkmaz.


    Bu tiplerin aklında hep milletin anasına bacısına tecavüz etmek fantezisi vardır. Bir tek kendi anaları kutsaldır, başkalarının anaları orta malıdır bunların kafasında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 29 Kasım 2022; 12:11:59 >




  • Ya uzak doğu malı(kim bilir belki Türkistan'da katliam yapan Çin malı) bilgisayar veya telefonlarından, abd menşeli yazılımlar kullanarak, kim bilir ne malı ayakkabı ve kıyafetleriyle yunan düşmanlığı yapıyorlar. Alman malı araba için yarışıyor, Türk düşmanı Arap petrolü tüketiyor, askerimizi vuran Rusya doğal gazı ile ısınıp Yunan tatiliyle milliyetçilik kasıyorlar.

  • Yetmez, ülkemize tatil yapmaya gelen Yunan vatandaşlarını da kovmak lazım. Denize dökersek daha makbul. Onları parası haramdır. Hangi çağda yaşıyorsunuz harbiden.

  • Tatille ilgili bir şeyler bakayım dedim. Tecavüzler işkenceler alakasız psikopatca mesajlar. Kendinizi tatmin ediyorsunuz. Kişileri ve konuyu şikayet ettim. Konu arada kaynadı malesef. Hastalıklı kafalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superhead kullanıcısına yanıt

    Ya burası siyaset forumu değil yazmayayım diyorum ama yediniz insanları ya Yunan Yunan diye .Laf da anlatılamıyor size.Örenğin şu anda İsrail ile ABD ile Rusya ile kanka değil miyiz?Suudi arabistan ile kanka olmadık mı?Onlar yakın tarihte bizi çok sever değil mi?Bayraklarındaki kılıç da sevgi anlamına gelir.

    Hasta annemin kullandığı bazı ilaçlar Yunanistan malı.Ne yapayım biz ilaç üretemiyorsak kadın ölsün mü?


    Lütfen bu başlıktan gidin.BURASI FIRSAT FORUMU.UCUZA KALİTELİ TATİL İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLERİZ.

    Teşekkürler.

  • superhead kullanıcısına yanıt
    Hocam politik forumlar da var burada amacınız nedir? Sınırınızdaki hemen hemen her ülke bizi işgale kalktı zaten gezmeyelim gitmeyelim mi? O zaman avrupaya rusyaya gitmeyek biz. Ben türk üm hocam, vatanımı milletimi severim. Mülliyetçi oldupuma inanırım ki ülkeye kdv getiren bir sektörde ihracaate katkım var. Derdim mutlu mesut yaşayıp ömrümü tamamlamak. Allah bana türk milleti olarak doğup yaşamayı nasip etmiş. Bırakın da ömrümüzün kalanını geçirelim şırada inanın tatlısu milliyetçiliğine hiç ihtiyacımız yok, hergün tvde birilerini görüyorum zaten kafa dinleyelim bi salın da. Bu konudaki yorumunuzu derdinizi de başka forumlara saklayabilirsiniz lütfen. Ben tatil konusu için geldim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oturun elinizde kılıç kalkanla diriliş Ertuğrul falan izleyin!

    madem o kadar milliyetçi (!!) iseniz Yunan adaları ile ilgili bir tatil fırsatı konusuna niye girip bakıyorsunuz??

    kimse size "gelin de bizi uyarın, gitmeyelim oralara" mı dedi? fikriniz sorulursa beyan edersiniz.

    millet burada üç kuruş ucuza tatil yapmak, farklı yerler görmek, kültürüne katkı sağlamak isterken arada sizin sığ düşüncelerinizi okumak zorunda değil!

    gidin ucuz milliyetçiliğinizi siyaset forumlarında ya da istediğiniz parti teşkilatı altında rahat rahat yapın!

    bi din tüccarları bi de sizler gibi ucuz milliyetçilerin sömürü, mağduriyetleri bitmedi şu ülkede!!!

    isterseniz üstünüze de alının diye alenen de söylüyorum; başkasının hayatına, kararlarına kim müdahale edip burnunu sokuyorsa Allah bin türlü belasını versin!! yeter artık ya sizin gibilerle uğraşmaktan fenalık geldi!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    o kadar mesaj okum okudum sonunda dayanamadım

    yok giden bilirmiş

    yok ırkçılık yokmuş

    güzellemelere bak sen

    aç biraz tarih oku aydınlan

    atatürk görse senide dökerdi çok meraklıysa başla yüzmeye hadi diye....


    yunanda dost olmaz nokta.

  • JQKER kullanıcısına yanıt
    Senin gibi şovmenler de, Atatürk'ün gençliğe hitabesini bile okumamış, Nutuk'un da sadece ismini duymuşlardır. Neyin güzellemesi yapılacak? Azıcık mantığı olan insan gördüğü neyse onu yazar, ırkçılık görsek gördük derdik yukarıda diğer gidip yazanlarla birlikte değil mi?
    Ayrıca tarihte sıkışıp kalacağına,Yunanistan, 2019 dan beri burnumuzun dibinde, üzerinde hiçbir hakkı olmadığı adaları işgal edip silahlandırıyor, hadi sesini çıkar da görelim madem öyle.. Atatürk bugün yerinden kalksa, önce seni dökerdi denize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Kasım 2022; 17:31:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç gezenle gezmeyen bir olur mu demiş atalarımız. Avrupanın büyük bir kısmını ve ABD nin de 3*5 şehrini gördüm, imkanım dahilinde gezmeye devam ediyorum. 2009-2016 arası neredeyse sabit 2.-2.5 tl euro paritesiyle çok gezdim, 2018 den itibaren bozulan Türkiye ekonomisi ve döviz etkisiyle yurtiçinde kaldım. Yunanistana Selanik turuna bir kez katılmaya niyetlenmiş son anda vazgeçmiştim. Feribotlines fırsatını da kullanmadım ama pasaportları yenileme fırsatımız oldu.Ülkede maalesef ağır bir sünni - ulusalcı ve faşist baskısı var, forumda bile anlattıkları hikayelerle milleti sindirmeye kalktılar..Bir şey yazmak isteyen bunları görünce, bana da saldırırılar diye yazmaktan çekindi. Sallayın gitsin.. paranız varsa imkanınız varsa gezin görün, farklı kültürleri tanıyın, gittiğiniz ülkelerde 10 yıldır artmayan fiyatları, insana verilen değeri, kültür mirası olarak korunan şehirleri, eserleri, toplu yaşama kurallarını, bize göre gavur ama dürüst esnafı görün şaşırın.





  • faydalandık, teşekkürler. sakız ve midilli için restaurant önerileri olan varsa almak isterim

  • Yeşil paŞaportum olaydı şimdi burada mesaj mı yazıyor olurdum ben...Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı 

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.