Şimdi Ara

Yumuşatıcı kullanma saçmalığı ve takıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yumuşatıcılar kanserojendir. Kumaşların yumuşaması için çok küçük kimyasal sentetik parçacıklar kumaşa işlerken etrafada saçılır. Etrafa saçılırken nefesimize de karışır ve insanların ciğerlerine de işler. O kumaşı yumuşatmaya yarayan sentetik parçacıkların insan ciğerinde nasıl bir etkisi olabilir tahmin edebiliyor musunuz? İşte bundan dolayı kanserojen oluyor.

    Buna rağmen insanlar hala kullanıyor çünkü beyinleri yıkanmış illa yumuşacık olmalı diye. Fark zaten çok az ve zaten yumuşatıcısız da 1-2 kullanımda yumuşar ama buna rağmen böyle reklamlarda söylediği gibi yumuşacık olsun diye insanlar üstelik üstüne para vererek kullanmaya devam ediyor. Her taraftan yumoş kokuları geliyor ağır aprfümü bir yana, zararı bir yana, parası bir yana.
    Nedir bu yumuşacıklık takıntısı?



  • Dikkat ederseniz bütün yumuşatıcıların ortak benzer bir kokusu vardır işte bu bahsettiğim kimyasal nedeniyle ve bunu bastırmak için böyle ağır aprfüm kokusu kullanıyorlar.
    Ben bu yumuşatıcıların parfüm kokularından TTTTTTIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKK---- SSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN---- DDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM
  • Yumuşatıcı sert suyu yumuşatmak için değil mi?Ben böyle biliyordum hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.