Şimdi Ara

Yol Ayrımı(10 Kasım 2017) | Yavuz Turgul,Şener Şen,Rutkay Aziz,Mert Fırat,Tilbe Saran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TriaThlon

    film vizyona girdi. gidenlerden yorumları alalım...

    10/10

    Sümüğüm aktı afedersin ağlamaktan en son 5 yıl önce bir filmde ağlamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 10 Kasım 2017; 20:49:38 >
  • Giden var mı?
    yarın gitmeyi planlıyorum. Öncesinde giden biri yorumlarsa iyi olur :)
  • Şener şen yine Türkiye nin en iyi oyuncusu olduğunu kanıtlamış, Rutkay aziz de filme ayrı bir renk katmış.Ben çok beğendim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi bende çok beğendim.biraz orta ve ileri yaştakilere hitap eden bir film.genç arkadaşlar filmi sıkıcı bulabilirler.rutkay aziz ve şener şen çok iyi oyunculuklar sahnelemişler.son zamanlarda bu kadar harika film izlememiştim.
  • Film sinema da izlenebilir kesinlikle. Gayet iyiydi, üstteki arkadaş yazmış gençlere değil de biraz orta ve üstü yaş insanlara hitap eden bir filmdi. Şener Şen çok yaşlanmış, filmde bunu görebiliyoruz ama enerjisi yerindeydi Allah uzun ömürler versin.

    Rutkay Aziz le çok iyi ikili oldular. İlk ve son sahneleri keza çok iyiydi.
    Kazadan sonra yapmak istedikleri çok iyiydi. Kendim de Şener Şen ve Rutkay Aziz gibi düşünüyorum ( kadınlar hariç tabi :) )


    Filmde insanların para için neler yapabileceğini çok iyi yansıttı. Kendi ailesinin yanı hukuk sisteminin, adli sistemin ve çalışma şartlarının boktanlığını gözümüzün önüne serdiler. İşin ilginç yanı bazı insanların bunun yine de farkında olup aynı şeyleri yapmaya devam etmesiydi.
    Belki de filmin sonunda bu yüzden mutlu son göremedik. Bu kadar kepazeliğin içinde daha ne mutlu sonu bekliyorsunuz gibi bir intiba bıraktı bende. Mutsuz da bitmedi açıkçası. Bu şartlar altında bununla idare edin denildi resmen.


    Diğer oyunculuklar çok iyi değildi malesef. Filmin havasını yansıtamadılar diye düşünüyorum.

    İzleyin mutlaka pişman olmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 12 Kasım 2017; 23:24:12 >




  • Filmi dün eşimle birlikte izledik. Açıkçası beklentim yüksek olduğu için ben hayal kırıklığına uğradım. Senaryo olarak bence çok zayıf kalmış ve filmin süresinin 3 saat olduğunu düşünürsek bu süreyi sürükleyici bir şekilde dolduramamışlar. Şener Şen'i belkide son kez sinemada izliycez diyerek gittik yine olsa yine giderim ancak bu filme puanım 5/10



    Şirketin hisselerini işçilere devredicem dedi hakkaten mantıksız nasıl olacak %60 hisse 1500 işçiye eşit oranda mı dağıtılacak? İşe girip çıkarken ne olacak hissesini geri mi devredecek? Adama iş dünyasının kurdu imparatoru diyorlar sonra dabu tarz bir düzenlemeyi bile iyi planlamadan ben böyle istiyorum yapın dedirtmişler bizden mantıklı bulmamızı bekliyorlar. Valla babam aynı şeyle gelse bende delirdi diye düşünürüm.
    Şener Şen ve annesini oynayan oyuncunun yaşının nerdeyse aynı olması tuhaf değil mi?
    Altan dediğimiz adam GS lisesi mezunu cenazesinde sadece 2 gün önce cafede tanıştığı insanların olması?
    Mert fırat'ın cebinden alkol çıkma sahnesini en başta bir odak noktası gibi gösterdiler sonra o konu üzerine hiç gidilmedi
    Basit de olsa tüneldeki kaza sahnesi gösterilebilirdi 5. sınıf bir duman efektine ne gerek vardı?
    Türkiye'nin en değerli iş adamı seçilmiş adam akıl hastanesine yatırılıyor basının ilgisi sıfır



    Bilmiyorum saysak çok şey çıkar ama bu şekilde yama yama ve eksike bir senaryo yazmış Yavuz vey ama bence olmamlış. Şener Şen ve Rutgay Aziz'e bucket list tarzı bir şeyler yaptırsa en azından 2 gülerdik bir anlamı olurdu filmin.




