Şimdi Ara

Yorumsuz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://img99.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot111307112320ba1.jpg
    Bu kadarda olmaz. Afk report da işe yaramamış görünüyor nefret ettim Bg lerden PvP bumudur ya?



  • Yorumsuz bariz, o kadarınada şahit olmamıştım hiç. Bizim battlegroupda da oluyor bolcana ama bu kadarı da yuh dedirten cinstenmiş. Honor, mark alamıyorlar ama battleground bize zehir oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellrot -- 13 Kasım 2007; 14:51:40 >
  • Bu gun girdigim 10 av nin 8 inde 10+ player afkydı 2 sindede 20+
  • Bence bu işe yaradığının gayet güzel bir kanıtı. Bu şekilde 5-10 kez afk cezası yiyen bir kişi hayatta bir daha afk olmaya BG ye girmez. Zaten bu sistem biraz oturunca afk cezası yemek 2 saat yeni bg ye girememek anlamına gelicek. İnsanlar afk olacaklarına bgyi terk edecekler. Elbette biraz sabremek gerek. Ama bu ss report olayının tıkır tıkır çalıştığının bir kanıtı
  • bişi sorcam arkadaşlar fakat blizz AV wsg ab yi öldürmedimi Arena yı çıkardıktan sonra ?
  • EHuehue o nedir ya Bg world pvpyi arena bg yi ileride çıkıcak pvp zone de hepsini mi yokedicek yok öyle bişey.

    isteyen bg kasar isteyen arena çeşitlilik sadece ayrıca hiç bişey olduğu yok bglere hala mis gibi sıra geliyo

    yakınıyosanız gidin migrate olun
  • bende sinir oluyorum bu duruma. heralde sabaha karşı AV ye girdin sabah 5 -6 civarında bütün şerefsiz karaktersizler uyuduğu için BG nin yarısıda AFK oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mczaga

    bişi sorcam arkadaşlar fakat blizz AV wsg ab yi öldürmedimi Arena yı çıkardıktan sonra ?


    Arena yapanlarında bg itemlerine ihtiyacı var.

    Yarısı arenadan yarısı bglerden.
    Hatta bglerden alınan heal/mana potlarını heryerde kullanılabilinir şeklinde ayarladıki pve cilerde arada pot almak için girsin diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 13 Kasım 2007; 15:50:12 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NoMoreRogues

    http://img99.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot111307112320ba1.jpg
    Bu kadarda olmaz. Afk report da işe yaramamış görünüyor nefret ettim Bg lerden PvP bumudur ya?

    benim anlamadiğim blizzard combata girmeyenleri honor ve mark almamakla cezalandırmasi. işin daha kolayi var. av de combata girmeyenleri direk disconnect ettirmesi lazim. baska turlu bu iş çözülmez.
  • fps oyunlarındaki gibi kick sistemi olsa
  • AFK Valley olmuş orasi, 3rd party yazılım kullanımından ceza verilmediği sürece bu tip manzaralari cok görücez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: themastertag


    quote:

    Orjinalden alıntı: NoMoreRogues

    http://img99.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot111307112320ba1.jpg
    Bu kadarda olmaz. Afk report da işe yaramamış görünüyor nefret ettim Bg lerden PvP bumudur ya?

    benim anlamadiğim blizzard combata girmeyenleri honor ve mark almamakla cezalandırmasi. işin daha kolayi var. av de combata girmeyenleri direk disconnect ettirmesi lazim. baska turlu bu iş çözülmez.


    Afk cezası yiyene "2 saat BG yasağı" disconnectten daha büyük ceza olacak, ancak blizzard bu cezayı getirmek için acele etmek istemiyor. Önce insanların report sistemine alışmasını bekliyor. Bu ceza sistemi 2.4 le geliceği tahmin ediliyor ve sonra BG lerde pek AFK görmiyecez emin ol. Arada çıkan 1-2 kişide 2 saat boyunca ortamdan uzaklaşacağı için sorun yaratmıyacak.




  • Bu yüzden premade wsg ab daha akıllıca bir çözüm oluyor. Böyle şeylerle karşılaşıp sinirleriniz bozulmuyor.

