Şimdi Ara

YouTube Giriş Engeli Aşma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu kadar geri kafalı olmayın, internette bile özgürlüğümüz kısıtlanıyor ve siz hala bunu savunmaya çalışıyorsunuz saçma sapan nedenler öne sürüp. binlerce insanın içinden bir gerzek çıkıp bi video koyuyo, koca ülkenin siteyle bağlantısını engelliyo ya komedi resmen. ha youtube videoyu silmeyi reddederse o zaman haklısınız, ama sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını ki yazmışlar en kısa zamanda bu sorunu çözeceğiz diye. bu tür şeylerin bize faydadan çok zararı dokunuyor farkında değilsiniz, açın yabancı forumları, haber kaynaklarını okuyun bu haberin yorumlarını, görün insanlar nasıl gülüyor ülkemize. belki o zaman şu at gözlüklerinden kurtulup daha farklı düşünmeye başlarsınız.
  • Bu nasıl bir zihniyettir?

    Kendi vatandaşını engelleyince Atatürk'e hakaret ortadan kalkmış mı oluyor? Siz bu yasağın bizi kaçıncı sınıf ülke yaptığının farkında mısınız?

    AP ajansının haberine bakın:

    http://news.yahoo.com/s/ap/20080120/ap_on_re_mi_ea/turkey_youtube

    quote:

    Turkey is not alone in blocking YouTube. Last year, the Thai government banned the site for about four months because of clips seen as offensive to Thailand's revered monarch, King Bhumibol Adulyadej.

    And in May, Moroccans were unable to access YouTube after users posted videos critical of Morocco's treatment of the people of Western Sahara, a territory that Morocco took control of in 1975. An official blamed a technical glitch, but could not explain its nature or why it affected only the YouTube site.


    Türkiye yalnız değil bu yasak konusunda diyorlar, Thailand ve Morocca da yasaklamış. Kıyaslandığımız ülkelere bakın !

    Milyonlarca yanlış mahkeme kararı vardır, bu da onlaran biri. Mahkemesi böyle kararlar verebilen, bizi kafasını kuma sokmuş devekuşlarına dönüştürmeye çalışan zihniyetten de utanç duyuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 21 Ocak 2008; 21:48:50 >




  • Yan bastık giremiyoruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: engunaydin


    quote:

    Orjinalden alıntı: anexdet

    Evet Arkadaşlar youtube Den izleme imkanımız var idi Ama Youtube 18,01,2008 Tarihinde Türkiye Geneline Yasaklandı. Bu Sadece Türkiye için yasaktır.

    Şimdi Yaşak Olmasına Rahmen Youtubeye Gire Bilme Taktiğini Size Öğreticem ( Bilmeyenler İçin ) Ki çoğu insan bilmiyor dur.

    Yapmanız Gerekenler..

    1. Bilgisayarın ( Ağ Bağlantılarını Sağ Tıklayıp Özelliklere Gelelim )
     YouTube Giriş Engeli Aşma

    2. ( Yerel Ağ Bağlantısı ) Adı Altında Bir Bilgisayar Paylaşımı Göreceğiz
    3. ( Yerel Ağ Bağlantısı`na Sağ Tıklayıp Özelliklere Gelelim )
     YouTube Giriş Engeli Aşma

    4. Açılan küçük pencerede ( İnternet İletişim Kuralları (TCP/İP) Yazan yeri Tıklıyoruz. ( Sadece 1. Kere )

    5. Tıklatıkdan Hemen Sonra Altındaki Özellikler yazan yeri Tıklıyoruz.
     YouTube Giriş Engeli Aşma



    Karşımıza 5 Kutu İçinde Sizin Bilgisayarınız İnternet İp numarası cıkıcak Örneğin ( 192. 185. 1. 50 ) Gibi numaralar göreceksiniz

    6. devam edelim ..
    7. Siz ilk üç e dokunmayın. ( Aşağıdaki Dns Adresini Kullan ) Yazan yerin başındaki İşaretlenecek yeri İşaretleyelim.

