Şimdi Ara

Yılbaşı eventi ve ft (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  Yılbaşı eventi ve ft

    birşeyler çıkar mı yoksa daha biriktireyim mi?13 taneden 2 tane sarı 11 tane yeşil key çıkmıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

     Yılbaşı eventi ve ft

    birşeyler çıkar mı yoksa daha biriktireyim mi?13 taneden 2 tane sarı 11 tane yeşil key çıkmıştı

    Biran önce kullan derim :) droplar düşüyor gibi hissettim ben




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pepeee

    Biran önce kullan derim :) droplar düşüyor gibi hissettim ben

     Yılbaşı eventi ve ft

    Tahmin ettiğimden daha fazla sarı key çıktıGüzel birşeyler görürüz inşallah.




  •  Yılbaşı eventi ve ft

    Fazla birşey düşmedi x200 attack 5 x200, magic acc 14, x100 crit strike 17.

    L120 taş yeşil keyden düştü ona çok şaşırdım




  • Bende nasıl bir şansızlık varsa bugün açtığım 50 tane key torbasından 1 tane sarı key 49 tane bakır çıktı. 1 tane sarı key de 3 tane bm verdi sadece. Sinirden 49 tane bakır keyi attım.
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Bende kendimi şanssız sanıyordum.
  • aion sitesinde bütün instancelerin scroolları satılır.girersin FT veya başka instanceye. çıkınca okursun scroolunu CD kalkar ardından hemen bi- daha girersin..
  • 6 sarı key actım sabah 18 battle medal le 1 tane broken crystal mi ne ondan verdi....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman01

    Bende nasıl bir şansızlık varsa bugün açtığım 50 tane key torbasından 1 tane sarı key 49 tane bakır çıktı. 1 tane sarı key de 3 tane bm verdi sadece. Sinirden 49 tane bakır keyi attım.

    yeşilleri atmasaydınız keşke.l120 taşlar yeşil keyden düşmüştü
  • Silah kutuları ve eternal manastone taşlları hariç herşey yeşil anahtarların açtığı sandıktan çıkabiliyor ama çıkarmak için eşşek şansı gerek (sözüm meclisten dışarı). Geçen çarşambadan beri 100 tane sarı anahtar kullanımışımdır ama ortada ne enchant taşı ne gs nede para edecek bir şey var. Bugün spatalos da gördüm adam 120 tane 130 taş ve bi dünya gs satıyordu. Adamın dükkanındaki eşyalarn toplamı 5 milyardan fazlaydı. Şu oyuna ufak bir ömür harcamama rağmen şimdiye kadar üzerimde olan en büyük para 1.5 milyarken adam 5 günde neredeyse 5 katını kazanmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman01

    Silah kutuları ve eternal manastone taşlları hariç herşey yeşil anahtarların açtığı sandıktan çıkabiliyor ama çıkarmak için eşşek şansı gerek (sözüm meclisten dışarı). Geçen çarşambadan beri 100 tane sarı anahtar kullanımışımdır ama ortada ne enchant taşı ne gs nede para edecek bir şey var. Bugün spatalos da gördüm adam 120 tane 130 taş ve bi dünya gs satıyordu. Adamın dükkanındaki eşyalarn toplamı 5 milyardan fazlaydı. Şu oyuna ufak bir ömür harcamama rağmen şimdiye kadar üzerimde olan en büyük para 1.5 milyarken adam 5 günde neredeyse 5 katını kazanmış.

    işte açtığım konuda bunu anlatmaya çalışmıştım.. Bu event iyi olmadı kim ne derse desin..
  • Bu kadar saçma bir event bende hiç görmedim, eskiden eventlerde 1 tane taş çıkınca 95-100 civarı herkes seviniyordu şimdi tek seferde 10 tane 130 ve herkese çıkıyor, godstone ler binekler vs vs, 100 er adet çıkan manatoneler ise cabası, parasını manastoneye veya taşlara yatıranlar battı çünkü şuanda neredeyse hiçbişeyleri kalmadı. godstoneler bile inanılmaz derece fiyat düştü, benim gibi züürtler için sorun yok :) olunca harca mantığı benim için geçerli, hiçbir zaman para biriktirmedim veya meteryal :) ama bu evette 2 tane karakterimle FT önünde bekleyenlerdenim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pepeee

    Bu kadar saçma bir event bende hiç görmedim, eskiden eventlerde 1 tane taş çıkınca 95-100 civarı herkes seviniyordu şimdi tek seferde 10 tane 130 ve herkese çıkıyor, godstone ler binekler vs vs, 100 er adet çıkan manatoneler ise cabası, parasını manastoneye veya taşlara yatıranlar battı çünkü şuanda neredeyse hiçbişeyleri kalmadı. godstoneler bile inanılmaz derece fiyat düştü, benim gibi züürtler için sorun yok :) olunca harca mantığı benim için geçerli, hiçbir zaman para biriktirmedim veya meteryal :) ama bu evette 2 tane karakterimle FT önünde bekleyenlerdenim.

    Bence bu event yeni açılan Zubaba serverı için.Bu tip manastone,BattleMedal,ENc. Stone vs vs eşyleri ile zubaba serverının kısa sürede yakalamasada bir nebze farkı azaltmaya yönelik + araya yılbaşıda girince böyle bir event çıktı ortaya DİYE DÜŞÜNÜYORUM.




  • skype tan arkadaşla konusuyordum bir para gs düşse charın kaderi değişse dedim günlük pembe görevi aldım bundle açtım dandirik key çıktı kutuyu açtım para gs düştü. İçiniz temiz olcak reyiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.