Şimdi Ara

Yerli otomobilin sedan versiyonu tanıtıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
15.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pogomania kullanıcısına yanıt
    komple kupa, ön arka tasarım, kapılardaki cizgiler aynı desek yeterli mi? Önce söylemini düzelteceksin, diyeceksin ki; "Yerli markamızın ilk otomobili" o zaman tam olacak. Ama italyada araba yaptırıp yerli diye reklam yapmak ile olmaz o işler. Dersin ki; bizde bu işin deneyimi yok ilk aracımızı aldık italyanlardan markamızı buna göre konumlandırıyoruz gelecek versiyonları kendimiz geliştirecek deneyimi kazanacağız, eyvallah deriz, işin ucundan tutarız ama siyasi hedefler için bu tavırlar artık yürümüyor. teknik özelliklerde uçmuş gitmiş durumda kesin patlayacak. 100 yıldır araba üreten Vw bile 500KM menzilli elektrikli araba üretemiyor. Sen yaptın he? komik şey seni.
  • Öner kullanıcısına yanıt
    öyle olmuş bile.. resimlerde görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xense

    öyle olmuş bile.. resimlerde görünüyor.
    İyi de arac oyle cikmayacak ki... Bir suru değişiklik yapilacak aracta.
    Ayna veya kamera arasinda tercih degisebilecek.
    Test surusunde de hiz gostergesi 0 gosteriyordu farkettin mi bilmem. Hatta vites de P konumundaydi.
    Yani ekranlar su an icin çalışmıyor. Sadece tanitim yaoildi o kadar.

    Ya da neyse bosver. Zaten amacın karalamak. O yuzden cok muhatap olmsk istemiyorum.
    Zira ispatlari gozunuzun icine bile soksak inanmamak için sartlamissiniz kendinizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    yaw he he...
  • 🤨



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummerrrr -- 6 Nisan 2020; 10:52:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerli malı anlayışlarımız farklı veya değişmiş olmalı. Bir malın yerli olması, fikren ve mülki %100 Kendi topraklarından üretilmiş olması gerekiyor. ( Zaten bu artik hicbir ulke icin mumkun ve makul degil..) Zaten uretim yaparken kullandigimiz tesislerin hicbiri yerli degil.. Herkesin evindeki dikis makinasi dahi yabanci ?? Yerli kelimesini agzina alan adamlarin cebindeki sigara, kullandigi tv, tweet attiklari o Telefon yerli degil. Bunlarin hepsi icin gec degil araba icin mi gec kaldik ? Dolayisiyla insanlari kandirmaktan algi operasyonlarindan vazgecelim. <br /><br />Nitekim, zaten bu insanlar fiyat aciklaninca hani bu yerli degilmiydi sorusunu soracak.. Yerli uretilen urunlerin maliyeti senin satin aldiginin yarisi olmali. 30.000$ tesla varken 15000$ gecmemeli. Hadi milliyetciligimiz tuttu 20.000$=120.000tl Zaten bir araba Daha fazla etmez... ama mesele buda degil uretici ulkelerin max. "1" senelik gelirleri arac almalarina yeterken, senin urettigin arabanin "6" senelik maas ile alinamamasi asil problemin kaynaginin baska oldugu anlamina geliyor. Zaten iyi bak ardaki farka 6 kati $ ;) Aslinda dune kadar hicbir problem yoktu.. Arabada Evde aliniyordu. <br /><br />Araba uretmeklede duzelmicek. <br /><br />Dolari yine 1 e dusurecek kadar parana deger kat. Benim derdim yoktu zaten. <br /><br />O yuzden sizin yerli dediginiz umrumda bile degil ben yillarca yerli mal urettim, Yanlis anlama hala yerli mali makinalari yurtdisina kuran ve yerli mali satmak icin ayakta durmaya calisan biriyim. Ama Kimsenin isine geliyor. <br /><br />Neden ? Uretecek pazari kalmadi. Uretim yapacak gucu kalmadi. kredibilitesi yok en buyuk problemi engeli devlet cunku hicbir konuda yeterli ve dogru tesvik yok. <br /><br />Yani uretecegin arabanin Adina yerli demezsen problem yok. Ama oda birilerinin isine gelmez ;). Koyunlar oldugu surece Cobanlar olacaktir mutlak. Yerliyi senin icin uretmiyorlar kardesim konu araba olunca bosa heveslenme bu ulkenin ne yerli beyinleri goctu. Dunya ya o araba uretiminden fazlasini getirecek fikirleri satiyorlar. Senide araba, telefonla kandiriyorlar işte. Şunuda bil isterim. Sana dar gelen bana bol gelir. Evim arabam var cok sukur. Bunlarin icin ayni zamanda ulke icin cok calistim. Sen vatan icin elini tasin altina koy once, isine git gel ulken kendin cevren icin cok calis arabaya ihtiyac yok.. Yuruyerekte bunlari basarman mumkun. Zaten yurumeden kosmaya calisman hata.. Benim Vicdanim rahat ama derdim sen ve senin gibi hakeden ulke insaninin her birinin once huzura sonra bu konfora ulkenin her kosesinde ayni sartta egitim alma hakkina sahip olmasi. Bizler alamadik devlet bize veya ailemize bu imkani sunmadi. Dunyaya karsi Daha guclu ozguvenli bireyler ve ulke olabilirdik belki. Şimdi Ben cocugumu koleje yollarken vicdanim en cok senin icin sizliyor cunku iyi egitim kosulsuz her cocugun hakki.. Cocugunu ve gelecegini araba degil, Egitim kurtaracakti ki farkina varip onunda önünü kestiler zaten.





  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    düşünce ve vicdanınıza sağlık.
    eğitimde fırsat eşitliği temeldir.
    bir devlet yönetimi: hakkı olan eğitim-sağlık-ulaşım üçlüsünü halka parasız sağlayamıyorsa o devlet yönetimi istifa etmelidir.

  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    Haber var mı 1 sene olmuş da sorayım dedim

  • Çıkacağına, çıksa da uygun fiyata alınabileceğine inanan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yerli otomobilin sedan versiyonu tanıtıldı"


    bi sn. ajandamı getireyim.. bayağı çevre yaptık tanışa tanışa.

  • Arka tampon, ön panjur ve far tasarımı süper.

    Araç biraz fazla kalıplı, küt gibi c sedan için. İç mekan genişliği veya yolcu güvenliği içinse iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 bine satarlar mı

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.