Şimdi Ara

Yeni Volkswagen Passat Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
10.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 13 Mart 2024 tarihli yani güncel fiyat bu iken bir alt sınıf ve aynı vergi diliminde sıradan bir marka sıradan bir araca o parayı verendeki mantık nedir anlamıyorum ben.
    Yeni Volkswagen Passat Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
  • Almanyads her evin önünde olur, bizde tutmaz. Ruhsatta kamyonet geçer fiyatı ucuzlarsa anca alınır.

  • 2,0 TDI SCR 193 PS Elegance 4M DSG 4.215.000₺

    Hayvan gibi param olsa sırf şu seçeneği alırdım ama fiyatını falan hak ettiğinden değil hani dizel öldü bitti cart curt ötüyor ya bizim millet e hani adam yeni nesil dizeli koymuş passatın kaputuna?

    Ve aldığım gibi de senelerce satmazdım sırf bilmem kaç yıl sonra bile servise gittiğimde bakalım yedek parçasını, bakımlarını vs gönderip yapacaklar mı diye ne kadar sene bana yürütme olanağı sunardı doğuş oto sırf bunu merak ettiğim için alırdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 14 Mart 2024; 2:53:9 >
  • Station istesem muhtemelen V60 ya da A4 Allroad bakardım bu bütçelere.

  • İç mekandaki ekranı saymazsak yine VW Benjamin Button tarzı bir araba yapmış. Araba piyasaya çıktığında tasarımı sanki 10 yıldır piyasada gibi. VW grubunda çağdaş tasarım isteyenler Cupra tercih ediyor. (Aslında Cupra'nın satış başarısının altındaki neden de bu. VW grubu modern bir araba istiyorum aaa Cupra var. O zaman onu alayım.)
  • Kategori olarak SSW olarak geçiyor sanırım.


    Rakipleri subaru levorg ile audi allroad sanırım

  • B6 ve B8 passat, passatın zirvesidirYeni Volkswagen Passat Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

    yanlış bilgi. bu araç otomobil ve ruhsatta da otomobil olarak görürüz. iki yılda bir muayene olur. hb, lb, sedan, crossover, suv, spor, minivan bir yana sw bir yana.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Niye çolugu cocugu olan spor gorunumlu araca binemezmi? Bu zihniyetle sline m paket amg line butun araçların uretimden kalkması lazim

  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Bende bunu yazacaktım hani dizel yasaklanmıştı adamlar 2024 model arabaya dizel motor koyuyorlar.

    Ama emisyonu düşürmek için beygir gücünü kısmışlar

    B8 kasada 240 ps idi bu motor.

  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Her şeyi bu kadar ciddiye almayın hocam :))

  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

    Bilader orasını anladık iyi güzel de forester 2.0 motorla 4x41.5m iken 1.5 motor fwd Passata o parayi istemek sazan.avi den başka birşey değil

  • sssemih24 kullanıcısına yanıt

    Yasaklanmadı.. eğer belli bir değerin altında çok düşük ppm (partikül ve emisyon değerine sahip) bir otomobil filosuna sahipsen, yıl sonuna kadar çok fazla satmadığın bir aracı dizel üretebiliyorsun hala. yani Vw gruptaki onlarca Skoda seat, Vw, Audi vs bütün elektrikli sıfır egzoz emisyon araçlar bu tip dizellerin belli sayıda üretilip satılmasına imkan sağlıyor.


    ama Vw grup gibi veya Stellantis gibi büyük bir gruba dahil değilse, veya tam Tesla gibi elektrik bir firma ile anlaşıp pooling yapmadıysan dizel üretemezsin.


    bu motordan da çok hayır geleceğini düşünmeyin.. 240lıktan kısıldığı gibi iyice emisyonu bitirmek için çok yoğun adblue kullanıyorlar. Almanyada sadece otoban kullanımı yapanlar var dizel saf yüksek hız otoyol kullanımında hala rakipsiz.. ama egzoz tertibatları ile şehirde, düşük hızda kısa mesafede hiç anlamı kalmadı.

  • Param olsa alırım. C ile 3 serisi ile karşılaştırmak saçmalık.
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

    dolayısıyla ciddiye alınmaması gereken biri olduğunuzu ifade etmiş oluyorsunuz. baştan bunu belirtmiş olsaydınız görmezden gelip geçebilirdim. gevşeklik ve ciddiyetin bir tercih olarak sunulduğu yerde tercihim ciddiyetten yanadır. talip olduğunuz şey ciddiye alınmaksa öncelikle üçüncü şahıslara gevşekliği hayattan çıkarmak gerek. ayrıca hiç tanımadığınız birine en alt düzeyden öğüt verebilecek ahlaki seviyede oluşunuz da ciddiye alınmamanız konusunda ki yargıyı güçlendiriyor.

  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    🤓😅😂 ne olur beni ciddiye al ya çok ihtiyacım var. Önce Türkçe okumayı öğren sonra gel ego kas burada. Daha ne yazdığımdan bi habersin. Sırf ego kasicam diye bu kadar uğraşma. Blok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 14 Mart 2024; 12:22:28 >
  • adamlar yüz seneden fazla olmuş bmw mercedes audi porsche yi yapalı
    bizim malum kitle halen nasıl alacağız bu varken olmaz derdinde laf yapana kadar fabrika kurup açılsaydı sende alırdın koçum.......
  • Adamlar bizim piyasaya göre araba üretecek değiller avrupa ve amerika da bu tarz araçlar daha çok tutuluyor sedan yok gibi birşey sedan isteyeni super b'ye yönlendiriyorlar.

  • VW son zamanlarda hiç yenilikçi bir girişimde bulunamadı. Bu model de çok sıradan. Gidin kendinize Volvo s60 polestar, BMW 330e plug-in-hybrid gibi bir araç alın bu fiyata.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.