Şimdi Ara

Your Shape Fitness Evolved Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Bu oyunu ciddi ciddi spor yapmak için kullanan biriyim. şişman değilim ama çalışma şeklim günde 10 saat pc başında ve eve geldiğimde hareketsiz geçiyor. haftalık hallı saha maçlarımda yok. göbek bölgesinde belimde yağlanma oluştu. acayip ham durumdayım ve bir hallı saha maçında 10 dk sonra pert oluyorum. amacım kondisyon kazanmak ve belimdeki göbeğimdeki yağları yakmak zayıflamak değil. zaten 1.70 boyum var ve 74 kiloyum. 70 olmam yeterli. yaşımda 28

    oyun çok başarılı yalnız karışık ve yeterince ingilizcem yok. benim beklentim bir programın olması ve beni günlük yönlendirmesi.

    şu 1 haftalık sürede anladığım kadarı ile personel traning düşündüğüm şeyi yaptırıyor yalnız yine bize seçenekler sunuyor. bende update proğramdan cardio gibi ilk seçenekleri uyguluyorum. ilk hafta bilmediğimden cardio seçip hergün onu uyguladım. 4 proğrama kadar çıktım. bu hafta 600 kalori yaktım. günlük aşırı gidemiyorum çünkü felaket hamım.

    ilk personel traning açtığımda birkaç şeyi yaptırdı ve bana haftalık ne kadar aktif olduğumu sordu. bende haftada her gün yapabilceğim seçeneği seçtim anladığım kadarı ile. 2. seçenekti. retake quiz falan yazan vardı oda aynı şeyleri tekrar ediyor sanırım.

    sizde bu oyunu oynuyorsanız yaptıklarınız ve püf noktalar neler burada paylaşırmısınız.







  • Hocam ben bunu denemiştim öncelikle disiplin çok önemli. Bir gaz ile başlayıp 1 hafta içinde vazgeçme potansiyeli yüksek bir uygulama. Amacınız hamlığınızı götürmek ise bunu düzenli uyguladığınızda ciddi karşılar isteğinizi. Göbek eritmek istiyorsanız öncelikle boğazdan kesmeniz gerekiyor Şeker kullanıyorsanız çayda keseceksiniz. Pasta börek çörek sıfır. Beyaz ekmek yok. Akşam 8'den sonra yemek asla yok. Bunu başarabilir yanında bu uygulamayı sürdürürseniz 1 ayda değişimi farkeder, 2.ayda ciddi manada kaybolduğunu görürsünüz. Yaza fit girersiniz

    Uygulamayı fazla kurcalayamadığım için içerikle ilgili bir şey söyleyemedim kusura bakmayın.




  • ciddi ciddi yapıyorum ve yararını görüyorum. merdiven iner çıkarken yorulurdum şimdi daha rahat çıkıyorum
  • Benim eski bir arkadaşta buna benzer bir uygulamayla baya bildiğin kilo verdi hatta kas yaptı.
    Ben inanmamıştım ağırlık kaldırmadan kas olmaz falan dedim,vücut ağırlığını kullanarak çalışıyormuş program,sanırım Nike ya da Adidas gibi birşeydi programın adı.
  • IzzetT kullanıcısına yanıt
    nike ında var ama ben your shape'ı bulabildim. sadık kalındığı sürece ve düzgün proğram uygulandığında yapılabilir. sorunda hangi seçenekleri kullanmak gerekir bunu çözmemiz lazım. oyun ingilizce ve benim tam ingilizcem yok.
  • Ben Your Shape Evolved 2012 versionunu 3 aydır kullanıyorum, ben de diğer fitness programlarını denedim ancak bu program daha pratik ve sıkılmanı engelliyor, tavsiyem koşu bandın varsa 20 dk mutlak yürü ve ondan sonra 30 dk cardio yap, ben maximum 20 dk cardio yapıyorum yaşım 32 kilom 90, eğer koşu bandın yoksa mutlak ısınma turlarını yap ve wallbreakır harika birşey cardio kadar kalori harcatıyor, cardio sonrasında yoga var adı yoga ama kendi tam bir streching 10 dk da yoga yaparsan kilon ne olursa olsun 2 ayda inanılmaz formda olursun.

