Şimdi Ara

Youtube izlerken bilgisayar kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi laptopumda youtube dan video izlerken bazen 5 dakika bazen 1 saat içinde zamanı belli olmaksızın bilgisayarım herhangi bir uyarı vermeden direkt olarak kapanıyor. Sürücülerim vesaire hepsi güncel durumda ve bu sorunu sadece youtube da video izlerken yaşıyorum, netflix ve benzeri herhangi bir platformda izlerken veya sistemimi zorlayan herhangi bir oyun oynarken bile böyle bir sorun yaşamıyorum, internette araştırma yapsamda konuya ait bir çözüm bulamayıp birde buraya konu açmayı deneyeyim dedim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.




  • youtube de bişeyler izlerken hwmonitor uygulamasıyla bir yandan bilgisayarın ısısını takip et yükselip kapanma yapıyordur yüksek ihtimalle

  • byhackermstf kullanıcısına yanıt

    Isıyı kontrol etmedim fakat ısıdan olduğunu düşünmüyorum, saatlerce süren oyun seanslarımın ardından laptopa gerçekten sucuk koysam pişicek duruma gelse bile kapanmayan bilgisayar neden youtube veya twitchden birşeyler izlerken kapanıyor gerçekten anlamış değilim. Isısını takip etmesemde bilgisayar kapandığında elimle bilgisayar sıcaklığını kontrol ediyorum gayet soğuk durumda oluyor, gerçekten günlerdir aramaya çalışıyorum, ekran kartını vs herşeyi güncelledim yine yok. Birden böyle bir sorun çıkmasını anlamış değilim

  • benim pc masaüsü i7 işlemci 4gb ekran kartı 8 b ram var. powersub değiştikten sonra bnde de aynı sorun olmaya başladı . oyunda sorun yok photoshopta sorun yok film de dizide sorun yok ama yotube da 144 pixelde bile birsey acsam kapanıyor. bütün forumları gezdim hiç birşe bulamadım. win 10 unun acaba Güncellemsinden kaynaklı olabılırmı ??

  • Driver sorunu olmadığına eminsen ekran kartı diyordum ama diğer platformlarda sorun olmadığını belirtmişsin. Farklı tarayıcı denedin mi acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direkt3d -- 15 Ekim 2022; 20:4:24 >
  • " netflix ve benzeri herhangi bir platformda izlerken veya sistemimi zorlayan herhangi bir oyun oynarken bile böyle bir sorun yaşamıyorum "

    YOUTUBE U HANGİ UYGULAMA İLE AÇIYORSUNUZ ?

    NETFLİX İ HANİ UYGULAMA İLE AÇIYORSUNUZ ?

    YOUTUBE BİR SİTEDİR BİLGİSAYAR KAPANMASINA SEBEP OLAMAZ..

    İŞLEMCİNİZ ISINMAYABİLİR FAKAT EKRAN KARTININ ISISINI HİSSEDEMESSİNİZ..SOĞUTUCU GRESLERİNİ TAZELEYİN..

  • Sorun çözüldü mü? Aynı sorun bende de var.

  • sistem ısındığı için ya da anakart arızası olduğu için kendini korumak için kapatır hocam

  • Arkadaşlar merhaba. Aynı sorun bende de var. Youtube ile nasıl bir alakası var anlam veremedim. Bazen 5-10 dk içinde izlerken kapanıyor, bazen de video izleyip kapattıktan bir kaç saat sonra başka işlem yaptıktan sonra kapanıyor. Ama youtube'a hiç girmediysem kapanmıyor. Chrome kullanıyorum ama operada da aynısını yaptı. Normal .mp4 .mkv video açıp 1-2 saat izlediğim oluyor. Hiçbir şekilde bir kapanma yaşamıyorum. İşlemci ısısını da kontol ettim. Herhangi bir aşırı ısınma yaşanmıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.