    8. İşeretledikden hemen sonra Altında bulunan iki ip numarası yazılması gereken yer yazı kiliti acılıcak sizler oraya

    Yeğlenen DNS Sunucusu Yazan yere ( 4. 2. 2. 1 ) Şeklinde Her işaretli bölüme 1 Rakam Yazın

    Diğer DNS Sunucusu Nada ( 4. 2. 2. 2 ) yazın Sadece Sondaki Biri ( İki ) yapıcaksınız.
     YouTube Giriş Engeli Aşma

    9. Actığımız Pencerelere ( Tamam ) I tıklıyoruz.

    10. Son aşama ( www.youtube.com ) yazın ve girin ;)

    İyi Seyirler.

    Not: cafeciler yapmasın polis kontrolünde tüm siteler acılır ceza yemeyin aman aman ( windows )


    Atatürk'e hakaret sebebi ile kapatılması çok mu gücünüze gitti de yine de herkes girsin diye çabalıyorsunuz. Bilen giriyor bırakın bilmeyen de girmesin.

    Yanlış anlaşılmalara çok açık bir konuda harekete geçmişsiniz. Yüzlerce site kapandı ve bu konu işlendi defalarca. Atatürk'e hakareti onaylamaktır Türkiye Cumhuriyeti mahkeme kararına rağmen bu bilgiyi paylaşmak. Suça iştirak ediyorsunuz, suçun işlenmesine yardımcı oluyorsunuz. Duyarsız davranıyorsunuz.

    Bir diğer nokta da bilmeyen giremiyor ve bilgisayardan anlamayıp youtube'dan video izlemekten başka bir şey yapmayıp interneti kasanlarında çoğalmasını sağlıyorsunuz. Bırakın girmeyen girmesin. Rapid hızlandı, diğer video siteleri hızlandı, youtube da hızlandı...

    Neyse konu bu değil. Youtube'a erişim için açıklama yapmak Youtube'un kapatıldığı suça iştirak etmektir, yasa önünde suç olan eylemi benimsediğiniz ve sahiplendiğiniz sonucunu doğrurur. Atatürk'e, Bayrağa, Türklere hakaret eden 1000 video varsa onları yükleyen 100 kişi vardır. Her biri 10 videodan sorumlu ceza hukuku anlamında siz de bu 1000 videonun tamamının suçunu paylaşıyorsunuz bu konuyla.

    Forum Donanım haber sitesi de farkında olmadan suça iştirak ediyor açılan konunun bu yanını hesap etmeyerek.


    Youtube e erişim yasaklanması asıl Atatürk e hakarettir.Bu konuda birşeyler yapılmalı bu tarz videolar hiç olmamalı.Bu video yu kaldır diye youtube u avrupa insan hakları mahkemesine şikeyet etmesi gerekir TC. nin bu tür videoların sık yüklenmesi ve daha iyi denetimi için.Siteye türkiyeden erişimi yasaklamak devekuşu gibi kafanı kuma gömüp bir şey yok sanmaktır.Eğer youtube daha iyi denetim yapamdığı ve tür istenmeyen videolar sık yüklediği için AHM ye şikayet edilmez ise Türkiye adına kayıp olur.Türkiyeden erişimi yasaklamanın hiç bir mantıksal getirisi yoktur.Tek mantıksal getirisi gençlerimizin bu kötü videolarla yanlış bilgilenmemesi , etkilenmemesidir ancak youtube başvurularak sadece bu tarz videolar kaldırılabilir.Madem bu kadar tepkililer her seferinde mahkeme kararı ile kapatıyorlar , youtube la sürekli contact halinde veya sadece gerektiğinde mail atan işi aktif olarak bu videoları aramak ve bildirmek olan bir heyet kursanlar ihbarweb sitesi gibi veya ihbarweb kurum altında bir bölüm olarak...Her seferinde mahkeme kararı çıkarıp devekuşu edasıyla kafayı kuma gömmekten iyidir.Atatürk bu ülkeyi özgür olalım sahip çıkalım diye kurtardı.Rezil olalım , çekinelim ,dünyaya kapanalım , özgürlüklerimiz kaybolsun diye değil !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_projekt -- 21 Ocak 2008; 21:52:56 >




  • quote:

    Atatürk bu ülkeyi özgür olalım sahip çıkalım diye kurtardı.Rezil olalım , çekinelim ,dünyaya kapanalım , özgürlüklerimiz kaybolsun diye değil !