    Bir de dans programları var Zumba Rush, Hip Hop Dance Experiance gibi onları da spor sonrası 1-2 şarkı oynarsan moralli bitirirsin sporu, bir de etrafta ergen cocuklar varsa mutlak onlarla kinect oynamaya calıs, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan. :-)

    Program hareketlerini gerçekten tam algılıyor, yavas yavas hareketleri tam yapmaya çalışm, cardio ortalaman %85-90 olursa süper.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierdemaydogan -- 6 Şubat 2014; 15:26:17 >
  • alierdemaydogan A kullanıcısına yanıt
    oyunda ısınma bölümü varmı ?
    ben açıp direk upgrade proğramından cardio yu seçiyorum. dün 5 seviye çalıştım vbaya yoruldum. yaklaşık 170 kalori yaktığımı gösteriyor. artık makine yorulduysanız ara verin uyarısı verdi

    koşu bandım bulunmamakta. wallberaker şu tuğla kırmamı ?

    3 ayda kaç kilo verdirtti size bu proğramlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IzzetT

    Benim eski bir arkadaşta buna benzer bir uygulamayla baya bildiğin kilo verdi hatta kas yaptı.
    Ben inanmamıştım ağırlık kaldırmadan kas olmaz falan dedim,vücut ağırlığını kullanarak çalışıyormuş program,sanırım Nike ya da Adidas gibi birşeydi programın adı.

    Agir kaldirma programida var eger halterleriniz varsa..
    Sahsen denemedim ama bende Kardio yapiyorum bu siralar.. Haftada 2 gun olsun yapmakta fayda var. Vucut ise guce daha direncli oluyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierdemaydogan



    Bir de dans programları var Zumba Rush, Hip Hop Dance Experiance gibi onları da spor sonrası 1-2 şarkı oynarsan moralli bitirirsin sporu, bir de etrafta ergen cocuklar varsa mutlak onlarla kinect oynamaya calıs, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan. :-)

    Program hareketlerini gerçekten tam algılıyor, yavas yavas hareketleri tam yapmaya çalışm, cardio ortalaman %85-90 olursa süper.

    Aslinda finish icin guzel fikir..

    Kardio'da bacakla tekmelerde farkettim de,insan lise senelerinde dovusmeyi birakinca adamin tekmesi bile degisiyor..
    Kendimden utandim yeminle..




  • Wallbreakır tuğla kırma programı evet, onun mediumda kendini zorlarsan çok iyi yakarsın, ben bir buçuk ayda 8 kg verdim haftada 4 kere yaptım, formdayken spor salonuna 1 hafta deneme programına katıldım, orada 8 kilometre koşu ve işte zumba derslerine falan katıldım, 1 kilo verdim ancak sonraki hafta vucut savunmaya geçti ve kaybettiğim kiloyu geri aldım, eğer çok hızlı kilo verirseniz vucut savunmaya geçiyor ve yediklerini yağa çeviriyormuş, programdaki cardio da 5 seviye yani 45 dk falan mı yaptın eğer o kadar yapabildiysen sen zaten formdasındır, 20 dk bile çok ağır geliyor bana, 2+5+13 bu 3 programı yapıyorum,oradaki kalori hesabına göre tüm ısınmalar 120 kalori mi ne yakıyor, sanırım cardio da kalp ritmini zorladığı için yağ yakımı spordan sonra devam ediyor,asıl önemli olan kilo vercem diyerek programa başlamamak, kilo bir şekilde verilir önemli olan severek eğlenerek haftada 3 kez spor yapsak formda oluruz, bir de ben her sabah günlük sütle kendi yaptığım yulaflı müslimi yiip 1,5-2 saat sonra spor yapıyorum , aldığım karbonhidratı böylece rahat yakıyorum performansım da artıyor, spordan 1 saat sonra da yumurta peynir az da yulaf ezmesi yiyorum böylece protein alarak kas yerine yağ yakımı artıyor, programdaki yorgunluk uyarısı saatlik, bir saat mi ne olunca otomatik uyarı veriyor program.




