Şimdi Ara

yorumu sizlere bırakıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 22 Ocak 2014; 18:46:20 >
  • ben o adamın var yaa




  • bizim motorcu kaçla gidiyor onu bir bilmek lazım, hız limitini aşıp sürüyorsa orda bir hatası var, ikincisi ise küfür.

    Bazen haksız duruma düşmemek lazım.
  • böyle adiler banada çok denk geliyor bazılarıda gerçekten küfürü hak ediyor kanıbozuk o yolda eşek gibi beklemek zorunda hayvan gibi yola çıkıyor..
  • Forumda en az 5 kere verildi.Ortak kanı sürücü mantıksız ve saçma yere motorcunun hayatını tehlikeye atıyor.Motorcu küfür ettiği ve yaptığı el hareketi nedeniyle suçlu.İki tarafta suçlu.Birde motor sanırım enduro acaba motorcu neden basıp uzamadı ki?
  • her zaman sırt çantamla yola çıkarım ve bu tarz adamlar için her daim mini beyzbol sopam mevcuttur geçerken aynayı patlat ve git hepsi bu küfüre gerek yok :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Forumda en az 5 kere verildi.Ortak kanı sürücü mantıksız ve saçma yere motorcunun hayatını tehlikeye atıyor.Motorcu küfür ettiği ve yaptığı el hareketi nedeniyle suçlu.İki tarafta suçlu.Birde motor sanırım enduro acaba motorcu neden basıp uzamadı ki?

    cbf 150 olması gerek. kusura bakmayın görmedim onceden. el harekti yapanları oldurmek biraz acayip..
  • küfür az ya bizim ülkede anormal insan oldukca fazla kendinden küçük aracı galiye almazlar trafikte özellikle motoru 1 hafta önce kza yaptım ara yoldan araba fırladı önüme yürüyebilecek durumda olsam iyi bir ağzını burnunu kıracaktım da topallıyodum 1 haftadır yeni toplandım indirin dövün acımayın bizim insanımız başka şeyden anlamaz
  • Birbirine hiç saygısı olmayan bir toplum olmuşuz. Oto sürücüsü haksız da olsa motorcunun tahriki sonucu çileden çıkmış. Böyle durumlar çok sık oluyor, motor sürücüsünün 2 katı dikkatli olması gerekiyor. Burda oto sürücüsü telefonla konuşurken aynaya bakmıyor baksa da motor kör noktadan hızla geldiği için göremeyebilir. Motor sürücüsü ciddi bir tehlike yaşamadığı halde, atarlanıp hareket çekiyor. Sağdan çıkan bir arabanın yana doğru geleceği belli önünde yola park etmiş başka araç var. Bunları göremiyor ve her üstüne kırana sinirleniyorsan ve bir de bunu kameraya kayıt edip paylaşıyorsan kusura bakma senden motorcu falan olmaz. Birgun bir manyağa denk gelirsin (bunun gibi) seni bir dokunuşta yoldan atar gözünü hastanede açarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 24 Ocak 2014; 9:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genelde kapı tekmeleyip göçertir ve dikiz aynasını kırar giderim. çok yaptım.
  • Şu yazılanları okuyunca acıyorum halimize. Öyle şeyler yazmışsınız ki gören diyecek ki adam heralde bunun çocuğunu falan öldürdü. Ne yazık ki ülkemizde herkes sizin kadar iyi şöför değil. Napalım kötü şöförleri öldürelim mi? Yapanın da yaptıranın da Allah olduğunu unutmayalım dostlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 25 Ocak 2014; 20:48:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.