    Hakikaten, Atatürk bu halimizi görse utanırdı bizden.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wagner

    bu kadar geri kafalı olmayın, internette bile özgürlüğümüz kısıtlanıyor ve siz hala bunu savunmaya çalışıyorsunuz saçma sapan nedenler öne sürüp. binlerce insanın içinden bir gerzek çıkıp bi video koyuyo, koca ülkenin siteyle bağlantısını engelliyo ya komedi resmen. ha youtube videoyu silmeyi reddederse o zaman haklısınız, ama sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını ki yazmışlar en kısa zamanda bu sorunu çözeceğiz diye. bu tür şeylerin bize faydadan çok zararı dokunuyor farkında değilsiniz, açın yabancı forumları, haber kaynaklarını okuyun bu haberin yorumlarını, görün insanlar nasıl gülüyor ülkemize. belki o zaman şu at gözlüklerinden kurtulup daha farklı düşünmeye başlarsınız.



    Yasaklamak yanlış olabilir. Ancak yanlış olarak değerlendirsek bile hukukun verdiği bir karardır. Yasağı aşmaya çalışmak, aşmaya yarayan bilgiyi temin etmek mahkemenin tespit ettiği suça iştirak etmektir.

    Yargının kararını veya ilgili yasayı tartışmak başka, suç olan eylemin engellenmesini sabote etmek başka....

    Yabancı forumları açıp okuma kısmına gelince. Acaba o yabancıların ülkesinde Radikal İslamcılar siyasal partiler dahi kurarak Düzene savaş açıyorlar mı? Aydınlanmaya, dinin egemenliğindeki ortaçağ karanlığına ülkeyi döndürmek isteyenleri teşvik ediyor ve hatta devlet olanakları ile karanlığın askeri olacak gençler çıkarıyor mu eğitim kurumlarından?

    Tüm bunları ve sayılabilecek yüzlerce daha değişkeni göz ardı edip batı forumları alay ediyor demek yanlıştır. Sorunun çözümü youtube'u yasaklamak mı? Hayır bence de değil. Sorunun çözümü eğitim sisteminde; 2. Cumhuriyet sevdalılarını bir kenarıya atıp 1. Cumhuriyetin Atatürk Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştırmak, gerekirse çok radikal önlemler almak....

    Çok yönlü bir konu. Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa suç unsuru barındıran sitenin görüntülenmesini sağlamanın söz konusu suça iştirak anlamına gelip gelmeyeceğini daha net söyleyebilirler. Hukuki boyutu kolay konunun, sosyal boyutu ise oldukça karışık.

    Türkiye er ya da geç bu sosyal boyutun bedelini ödeyecek, şu anda da ödemekte. Bu Atatürk düşmanları dışarda yetişmedi; Türkiye'de yetişti. Ve hala da tam gaz yetiştiriliyor; 2. Cumhuriyet kuracağız diye dilleniyor, demokrasi kılıfına saklanırken öte yandan kendisinden farklı düşünene hakaretler yağdırıyor, sen kimsin diyor... vs. vs....












  • ataturke kufrediliyo yutube i kapa
    adnan hocaya kufur wordpress kapa

    ya zaten bu işi destekleyenin yutube neyine acaba ataturk kendi sağ olsa kendi kapatırmıydı yutube i.

    cahillik tek kelimeyle artık savaslar teknolojiyle yapılıyor senin 10 milyar askerin olsada nukleer bombayı yedinmi kuzu gibi oturursun.

    devlet teknolojiyi interneti geliştirmeye uğrasana daha kapıyor yutubede sadece eğlence videoları yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turkscan

    ataturke kufrediliyo yutube i kapa
    adnan hocaya kufur wordpress kapa

    ya zaten bu işi destekleyenin yutube neyine acaba ataturk kendi sağ olsa kendi kapatırmıydı yutube i.

    cahillik tek kelimeyle artık savaslar teknolojiyle yapılıyor senin 10 milyar askerin olsada nukleer bombayı yedinmi kuzu gibi oturursun.

    devlet teknolojiyi interneti geliştirmeye uğrasana daha kapıyor yutubede sadece eğlence videoları yok.