    Lakin bir gerçek varki geçmeden ve değinmeden edemeyeceğim. İnsan kontrolü dışında varolan bütün kontrolleri aşmak o veya bu şekilde mümkün müdür ? Sömürülecek bir açığı olduğu müddetçe evet tabiki mümkündür. Şuanda bu sistem az ya da çok işe yarasada zamanla bu değişebilir. Çok haz etmesemde bu report sistemi geldikten sonra bundan kurtulmanın bir yolu var mı diye biraz düşündüm ve kendimce birşeyler ürettim. Ne yazıkki afk reportu aşmanın çok güzel bir yolu var sadece 4-5 satırlık tek bir makroyla eskisi gibi hiç reporta takılmadan ve bilgisayar başında olmadan Ghost Mouse aracılığıyla karakter kendi kendine honor kasabiliyor. Ezbere konuşmuyorum çünkü bunu bizzat test ettim. Gerekli düzenlemeleri yaptım 5-6 saat sonra geri geldiğimde 5.3K honor kazandığımı gördüm bunuda bir gamemaster ile paylaştım. Normalde saatlerce yanıtlarını beklediğimiz gamemaster 5-10dk bile sürmeden geldi (hayret) gerekli detayları kendisine sundum tekrarlamamı tavsiye etti, teşekkür etti ve ilgilenileceğini belirtti. Bunu başkalarıyla paylaşıp paylaşmama konusunda bir yorum yapmasada ben duruşum itibariyle paylaşmamayı uygun gördüm. Benim uyguladığım metod kısa vadede başkalarınında aklına gelirse (bilmiyorum belkide gelmiştir fakat bunu sezebilmek biraz zor) Blizzard daha yapıcı çözümler uygulamak zorunda kalabilir.

    Not: Pvp guildinde olduğum için böyle şeylere ihtiyacım yok premade ile daha hızlı ve zevkli şekilde honor kasıyoruz. Sadece yapılabilirliğini test etmek için uyguladığım bir yöntem şimdiden sivri yorumlar yapıp beni eleştirmeye çalışacaklara selam ederim.




  • Ben açıkçası yemek yemek için 5 dakkalığına ayrılıyorum(kesinlikle afkye karşıyım), millet report etmiş bi baktım atılmışım, yani bu sistemde çok katı, 3-4 kez sırf küçük işlerim yüzünden atıldım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Batu0792

    Ben açıkçası yemek yemek için 5 dakkalığına ayrılıyorum(kesinlikle afkye karşıyım), millet report etmiş bi baktım atılmışım, yani bu sistemde çok katı, 3-4 kez sırf küçük işlerim yüzünden atıldım.


    Report yüzünden atılmamısın. Birkaç dakika hiçbir tuşa basmazsan afk oluyorsun ve sistem afkleri otomatik atıyor zaten.
    Misal bg ye girince /afk yaz hemen atar.

    Leecherler zaten bir macro ile afk olmayı engelliyorlar böylelikle sistem atamıyor. Ve oyuncular o kişiyi report ettiğinde debuff alıyor. Debuff üstünde kaldığı sürece ne honor ne mark kazanabiliyor ama bgden atılmıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Orochi


    AFK Valley olmuş orasi, 3rd party yazılım kullanımından ceza verilmediği sürece bu tip manzaralari cok görücez.
  • Başta herkeste bi heves vardı report ediyorlardı sonradan millet amaaa boşver havasına girdi nedense... BG kanalından yazıyoruz rapor edin diye ama hala tın yok adam bg sonuna kadar orda. Hele bir de daha sinir bozucuları var. Adam debuffı alır almaz çıkıyor dışarı bi tane kurta dalıyor (prot vs gibi dayanıklı bir talentse) sabaha kadar o mob onu kesmeye çalışıyor adam da combatta oluyor. Ölene kadar baya bi zaman geçiyor sonra tekrar ölüyor debuff alana kadar bi daha bekle. Millet rapor etmekten bıkıyo artık adam gene orda gene orda. Bence debuff falana değil direk bgden kick lazım buna...
  • @TuGhAn

    o sistem hiçbir zaman çalışmadı, daha 2.2 çıkmadan combata girme olayı PvP combata girme diye değiştirildi, Yani özetle öyle bişey yok dert etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.