Şimdi Ara

YENİ UO SERVER AÇILIMI BAKMADAN GEÇMEYİN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Biz 2 arkadaşız yaklaşık 5-6 senedir uo ıle ugrasıyoruz 1-2 senelık bı ara vermiştik geri dönmek istiyoruz ama bu dönüş kendi serverımız ile olsun istedik yani kısacası server kurucaz.
    server kurmak için gerekli olan %100 bilgiye sahip değiliz. bize bazen maddi bazen manevi destek olucak samimiyetine ve kendisine üvenebiliceğimiz arkadaşlar arıyoruz tabi uo bılgısnınde yonetıcı kurucu bılgısınınde ıyı olması gerek. böle arakadaşlar arıyorum bana p.m yolu ıle yada bu mesaj altına yazarak ulasabılırsınız.


    Ayrıca hazır fixli güzel sistemleri olan vs.vs. olan shpere lara sahıp arkadaslar varsa onlarda ulassın konusur anlasırız onlarlada.


    şimdiden teşekkür ederiz.

    Bu Arada bizim ikamet ettiğimiz yer İzmirdir bilginize
    .



  • yeterince server var ve hepsi sırayla kapanıyor sonra ya yeniden açılıyor yada başkaları heveslenıp açıyorlar. bu arada olan da emek verenlere oluyor kı emek verenler sadece oyuncular deıl oyunu kuranlar yanı sızler e de oluyor. bence hiç uğraşmayın demise yıllardan berıdır var çok kaliteli ve uzun ömürlü. geri dönüşünüz oyuncu olarak olursa daha da zevk alırsınız bu oyundan. ki ben oyle yaptım...
  • komedi ya devlet bana server kur ben başkasının serverında oynamam, haa bu arada bu konuda hiçbir bilgim yok ama bu ufak bir ayrıntı
  • yaklasik 7 sene oynadim uo yu birakali 3 sene oldu gerci 3sene olan tam birakmam oldu kısmen bırakmamiz locus un kapatılıp north nebulaya donusu zamaninda oldu online oyunlarin atasi neteliginde bir oyundur . K.o wow tarzi oyunlar yokken 2d ile oynanabilen zevkli ve Rp si yuksek bir oyundu hatta sozumuzu bile caldilar

    ULTİMA ONLİNE , HAYAT OFFLİNE...

    isiniz zor ki server kurmak isin kolay kismi zor olan kısım player bulabilmekte.. simdiden umarim basarirsiniz diyerek iyi calismalar dilerim..

    ilk server NOrth Nebula = Gm Assasian iNS
    2. server Locus = Gm Pure Mage iNS (Tax Collector of Buccer's Den) (Gm'ler tarafindan Pk birliginde Ustun Basarimdan dolayi gm mage tittle im Tax Collector Of BUccer's Den olarak Degisip Pk birliginde Komuta gorevinde yer Almistim :)
    3. server Olympus + Nebula = Gm Mage iNS Dela'quente

    orjin olarak iNS nicki kullandigim serverler bunlar ve amentes vb serverlarda cakmam mevcuttu :)




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.