    Abarttıkça abarttınız ama. Herkes teknoloji düşkünü ama youtube dışında onlarca video sitesinde Türk videoları yok. Yotube mani olmuş herkes. Gidin biraz da başka sitelere girin. Ben öyle yapıyorum. Bir sürü video sitesi var... Al mesela: MEGAVIDEO




  • quote:

    Orjinalden alıntı: engunaydin

    Sorunun çözümü eğitim sisteminde; 2. Cumhuriyet sevdalılarını bir kenarıya atıp 1. Cumhuriyetin Atatürk Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştırmak, gerekirse çok radikal önlemler almak....

    Çok yönlü bir konu. Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa suç unsuru barındıran sitenin görüntülenmesini sağlamanın söz konusu suça iştirak anlamına gelip gelmeyeceğini daha net söyleyebilirler. Hukuki boyutu kolay konunun, sosyal boyutu ise oldukça karışık.

    Türkiye er ya da geç bu sosyal boyutun bedelini ödeyecek, şu anda da ödemekte. Bu Atatürk düşmanları dışarda yetişmedi; Türkiye'de yetişti. Ve hala da tam gaz yetiştiriliyor; 2. Cumhuriyet kuracağız diye dilleniyor, demokrasi kılıfına saklanırken öte yandan kendisinden farklı düşünene hakaretler yağdırıyor, sen kimsin diyor... vs. vs....


    Bunlar tümüyle siyasi konular ve belli bir ideolojiyi ifade eden radikal siyasi söylemler. Siyasi görüşlere saygılıyız ama hem yeri burası değil, hem bu konuyla direkt bir ilgisi yok. Burada konu siyasetin üstünde bir konu. Ne Atatürk'e hakaret edilmelidir, ne Adnan hocaya, ne size, ne de bir başkasına. Sitelere erişim ise hiç bir şekilde engellenmeye çalışılmamalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 21 Ocak 2008; 22:29:30 >




  • dns ler işe yaramıyor dicektim ki herkes farkında neyse geçmiş olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hatipoglu

    quote:

    Orjinalden alıntı: engunaydin

    Sorunun çözümü eğitim sisteminde; 2. Cumhuriyet sevdalılarını bir kenarıya atıp 1. Cumhuriyetin Atatürk Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştırmak, gerekirse çok radikal önlemler almak....

    Çok yönlü bir konu. Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa suç unsuru barındıran sitenin görüntülenmesini sağlamanın söz konusu suça iştirak anlamına gelip gelmeyeceğini daha net söyleyebilirler. Hukuki boyutu kolay konunun, sosyal boyutu ise oldukça karışık.

    Türkiye er ya da geç bu sosyal boyutun bedelini ödeyecek, şu anda da ödemekte. Bu Atatürk düşmanları dışarda yetişmedi; Türkiye'de yetişti. Ve hala da tam gaz yetiştiriliyor; 2. Cumhuriyet kuracağız diye dilleniyor, demokrasi kılıfına saklanırken öte yandan kendisinden farklı düşünene hakaretler yağdırıyor, sen kimsin diyor... vs. vs....


    Bunlar tümüyle siyasi konular ve belli bir ideolojiyi ifade eden radikal siyasi söylemler. Siyasi görüşlere saygılıyız ama hem yeri burası değil, hem bu konuyla direkt bir ilgisi yok. Burada konu siyasetin üstünde bir konu. Ne Atatürk'e hakaret edilmelidir, ne Adnan hocaya, ne size, ne de bir başkasına. Sitelere erişim ise hiç bir şekilde engellenmeye çalışılmamalıdır.


    Atatürk ve fikirleri veya onları dillendirmek ne zamandan beri radikal oldu ? Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ilkeleri siyasi söylem değildir, siyaset konusu değildir. Şehitlerimizin kanı ile kurtarılmış vatanımızın kuruluş ilkeleri siyasetin konusu değildir, olamaz da... Yaşadığınız ülke Türkiye Cumhuriyetidir, Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bu ülke yıkılmadıkça da kuruluş ilkeleri siyasi görüş değil bu ülkenin temelleridir.

    Türkiye Cumhuriyeti kkuruluş ilkelerini ve Atatürk'ü siyasileştirmenizi, bununla da yetinmeyip RADİKAL olarak değerlendirmenizi protesto ediyorum.

