Şimdi Ara

Yılmaz Vural - ''Fenerbahçe'ye top oynatırım.''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yılmaz hoca, epey iddialı. Fenerbahçe, yerli hoca konusunda ısrarcıysa bir fırsat verilebilir diye düşünüyorum. Hoca ligi tanıyor ve deneyimli. Neden olmasın?

    haber linki



  • Yazıyı baştan sona okudum. 9 maçlık idareten getirecekseniz hiç gelmeyeyim demiş. Haklı da. Senelerdir hocalık yap sonra fener seni geçiş hocası olarak kullansın. Adalet mı bu ? Taraftar bile Yılmaz hoca dan tam olarak emin değil. Sezon sonuna kadar denemelik alalım kafasindalar. Yılmaz hoca da bunu farkinda, o yüzden Fener'e çok şey katarim alacaklarsa uzun vadeli alacaklar tarzı kesin mesajlar vermiş. Ali Koç ise bu tarz adamları düşünmüyor zaten.

    Bir kere taraftarı dinledi Ersun yanal i getirdi pişman oldu. Şimdi kendi istediği adamları getirecek. Yılmaz Vural bize çok şey katar ya da hiçbir şey katamaz tartışması apayrı konu ama Ali Koç un aklındaki isim değil. Orası kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esamesi bile okunmaz sadece haberi yapılır 2-3 gün ondan sonrası bildiğimiz şeyler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fenerbahçenin bu leş kadrosu ile jose morinho gelse iş yaptıramaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerem0559

    fenerbahçenin bu leş kadrosu ile jose morinho gelse iş yaptıramaz
    Kadro o kadar kötü değil, 4 transfer yeterli olur.Bir sağ kanat, 1 stoper, 1 sol bek ve bir de oyun kurucu bir 6.

    Gsde en iyi oyunculari kiralik.Lemina ve Onyekuru ayrilacak.Bjknin 3 milyar borçla, yillik 450-500 milyon faizle bir daha şampiyon olmasi zor.Feda dönemlerine tekrar döndüler. Gsde FFP varken ve satacak oyunculari yokken kaliteli transfer yapmalari zor.

    Trabzon ve Başakşehirle yarişip, şampiyon olmak için bize 4 transfer yeter.
  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    kadro kötü degil mi :D ? vedat muriqi garry rodriges luis gustavo hariç mevkisinde başarılı adam yok altay zaten geleni geçeni içine alıyor defans desen adamlar o kadar kötü durumdaki defansta jailsonu oynatıyor, beşiktaş 5 seneye zor toplanır ama galatasaray gene zirveye oynamaya devam eder .
  • Takım deneme tahtası oldu zaten gelsin. En kötü takımda işe yaramaz kim varsa temiz bir sopadan geçirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaman andavalından ne eksiği olabilirki? Yıllardır şu adama inatla şu takıma getirmediler oda istemekten bıkmadı Kocaman andavalına berilen şans şu adamada verilmeli bence.
  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman görüştünüz southampton ve monaco yöneticileriyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak belli hocam bence. 1+x yıllık anlaşılır. Eğer bu sene nispeten başarılı olursa ve Ali Koç tekrar başkan seçilirse ordaki x'lik opsiyonunu kullanabilir.

    Benim şahsi fikrim zaten 5-6 yıldır şampiyon olamıyoruz. 12-13 yıldır da Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyoruz. Önümüzdeki sene ne yapılıp edilip şampiyon olacak bir kadro kurulmalı.

    2 yıldır leş gibi kadrolarla oynuyoruz. Bu sene iskelet biraz daha düzeldi ama elimizde orta-sahadan başka bir mevkide düzgün bir oyuncu yok maalesef.(Orta-sahamız gayet kuvvetli)
  • kısa süreli olarak deneyebilsek keşke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.