Şimdi Ara

Yöneticiler sözüm size.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli ya da bu tür bir tartışmaya açıkça sebebiyet verecek türden konu açmak veya başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konu ve mesajlar silinecek, üyelere 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.

    Tamam doğrudur kuralınız açık ve net ama sormak istediğim forum kısmında bu tarz konuşma yapılcak hiçbir yer yok. Türkiyede gördüğüm en çok insanın bulunduğu forumlardan biride bu. İnsanlar bunları konuşmadan fikir paylaşmadan nasıl bilgi sahibi olucaklar?



  • 17) Forum yapısı ve forum yönetimi ile ilgili soru, öneri ve sorunlarınız için Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümünü kullanınız. Konu Dışı'na açılan bu türden konular cevap verilmeksizin silinecektir.
  • iyi hoş diyorsunda bir siyasi konu geçtiğinde fikrini rahat söyleyebiliyormusun ben Ak partiliyim desem arkamda torpil geçiyorlar şakirt vs. kelimeler kullanılacak seviyeli birşekilde siyasi konuşulmaz burda yasağa katılıyorum ta ki düzelene kadar bu yasağı destekleyebilirim düzelmeyeceği içinde bu böyle gider
  • Çünkü yapılan bilgi alışverişlerinde kimse bir şeyler öğrenmiyor herkes kendi benimsediğl ideolojiyi sonuna kadar savunuyor.Böyle bir ortamda insanların fikirlerini değiştirmek oldukça zor.Hem ayrıca 1 mesaj atılıyor ardından onlarca küçük düşürücü mesaj.Tartışmayı bilmeden seviyeli bir şekilde bu konular konuşulamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    17) Forum yapısı ve forum yönetimi ile ilgili soru, öneri ve sorunlarınız için Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümünü kullanınız. Konu Dışı'na açılan bu türden konular cevap verilmeksizin silinecektir.


    Ben buraya konu açmadan önce 2 kere mail attım biri bu konuda diğeri apayrı birşeyde takan oldumu sanıyorsun.
  • quote:

    iyi hoş diyorsunda bir siyasi konu geçtiğinde fikrini rahat söyleyebiliyormusun ben Ak partiliyim desem arkamda torpil geçiyorlar şakirt vs. kelimeler kullanılacak seviyeli birşekilde siyasi konuşulmaz burda yasağa katılıyorum ta ki düzelene kadar bu yasağı destekleyebilirim düzelmeyeceği içinde bu böyle gider


    quote:

    Çünkü yapılan bilgi alışverişlerinde kimse bir şeyler öğrenmiyor herkes kendi benimsediğl ideolojiyi sonuna kadar savunuyor.Böyle bir ortamda insanların fikirlerini değiştirmek oldukça zor.Hem ayrıca 1 mesaj atılıyor ardından onlarca küçük düşürücü mesaj.Tartışmayı bilmeden seviyeli bir şekilde bu konular konuşulamaz.


    Tamamda insanlar bunu bilmiyor diye onları o haliyle bırakıcakmıyız. Konuşmayı bilmiyorlar, fikirleri yok vs gibi şeyler diyip bizdemi sallamıcaz.




  • burda tartışılmıyor hedef seçilip savaş açılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.