    Siyaset sağ ile sol arasında olur. Siyasi görüşler, ekonomik paylaşım vs. vs... gibi konular tartışılır ve demokrasi içerisinde denge bulunur. Bir ulusun, bir ülkenin kuruluş ilkeleri siyasetin konusu değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2008; 22:46:17 >




  • http://www.ktunnel.com

    alın burdan girebilirsiniz youtubeye
  • quote:

    Orjinalden alıntı: engunaydin

    quote:

    Orjinalden alıntı: hatipoglu

    quote:

    Orjinalden alıntı: engunaydin

    Sorunun çözümü eğitim sisteminde; 2. Cumhuriyet sevdalılarını bir kenarıya atıp 1. Cumhuriyetin Atatürk Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştırmak, gerekirse çok radikal önlemler almak....

    Çok yönlü bir konu. Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa suç unsuru barındıran sitenin görüntülenmesini sağlamanın söz konusu suça iştirak anlamına gelip gelmeyeceğini daha net söyleyebilirler. Hukuki boyutu kolay konunun, sosyal boyutu ise oldukça karışık.

    Türkiye er ya da geç bu sosyal boyutun bedelini ödeyecek, şu anda da ödemekte. Bu Atatürk düşmanları dışarda yetişmedi; Türkiye'de yetişti. Ve hala da tam gaz yetiştiriliyor; 2. Cumhuriyet kuracağız diye dilleniyor, demokrasi kılıfına saklanırken öte yandan kendisinden farklı düşünene hakaretler yağdırıyor, sen kimsin diyor... vs. vs....


    Bunlar tümüyle siyasi konular ve belli bir ideolojiyi ifade eden radikal siyasi söylemler. Siyasi görüşlere saygılıyız ama hem yeri burası değil, hem bu konuyla direkt bir ilgisi yok. Burada konu siyasetin üstünde bir konu. Ne Atatürk'e hakaret edilmelidir, ne Adnan hocaya, ne size, ne de bir başkasına. Sitelere erişim ise hiç bir şekilde engellenmeye çalışılmamalıdır.


    Atatürk ve fikirleri veya onları dillendirmek ne zamandan beri radikal oldu ? Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ilkeleri siyasi söylem değildir, siyaset konusu değildir. Şehitlerimizin kanı ile kurtarılmış vatanımızın kuruluş ilkeleri siyasetin konusu değildir, olamaz da... Yaşadığınız ülke Türkiye Cumhuriyetidir, Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bu ülke yıkılmadıkça da kuruluş ilkeleri siyasi görüş değil bu ülkenin temelleridir.

    Türkiye Cumhuriyeti kkuruluş ilkelerini ve Atatürk'ü siyasileştirmenizi, bununla da yetinmeyip RADİKAL olarak değerlendirmenizi protesto ediyorum.

    Siyaset sağ ile sol arasında olur. Siyasi görüşler, ekonomik paylaşım vs. vs... gibi konular tartışılır ve demokrasi içerisinde denge bulunur. Bir ulusun, bir ülkenin kuruluş ilkeleri siyasetin konusu değildir.


    2. Cumhuriyetçi olmakla suçladığınız insanları kenara atmak ve 1. Cumhuriyetçiliği sağlamlaştırmak için çok radikal önlemler almak, siyasi olmayan laflar mı? Sizin kullandığınız bu ifadeleri hangi siyasi partiler kullanıyor? Konulara sizin gibi yaklaşmayanları vatan haini ya da Atatürk düşmanı gibi göstermeye çalışmanız, zaten yasakları niye savunduğunuzu açıklıyor. Söylediklerimi nasıl yorumladığınızı gördüm ve sizinle bu konuyu daha fazla tartışmanın anlamsızlığını anlamış bulunuyorum. Bundan sonra size cevap vermeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 21 Ocak 2008; 23:28:36 >




  • Kafamızı kuma gömünce sorunlarımızdan kurtulmuş mu olacağız acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: engunaydin


    quote:

    Orjinalden alıntı: anexdet

    Evet Arkadaşlar youtube Den izleme imkanımız var idi Ama Youtube 18,01,2008 Tarihinde Türkiye Geneline Yasaklandı. Bu Sadece Türkiye için yasaktır.

