Şimdi Ara

yorumsuz????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sırf kendi düşüncelerine ve siyasetlerine karşı oldukları için "demokrasi" diye bağırarak, Türklerin yeniden varoluşunun simgesi olan "Ergenekon"u karalamak amaçlı insanlara uyduruk bir iftira atarak yargı önüne bile çıkarmadan aylardır hücrelerde tutan zihniyet, bu işlerin sırayla olduğunu akıllarından çıkarmamalıdırlar. Eğer akıllarından çıkarma gafletinde bulunurlarsa o zaman, günü geldiğinde onları da birileri çıkıp "Mekke", "Hira" veya "Bedevi" çetesi diye nitelendirerek süründürür.

    Böyle yaptıkça sıradan insanları bile kahraman yaptıklarının ve milleti tetiklediklerinin farkında bile olmayan Arapçı devşirmeler, bu milleti kendi kendinize uyandırıp ırkçı yapıyorsunuz. Yani uzun vadede Türk'e çalışıyorsunuz. Bunu anladığınızda Hülagü tarihi tekerrür etmiş ve hurafeci albızların kemiklerinden yeniden kuleleler inşa edilmiş olacaktır.

    İnançları bile vahşeti emredenler, uzun vadede helak olmaya mahkumdurlar.

    Tanrı Türk'ü uyandırsın; Türk kendini korumayı da, devşirmelerin hakkından gelmeyi de bilir.







  • Ergenekon?

    Farkında mısın o bir çete?
  • normaldir böyle düşünceler çünkü ırkçı olunca bi insan normaldir ne diyim
  • Bu konuda maalesef bir şeyi itiraf etmek gerekir. Devletin İçişlerine bağlı kolluk kuvveti iktidarın kamçısı gibi hareket etmektedir. Genel Kurmay Başkanımıza çete reisi suçlamasını yapan tarikatçı savcıların devamını görür gibi oluyoruz.

    Dinci tüm gazeteler hiç durmadan İlhan Selçuk'a yazılı olarak saldırmakta ve hedef göstermekteydi. Niye? Hep aynı teraneyi bahane ederek. "İlhan Selçuk darbeci ve darbe istiyor". İlhan Selçuk ile ilgili bir hırsızlık, yolsuzluk ve sapıklık da bulamadıklarından İlhan Selçuk'un cuntacı olduğunu söyleyip duruyorlardı.

    Eğer siz (yeni öğrendim, devlet uzun bir zamandır İlhan Selçuk'a koruma ve güvenlik tahsis etmiş) 85 yaşında iki kez kalp krizi geçirmiş ve bir yere kaçamayacak insanı sabah 04:30'da evini basıp; gözaltına alırsanız bu şu anlama gelir bence: "Korku ve baskı ile belki de 48 saat dolmadan kalpten gider de biz de bu İslamcı molla takımına kötülük yapan şahsiyetten en masum şekilde kurtuluruz". Yoksa başka türlü yok edemeyeceklerini anlamış olmalılar herhalde. Tabii bir de tüm bu isimleri gözaltına alıp (Veli Küçük paşa dahil); "bana zarar verme uğraşı içinde olan, olası potansiyel oluşumlara da göz dağı veririm" mesajını da tüm dinci olmayan kesime ulaştırmak istiyorlar.

    Yazıklar olsun. Daha önce belirtmiştim. Menderes bir kere asıldı gitti ama bunlar yaptıklarıyla Menderes'i 5-10'a katladı. Menderes bir kere asıldı ise bunları asıp indirip tekrar onlarca defa asmaları gerekir.




  • Jakobenizm

    İdeolojisini genel kitle ideolojisinden daha yeg gören ve dikte yolu ile bu ideolojiyi kabullendirmeyi amaçlayan düşünce akımı. Kelime anlamı itibarıyla keskin devrimci anlamına gelir.


    yani kısaca; halka rağmen halk için


    bu ideolojide olan kişilere jakobenist denir, ülkemizde bir sürü taraftarı olan bir ideolojidir.
  • @akın48;
    Adnan Menderes'i çok tanıyorsun sanki niye astılar? Çünkü bazı şahsiyetsiz insanların rahatı bozuldu devleti sömüremiyolardı astılar, Bu hükümetide çok ağır eleştiriyorsun ama en azından gidip bazılar gibi Apo ile pkk kamplarını denetleyip halay çekmiyorlar,
  • vayy figüran kafatasçılar da çıktı piyasaya..sağ sol penaltı darbe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.