  • alierdemaydogan A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgiler için. aslında bu porğramı iyice kapmış biri tarafından, haftada hangilerine çalışmak gerektiğini, püf noktaları belirten bir konu açılsa çok güzel olurdu. ben sürekli cardio yapıyorum ama benim belimdeki karnımdaki yağları yakmaya yetermi. daha tunning gibi farklı fitness türleri var. benim asıl amaç kondisyonlu olmak ve karın, bel bölgesindeki yağları yakmak.
  • Maalesef herkes genel geçer bilgilerle spor yapıyormuş, fitness ve vucüt geliştirmeyle ilgili forumları okuyorum , adamın biri günde 1000 mekik çekiyorum yine de göbek eritemiyorum demiş, bölgesel zayıflama diye bir şey yok bölgesel kas şekillendirme var, yani ne hareket yaparsan yap vücut nereden yağ yakacağına kendi karar veriyor, o yüzden buradaki sır belirli bir oranda ama fazla zorlamadan hafif yürüyüş veya ısınma hareketleri yapıp vücudu ısındıracaksın, sonrasında da kalp ritmini arttırmak, tüm kasların hareketlendirmek için cardio gibi tai-bo gibi ritm sporları yapmak lazım, eşim de bir zamanlar platese merak sardı hiç kilo veremedi çünkü plates sadece kasları şekillendirir yerde yatarak ağır hareketlerle terlemeden kilo verilmiyor maalesef.

    O yüzdendir ki herkes kendine uygun program bulmalı sen cardio yu fazla zorlamadan 30 dk yapsan yeter sanırım.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Oyunda step var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertr

    Oyunda step var mı

    yanlış hatırlamıyorsam var
    eğer düşünüyorsan nike fitness ı al o çok daha profesyonel bunda aynı hareketleri yapıp duruyorsun vede herkese uygun değil. çokda karışık bir zaman sonra sıkıyor.

    nike fitness daha iyi bu konuda zamanıda iyi kullanıyor sıkılmıyorsun
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Bende nike traning var çok iyi bi program diyebilirim ilk girdiğinde bi deneme yapıyor sana atletiklik ve fitlik oranına göre puan veriyor aşırı bi ıngilizce istemiyor seni denedikten sonra sana göre zayıf kaldigin kisimla ilgili 4 haftalık program çıkarıyor 4 hafta sonunda tekrar deneyip önceki ile karşılaştırıyor. Ben nike traning ile
    1 ay çalıştım yemekten aşırı kızmasın abur cuburu azalttim denir herhalde Öyle böyle 1 ay sonunda 92 den 88 e düştüm çalışmaya devam :) He bu arada haftada 5 gun ayarladım ama hiç bir hafta 5 gün calismamisimdir ve çalıştığım gunlerdede en az 150 kalori yakmak koşulu ile calistim. Hocani bayan veya erkek seçebilir tüm dünyaya karşı turnuvalar var onlara katilabilirsin zevkli oluyor özellikle 15 şinav çektim dünyada 43 sıradayim :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 5 Haziran 2014; 16:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eşim günde 2 saat Your Shape Fitness Evolved ile spor yapıyor 1 senede 20 kilo verdi disiplinli bir şekilde yapılırsa gerçekten çok işe yarıyor. Ben yapıyormuyum hayır göbeğimi seviyorum
  • Arkadaşlar kilo sorunum olmasa da bel göbek bölgesi yağlanma sorunum var, ayrıca üst göğüste sporu bırakmanin verdiği bi sarkma sorunu var. Evde your shape fitness, koşu bandı, ağırlık seti var. Bench ve shoulder pressi kurmadim yer olmadığı için ama geçici bi süre için kurabilirim. Cardio ve toparlamaya ait çalışma önerisi olan var mı?
    Şuanki program, ısınma yürüyüşü tempolu 20dk,1 saatten fazla your shape ile cardio-wallbreaker-zen, tempo koşu(ki ter burda çıkıyor) ve kısa barlarla kol, göğüs, arka kol çalışıp - 3 set mekik ile bitiriyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.