    Şimdi Yaşak Olmasına Rahmen Youtubeye Gire Bilme Taktiğini Size Öğreticem ( Bilmeyenler İçin ) Ki çoğu insan bilmiyor dur.

    Yapmanız Gerekenler..

    1. Bilgisayarın ( Ağ Bağlantılarını Sağ Tıklayıp Özelliklere Gelelim )
     YouTube Giriş Engeli Aşma

    2. ( Yerel Ağ Bağlantısı ) Adı Altında Bir Bilgisayar Paylaşımı Göreceğiz
    3. ( Yerel Ağ Bağlantısı`na Sağ Tıklayıp Özelliklere Gelelim )
     YouTube Giriş Engeli Aşma

    4. Açılan küçük pencerede ( İnternet İletişim Kuralları (TCP/İP) Yazan yeri Tıklıyoruz. ( Sadece 1. Kere )

    5. Tıklatıkdan Hemen Sonra Altındaki Özellikler yazan yeri Tıklıyoruz.
     YouTube Giriş Engeli Aşma



    Karşımıza 5 Kutu İçinde Sizin Bilgisayarınız İnternet İp numarası cıkıcak Örneğin ( 192. 185. 1. 50 ) Gibi numaralar göreceksiniz

    6. devam edelim ..
    7. Siz ilk üç e dokunmayın. ( Aşağıdaki Dns Adresini Kullan ) Yazan yerin başındaki İşaretlenecek yeri İşaretleyelim.

    8. İşeretledikden hemen sonra Altında bulunan iki ip numarası yazılması gereken yer yazı kiliti acılıcak sizler oraya

    Yeğlenen DNS Sunucusu Yazan yere ( 4. 2. 2. 1 ) Şeklinde Her işaretli bölüme 1 Rakam Yazın

    Diğer DNS Sunucusu Nada ( 4. 2. 2. 2 ) yazın Sadece Sondaki Biri ( İki ) yapıcaksınız.
     YouTube Giriş Engeli Aşma

    9. Actığımız Pencerelere ( Tamam ) I tıklıyoruz.

    10. Son aşama ( www.youtube.com ) yazın ve girin ;)

    İyi Seyirler.

    Not: cafeciler yapmasın polis kontrolünde tüm siteler acılır ceza yemeyin aman aman ( windows )


    Atatürk'e hakaret sebebi ile kapatılması çok mu gücünüze gitti de yine de herkes girsin diye çabalıyorsunuz. Bilen giriyor bırakın bilmeyen de girmesin.

    Yanlış anlaşılmalara çok açık bir konuda harekete geçmişsiniz. Yüzlerce site kapandı ve bu konu işlendi defalarca. Atatürk'e hakareti onaylamaktır Türkiye Cumhuriyeti mahkeme kararına rağmen bu bilgiyi paylaşmak. Suça iştirak ediyorsunuz, suçun işlenmesine yardımcı oluyorsunuz. Duyarsız davranıyorsunuz.

    Bir diğer nokta da bilmeyen giremiyor ve bilgisayardan anlamayıp youtube'dan video izlemekten başka bir şey yapmayıp interneti kasanlarında çoğalmasını sağlıyorsunuz. Bırakın girmeyen girmesin. Rapid hızlandı, diğer video siteleri hızlandı, youtube da hızlandı...

    Neyse konu bu değil. Youtube'a erişim için açıklama yapmak Youtube'un kapatıldığı suça iştirak etmektir, yasa önünde suç olan eylemi benimsediğiniz ve sahiplendiğiniz sonucunu doğrurur. Atatürk'e, Bayrağa, Türklere hakaret eden 1000 video varsa onları yükleyen 100 kişi vardır. Her biri 10 videodan sorumlu ceza hukuku anlamında siz de bu 1000 videonun tamamının suçunu paylaşıyorsunuz bu konuyla.

    Forum Donanım haber sitesi de farkında olmadan suça iştirak ediyor açılan konunun bu yanını hesap etmeyerek.



    sadece ataturk için kapadılar ben dizi - filim - şarkı - izleyemicekmiyim




  • Siyaset nedeniyle kilitlenmiştir. Forumda siyaset konuşmak yasaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.