Şimdi Ara

Yönetim: Sabri’yi affedelim mi? Prandelli: Hayır istemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başkan Ünal Aysal’ın ve yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda Prandelli’ye, “Tarık’ı alamıyoruz. Maddi şartlarımız belli. Elimizde sağ bek var. Sabri’ye bir şans daha verelim” denildi ama cevap olumsuzdu.

    YÖNETiM: Sabri’yi affedelim mi?
    PRANDELLi: Hayır istemiyorum!
    GALATASARAY’DA, Sabri Sarıoğlu’na kapılar bir kez daha kapandı... Reis’in geri dönüşünü Teknik Direktör Cesare Prandelli veto etti... Geçen hafta Florya’da Başkan Aysal ve yöneticilerin de katıldığı önemli bir toplantı yapıldı... Prandelli ile takımın son durumu ve transfer görüşmeleri masaya yatırıldı.
    Konu sağ bek transferine gelmişti. Yöneticiler söze girdi ve kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu’nun affedilmesi adına bir hamle yapıldı.
    Tarık Çamdal transferinin Eskişehirspor’un istediği astronomik bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmediği aktarıldı. İtalyan hocaya “Sabri’yi affedelim” önerisi yapıldı.
    Başkan Aysal’ın da bulunduğu toplantıda, “Türkiye’deki yabancı kuralı belli. Sınırlama var. Elimizdeki yabancılardan kurtulamadık. Maddi şartlarımız belli. Tarık’ı da alamıyoruz. Elimizde bir sağ bek var. Sabri’ye tekrar şans verebiliriz” diye görüş belirtildi.
    Aysal, son kararı Prandelli’ye bıraktı. Ancak hoca, tam 31 gündür affedilme umudu ile A2’de idman kaçırmadan çalışan Sabri’nin geri dönüş şansını bitirdi. Ve “Hayır. Af istemiyorum” diyerek konuya son noktayı koydu...

    YÖNETiM: Hocam, ya Podolski ya da Eto’o’yu alalım
    PRANDELLi: Onlara gerek yok

    Galatasaray’ın İtalyan hocası iki ünlü yıldızın transferini veto etti. Yönetime istdiği iki oyuncunun ismini verdi...

    SABRİ Sarıoğlu’nu takımda görmek istemediğini bir kez daha yönetime ileten Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, iki yıldızın transferini veto etti... Sarı kırmızılı yönetim tarafından kendisine önerilen Alman yıldız Lukas Podolski ve Kamerunlu golcü Samuel Eto’o’yu istemediğini belirten Prandelli, gönlündeki oyuncuların adını yönetime sundu...
    İtalyan teknik adam ilk olarak Beşiktaş ile yollarını ayıran Almeida’yı takımda görmek istemediğini yönetime iletmişti. Bunun ardından Podolski ve Eto’o’nun transferlerini de reddetti.

    BONSERVİSİ 5.5 MİLYON EURO
    Prandelli, Arsenal’de forma giyen Joe Campbell’ın alınması adına gerekli şartların, imkanların zorlanmasını talep etti. İtalyan hoca, “Aradığımız ve ihtiyacımız olan santrfor Campbell” diyerek dünyaca ünlü yıldızlar yerine Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan golcüyü kadrosunda görmek istediğini gösterdi.
    Cesare Prandelli’nin transferde öncelik verdiği stoper mevkiisinde ise Eder Balanta için Başkan Ünal Aysal, tüm imkanlarını seferber etti. River Plate’de forma giyen Balanta’nın transferi için 5.5 milyon Euro bonservis bedeli gözden çıkarıldı.







  • Helal olsun şu adama, kimin ne halt oldugunu anladi ve postayi koydu hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sabrisi be gitsin reklamlarda oynasın
  • Çok yerinde bir karar ama bu haber yalandır bence.
  • Gökhan Zan'ın affı gündemde hoca Sabri ile ikisini affedecek bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptılar da affediliyolar onu anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

    Ne yaptılar da affediliyolar onu anlamadım

    Antrenman kaçırmamıştır. Galatasaray için terinin son damlasına kadar mücadele etmiştir. Suçlu yani. Affetmek gerek.
  • Şu pdodlski ve etoya sırf isimleri biliniyor diye milyonlar bayilmayacagumiz için mutluyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinden öpüyorum Prandelli. Takıma gram katkısı olmayan, yatarak para kazananları takımda tutmadığın için teşekkürler.
  • Sabri mancini ye küfür etmiş. Sağ beksiz oynayalim ama sabri gelmesin.

    Gelse al sana ikinci bir emre volkan . Aynı adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimda agalik yapanlar mumkunse floryadan iceri sokulmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prandelli'yi bir daha sevdim bu haberden sonra.
  • Hyr ya istmyrm ddm.s.s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ttnet reklamı veya ceket tesbihle verdiği pozdan sonra takım kaptanlığı alınmalıydı zaten
  • Yılan haber. Performansını beğenmediğin için kadro dışı bırakırsın ama Sabri ne suç işledi de affedilecek. Evlerindeki Galatasaray camiasının florya temsilcisidir Sabri.
  • Yok sanki Prandelli sabriyi 40 yıldır tanır da tavır koymuş.. Yılan haberin dibi.. Sabriyi kadro dışı bırakan ne mancini ne prandelli, yönetimin ta kendisi.. Sonra da yılan haber ile milleti fiştikliyorlar.. Bir sözde bazı kafalara.. Sabri hayatının hangi döneminde yatmış ve yatarak para kazanmış. Şu takımda onun kadar mücadele eden adam mı var?
  • Hamit önceki sezonki gibi oynarsa Hamit'i de haşlayacak mı bu sene merak ediyorum.
  • dany, eboue, ontivero bir gonderebilsek transfer de yapacagiz allah'in izniyle. hamit de giderse butce konusunda baya rahatlariz.

    eboue yi katara, ontiveroyu ingiltere 1. liginden bi ekibe kiralik, dany yi de bi anadolu kulubune yollamak bu kadar zor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabriyi bende severim ama yeter değişim şart gerçekten. Hem iddia doğruysa eğer Mancini ye küfür etmesi, Prandelli sonuna kadar haklı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.