Şimdi Ara

YGS 2012 Başvuru yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben geçen sene mezun oldum 2011de sınavlara girdim fakat tercih yapmadım. bu sene bireysel başvuruda öğrenim durumu bölümünde BİR ORTA ÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA ÖSYM'CE YERLEŞTİRİLMEDİM VE ÖN KAYITTA BULUNMADIM seçeneğini mi işaretlemem gerekiyor? yardım edin.



  • beyler ben geçen sene girdim ve kazanamadım tercih felanda yapmadım.geçen sene liseden başvurumu yapmıştım.bu sene tekrar gireceğim mezun olarak ama okula gidemiyorum taşındığımız için müsait bir zamanım olmuyor bende internetten bireysel başvuru yapacağım.parayı ziraate yatırdım 35 tl şifremide değiştirdim.şimdi e yapacağımı tam olarak birmiyorum .geçen seneki adres bilgilerim le bu seneki aynı değil illa liseyemi gitmem gerekiyor.100 lü sistem felan birşeyler var onlar değiştirilmiyor onlar ne olacak? birde lys ye şimdiden para yatırmıyormuyduk ? daha sonra mı lys paraları yatırılacak ?
    yardımlarınızı bekliyorum ...
    edit:yanlış konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember -- 9 Ocak 2012; 18:00:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ananas12

    Arkadaşlar ben geçen sene mezun oldum 2011de sınavlara girdim fakat tercih yapmadım. bu sene bireysel başvuruda öğrenim durumu bölümünde BİR ORTA ÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA ÖSYM'CE YERLEŞTİRİLMEDİM VE ÖN KAYITTA BULUNMADIM seçeneğini mi işaretlemem gerekiyor? yardım edin.


    ben de seninle aynı durumdayım, mezunum bu sene geçen sene tercih yapmadım. bilgilerimde tek değiştirdiğim seçenek o oldu. yani dediğin şıkkı işaretleyip başvurumu onayladım.
    bu arada bilgilerimde değişiklik yok tabii..
    umarım doğru yapmışızdır bir arkadaş aydınlatırsa iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.