Şimdi Ara

yeni vestel kurutmalı çamaşır makinesi nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni çıkan vestel kurutmalı çamaşır makinesi nasıl acaba ben araştırdım motor inverter değil ses debisi çok yüksek aklımdaki makine aeg kurutmalı çamaşır makinesi sizler ne dersiniz?



  • el-diablo ya katılıyorum eğer yeriniz uygunsa bütçenizde müsaitse ayrı ayrı makineler almak ve kurutma makinesinde ısı pompalı model almak en mantıklısı enerji tüketimi ve zaman tasarrufu daha iyi bu cihazlarda.
  • makıneyı ınceledım bızzat mlz kalıtesı ıyı kazanı twınjetplusla aynı tasarımda paletlerı dalgalı.ekranı dokunmatık, electroluxtekı gıbı tıme menager var .su jetı var.ama kuruturken su tuketıyormu bılmıyorum.motorı fırcalı sessızlık ıddası yok .10yıl motor 5 yıl standart garantısı var.1500 ti civari.ama en ıyısı yıkamayı kurutmayı ayrı almak
  • evet fırçalı motor ve ses olayı elememe sebep oldu candoğanın dediği gibi piyasada alınabilecek en iyi kurutmalı çamaşır makinesi aeg
  • Bu makinayı 2013 yılında aldım. Kapak kilidi kısa devre yaptı ve elektronik kartı lcd göstergesi yandı. Servis bunları değiştirdi. Yeni taktıkları da yandı. Daha sonra yine değiştrdiler makina geldi kurutma kartı çalışmıyordu bu seferde. 1 ay boyunca süründüm. Vestel ürünün arkasında da durmuyor. 20 iş günün de makinayı yapamadı beni de mağdur etti. Evdeki tüm eşyalarımı vestel den almama rağmen müşteri memnuniyeti sıfır. Kesinlikle ilgilenmiyorlar. Vestel pişmanlıktır. Kesinlikle almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.