Şimdi Ara

Yok bmw 520den başlar yok mercedes e serisinden başlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bıktık artık bunları yazanlardan , adam zengin olsa neyse asgari ücrete talim ediyor gelmiş burda mercedes e den başlar diyor.sorsan kaç kere mercedese bindin diye sırıtarak hergün der, o hergün bindiğide mercedes marka otobüs.
    Birde bunların ferrari vs bugatti falan yapanları adam sanki ferrari ceosu öyle fanboy olmuş buna sorsan arabasi fiat lineadir.Forum bunlara çare bulsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hyundai h100'den başlar.
  • Toyota corollayla başlar corollayla biter ;)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum niye muhatap oluyorsun ki bırak kim ne konuşursa konuşsun
  • Peki bundan sanane?

    Eleştirmesi için para verip satın alması gerekmez, test eder kendi fikrini beyan eder geçer. Rahatsız olanlar da sağ üst köşedeki çarpıya basarak problemini sonlandırır.
  • Tofaş Şahin'den başlar. Öyle de biter zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zihniyete bak zengin olan mı fikrini söyleyebilecek. Bende senin gibilerden bıktım ama napacan yapacak bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadri.abi

    Tofaş Şahin'den başlar. Öyle de biter zaten

    Şahin bile S'den başlar hocam, bırakın Mercedes de E'den başlasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    Hyundai h100'den başlar.

    H100 ne alaka ya
  • Bmw 7 serisinden başlar. Almanlar hep 7 ye biner diğerleri export düşük kalite çapulçu serilerdir👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç 90 Dakika Değildir.
    Düdükle Başlar, Düdükle Biter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triyat

    Bıktık artık bunları yazanlardan , adam zengin olsa neyse asgari ücrete talim ediyor gelmiş burda mercedes e den başlar diyor.sorsan kaç kere mercedese bindin diye sırıtarak hergün der, o hergün bindiğide mercedes marka otobüs.
    Birde bunların ferrari vs bugatti falan yapanları adam sanki ferrari ceosu öyle fanboy olmuş buna sorsan arabasi fiat lineadir.Forum bunlara çare bulsun.

    sevgili arkadaşım. dünyada 7 milyar insan var . bu 7 milyarın hepsinin ayrı parmak izi , farklı düşünceleri , farklı sıkıntılar ve farklı yaşanmışlıkları var. kısacası 7 milyar tip insan var . bu tiplerin hepsini anlamaya gücün yetmez . bu durumda 2 seçeneğin var . ya kimseyi anlamaya çalışmazsın ki bu kolay yolu . yada empati kurmaya çalışıp neden bu şekilde düşündüğünü anlamaya çalışırsın .
    ben genelde kimseyi ne anlamaya çalışırım nede yargılarım . çünkü her insan çözülmemiş bulmaca gibidir. öyle 2 satır yazısına bakıp anlayamazsın .




  • Otomobil dünyasıyla ilgili ne kadar tuhaf fikirleri düşünceleri olan adam, çocuk varsa bu foruma toplanmış gibi konular var :) Yahu bu mevzuya tepki gösterip konu açıyorsun, fakat bunu neden demişler diye düşünüp yorumlamaya bile çalışmadan konu açıp isyan bayrağını çekiyorsun...

    Bmw ve Mercedes, dediğin için bunları ele alıyorum. Bildiğin gibi bu markalar premium sıfatı almış ve bunu hakkeden markalar olarak dünyada lanse ediliyor. Şimdi bu sıfatı almalarının sebebi piyasadaki araçlardan daha farklı ve lüks denilecek şeyleri araçlarında barındırmalarıdır.

    Mesela bmw1 serisi yada 3 serisi piyasada rakip segmentlerine göre belli üstünlükleri olmasına rağmen, premium algısını net ve keskin şekilde hissettiren modeller değildir. Fakat bmw 5 serisi bu lüksü ve algıyı diğer modellerine nazaran keskin şekilde ortaya koymaya başladığı modellerinden biridir. Bu yüzden bmw 5 serisiden başlar gibi yorumlar duyarsın...Aynı şeyi mercedes içinde söylüyorlar.

    Gelelim bu araçlar hakkında sahip olmadan yorum yapanlara, öncelikle şunu unutma bu araçlara binmek için yada deneyim etmek için zengin olmaya gerek yok. Elbette uzun süreli deneyim ve tecrübeler için sahip olmak gerekir. Fakat kiralama olsun, bayilere gidip denemek olsun bu tarz şeylerle insanlar bu araçlar hakkında bilgi deneyim elde edebilirler...Biraz otomobil bilgisi varsa yorum getirebilir.

    Senin isyanın neye onu anlamak mümkün değil gelir seviyesi düşük olanlara mı ? yoksa bu insanların bildiklerini yorumlamasına mı ? Her türlü bomboş konuştuğunu görüyorum gerçi...




  • Cem Yılmaz haklı bence , garibanın garibana ettiği zulmü kimse kimseye etmiyor (:
    adamın altında taş suda erise 100000 liralık araba var , açtığı konuya bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kalıplaşmış lafları söyleyenler en başta kendi servislerinin ustaları
  • doğRu ama....cla da bir mercedes kalitesi yok.Üzerinde amblem olması bir şey değiştirmiyor.Olay sadece amblemse çin malı Vw lere bir göz at.
  • Evet ya, benim arkadaş da 20 bin liralık arabaya binip Mercedes E 'den başlar diyordu
    Şimdi 5-6 sene kredi çekip C serisi alayım falan diyor

    En şeyi de şu; yıl 2011 , 42bin vermişim, sıfır Megane 3 almışım en full versiyon. Eniştem bana: "Renoya o kadar para verilir mi yaa,hayatta vermem" demişti

    Arabası da neydi Symbol müydü neydi. Şimdi arabası Toyota Yaris, benimkisi A3 Sedan... Daha yeni aracımı görmedi... Onu görünce de, ki yanıyor araç ama yine de, ben büyük araba seviyorum keşke BMW 3 BMW 5 alsaydın diyebilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    Hyundai h100'den başlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere olaya bakış açısı yanlış. BMW ve Mercedes ezeli rakip olarak görülse de zaten çok farklı araçlar. Mercedesin odak noktası konfor iken, BMW sürüş hissiyatını ön plana çıkarıyor. Dolayısıyla ortak noktaları sadece ikisinin de premium araç olmaları. Olaya buradan bakılırsa evet bir mercedes A serisi araç kullanırken markanın iddialı olduğu konfor konusunda tam bir fikir edinemeyebilirsiniz, çünkü A serisi esasında bir Golf ya da Astra'dan çok farklı değildir hacim ve konfor olarak. Ancak E serisi, CLS, S serisi gibi araçlar tartışmasız kullanıcının istediği rahatlığı sunacak ve ödenen paranın hakkını verecektir. BMW cephesinden bakıldığında ise kullanıcının istekleri ve tercih sebepleri daha farklı olduğundan, bir 228i araç bir 520i den daha mutlu edebilmesi mümkün. Daha fazla yol hissiyatı ve performans kullanıcıyı ister istemez cezbediyor çünkü 1 serisinden 7 serisine kadar üretilen araçların tamamı sportif karakterli araçlar (yeni 2 serisi tourer olanı saymıyorum ) Sonuç olarak kanaatimce segment farkı konfor odaklı olduğundan Mercedeslerde kendini daha çok belli etse de BMW kullanıcısı motor gücü, çekiş sistemi gibi teknik konulara daha çok yoğunlaşmış durumda.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.