  • Montumu kuşanıp sinemanın yolunu tutuyorum öyleyse, yolda araba falan çarpmazsa geceleyin yorumumu ekleyeceğim.

    Beklenen düzenleme: Araba çarpmadı, ama motor çarptı, bana değil bir başka şeye. Umarım bir hayvan falan değildir. Uzaktaydı, ne olduğunu anlayamadım valla. Filmse:

    Bence bilerek uzatılan bir film olmuş. Malumunuz bu bir teknik, Breaking Bad'in yapımcısının belirgin olarak, belirli bir amaç için kullandığı bir teknik. Yavaşlık başarılı kullanıldığında, karakterin hissettiklerini anlamamızı ve onunla özdeşleşmemizi kolaylaştırıyor. Az sayıda olay olsa da, yoğunluk dolayısıyla insan bir doyuyor yani.. Bir bakıma bu aslında, Şener Şen'in düşünüp hissettiklerini okuma filmi.

    Oyunculuklar normaldi hatta başlarda kötüydü ama sonradan gitgide iyileşti. Oyunculuğun yüzeyselliğinden ötürü, yavaşlığa rağmen karaktere empati yapmakta zorlandım. Sonradan bu filmi bir bakıma Detachment ayarında görmeye çalıştım. O filmdeki oyunculuklar da çok yüzeysel ve yapay olmakla beraber film gayet eşsiz olabilmişti. Ama tam öyle gibi de değildi; yer yer oyunculuklar oldukça iyiydi Yol Ayrımı'nda. Ben izlerken bu filmi sevmek istedim ve sevmek için efor sarfettim. Sonuç olarak sevdim de.

    Filmin en ama en keyifli kısmı Ruktay Aziz ve onun canlandırdığı karakterdi. Neyse, yazacak pek bir şey bulamıyorum ve şimdiden fazlasıyla uzadı mesaj. Filmin içinde yaşam ve yaşama dair her şey var; aşk dışında ama onun eksikliğini de sevgi ziyadesiyle dolduruyor. Vermek istediği mesajlar da gayet hoş, ben beğendim. Herkesin sabredip beğeneceği bir filme benzemiyor ama kötü de denilemez tam, güzel yani, ilginç bir şekilde doyurucu. Şu an bayağı bir stres oldum çünkü yazacak hiçbir şey bulamıyorum, benden bu kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73A8A7D1E -- 14 Kasım 2017; 6:10:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Booker DeWitt


    quote:

    Orijinalden alıntı: TriaThlon

    film vizyona girdi. gidenlerden yorumları alalım...

    10/10

    Sümüğüm aktı afedersin ağlamaktan en son 5 yıl önce bir filmde ağlamıştım.

    hocam yanlış anlama da hangi sahnesinde bu kada ağladın çok merak ettim...

    filmi ben de izledim konusu ufuk açıcı, mekanlar ve ışıklandırmalar konuyu çok iyi yansıtıyor. kısaca filmde hayatın karanlık ama cazibeli gösterilen yüzü ile aydınlık ve yaşamaya değer olan yüzünü görebilirsiniz.




  • 2 arkadaşım filmi izlemiş. çok kötüydü, ilk yarıda çıkacaktık dediler. ekşici de değiller. konuyu anlattı, bana da çok bayık geldi.
  • 7/10

    vurucu bir son bekledim ama olmadı. bazı sanat filmleri vardır noldu lan burda anlamadım dersiniz ya. bu da biraz öyle olmuş. yine de güzel sayılır. lakin izlemezseniz de çok şey eksilmez hayatınızdan. ağır ve dramatik bir film olmuş. bu tarz filmleri sevenler için güzel olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.