Şimdi Ara

Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
14.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • youtube'dan sık sık tutorial videoları izliyorum. Birde youtube music var yanında ikisine bu fiyat bence halen iyi fiyat.

  • Ilitharath kullanıcısına yanıt

    Daha yeni 5 lira zam geldi ve en ucuz sigara 50 lira oldu.


    Çok sürmeyecek yani 1 sigara parası bile değil demek içinYoutube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! 


    Hangi ülkede yaşadığınızı hala kavrayamadınız herhaldeYoutube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! 

  • Saçma bir fiyat en azindan %100 zam yapilmamali daha geçen geldi zaten %100 böyle bir mantık yok.

    zam dedigin %20-50 arasinda yapılir.

    Enflasyon anormal bile olsa. 60 liranin cok da normal olmadigini kabul etmeli herkes.

    Burasi bir film platformu degil 3 5 video izlenip, biraz da müzik dinlenilen platform.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt
    Ben sana 1 yıllık ne kadar para istiyorsan onu vereyim de youtube yerine gel benim kölem ol. Ulan altı üstü senin anlayamayacağın değerleri dile getiren insanları, sırf kapasiten yetmiyor diye fakirlikle falan itham eden bir canlısın. muhtemelen karşıma çıksan benden burs dilenecek birisin. fakirliğin aşağılanacak bir durum olduğunu düşünmen ayrı bir rezalet ama oraya girmiyorum zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tvde paşa paşa reklamları izliyorum. Telefona revanced kurdum. Web 3.0 uygulamalarının artık gelmesini ümit ediyorum. Hazır token kripto paranın birer yatırım aracı olmadığı anlaşılmışken.

    Yoksa daha çok sömürecek lanet olası kapitaller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hobi olarak yine youtube'a köle olun olmayın demiyorum ama kalkıp da insanlar sizin gibi değerlerini hiçe sayıp para vermiyor diye onları fakirlikle itham ederseniz bu onların fakirliğini değil sizin insanlığınızın olmadığını gösterir. şurada yazdıklarınıza bakıyorum Çoğunuz bursla geçinen öğrencilersiniz kalkıp insanlara maddi durum esprisi yapıyorsunuz. Eziksiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Get Back kullanıcısına yanıt

    Tamam kanka iban atayım 16k cik atesle, yeni telefon alacam😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık abonelikli servis üyeliklerin neredeyse hepsine karşıyım. Çoğunun üyelik sistemi açmasının mantıklı bir sebebini de göremiyorum. Youtube gibi kısmen mantıklı bir sebep veren platformlar da sırf üyelik alalım diye ücretsiz halini her geçen gün daha da kullanılmaz yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmazsın olur biter hayatımızda nelere zam gelmedi ki buna zam gelmesin. Dolar bazında bakarsak yurt dışındaki herkes bize kıyak yapıyor. Neden ülkemin parasının değeri düşüyor diye sormak lazım. Youtube'a sallamadan önce!

  • snomask kullanıcısına yanıt

    Bak isteyince ne güzel kıyaslamalar yapılıyor :). Bilemem tabi ortalama bi reklam geliri Brezilya'da ne kadar, Türkiye'de ne kadar. Brezilya'nın bizden çok daha büyük bir ekonomi olduğunu dikkate aldığımızda muhtemelen daha fazla reklam veren firma vs. vardır. Ama bilmiyorum tabi.


    Kaldı ki fiyatların Brezilya'da da fahiş olmadığını kanıtlamaz bu durum. Youtube ne yapıyo da para istiyor? Reklam izlememek için para ödüyoruz adama. Netflix gibi içerik mi üretiyor, lisanslı filmler mi veriyor? Adamlar başkalarının içeriklerini bize izlettiriyolar, sonra da neredeyse Netflix kadar ücret istiyorlar.


    Adamlar her yıl milyarlarca dolar kaldırıyo piyasadan tekel oldukları için, siz de alkışlıyosunuz fiyatlar ucuz diye, daha bizi çok düdüklerler böyle.

  • Tam havamı atıyordum ne güzel sağda solda "bir kahve parası da verin artık reklamdan şikayet edeceğinize" diye.Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! 


    İki kat fiyat artışı mı olur be yutup!Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! 

  • Bu zam nereye kadar gidecek 😡

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 dolardan 2 dolara çıktı diye bu kadar muhabbet olması da bi acayip 3-4 dolara çıksa ne olacaktı acaba. Hayır youtube u fazla kullanmıyorsan almazsın olur biter.Eleştirdik diye 2 doları 0.5 dolara mı düşürsün beklenti bu mu?

  • 115 demişsiniz aile paketine ancak bana gelen mailde 150 olduğu belirtilmiş...
    Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innovative -- 3 Kasım 2023; 6:49:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Innovative kullanıcısına yanıt

    Apple kullananlar 150


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam farkettim, diğer gelen mailde de 115 yazıyormuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENTÜRKTEYNMENT

    Ne olacaktı hayır şirketi mi orası? Adamlar para kazanmak istiyor tabi. Sana bedava bir şeyler sunmak olabilir mi niyetleri? Ayrıca içerik üreticilerine ve serverlara da çok ciddi miktarda para ödüyorlar.
    Youtube'a ortak değilsen oralari düşünmene gerek yok. Tüketici kendi cebini, üretici kendi cebini düşünür ona göre hareket eder. Tuketicinin, ureticinin cebine göre hareket edecek hali yok. Tabi ki fiyat artislarina tepki gosterecek. Bugun bu artisa tepki göstermezsen yarin 150 tl de olur 250 tl de olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 3 Kasım 2023; 7:40:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube da iyice Netflix triplerine girdi. Kardeşim hadi Netflix, Prime video vs içeriği kendileri üretiyor, kiraladıkları film ve diziler için de şirketlere devasa paralar ödüyorlar. Youtube, sen hiç bir yatırım yapmadan içerik al, proje tuttu ya da tutmadı gibi hiç bir tasan olmasın, izleyici sevmezse izlemez, severse izler. Bu durumda kendin kepçeyle kazanırken içeriği üretene damlalıkla verirsin, diğer taraftan da zam yaparsın. Vallaha az önce iptal ettim üyeliği, neden iptal ediyorsunuz sorusuna da bu ücretleri ödemek istemiyorum dedim. Ucuz olabilir ama Youtube'un hayatımdaki değeri aylık 30 TL'den fazla etmez.

  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

    Hocam sanırım app storedan alanlara 150 galiba yanlış mı biliyorum yoksa

  • DH’da youtube premium aile grupları var. Senelik 250 tl ye geliyor. Buna pahalı diyen de zaten işsiz fakirdir. Hiç mi dışarı çıkıp harcamıyorsunuz, pahalılığı görmüyorsunuz? Ocak ayında asgari olacak 15 bin. En düşük memur maaşı 30 bin tl olacak. Ne yapacaktı? Kendi ülkesinde 13 dolara verdiği hizmeti sana 2 dolara veriyor. 10 tl ye filan mı verecekti? O da 50 cent bile değil be kardeşim.

    Not; akp’yi ve ülkeyi getirdiği hali hiç beğenmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.