Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.841
Cevap
173
Favori
939.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sefer 10 binden assagi zam beklemiyorum hatta 20 bine dayanirsa sasirmayacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

    suzuki vitara s ön sol park sensörü arıza verdi. yenisinin fiyatı montaj dahil 500 küsur TL dediler.bu sensörü dışarıdan bulma şansımız varmıdır? bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
  • fiyatları güncellemek için baya bi düşündüler...
  • Halen düşünüyorlar. En ufak bir fiyat artışında % 60 ÖTV dilimine gireceğinden 1.6 GLX ve 1.4 S için fiyatlar en az 15.000 TL artabilir.
  • Oy oy oy. 1.4S 4x4 163 bin lira olmuş. Artık devir, alabiliyorsan hiç düşünmeden aldın yoksa bir daha alamazsın devri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kul Ahmet

    Halen düşünüyorlar. En ufak bir fiyat artışında % 60 ÖTV dilimine gireceğinden 1.6 GLX ve 1.4 S için fiyatlar en az 15.000 TL artabilir.
    Nitekim öyle de oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidgrind

    Nitekim öyle de oldu.

    Alıntıları Göster
    Sitede hala güncellenmektedir diyor.bu bilgiyi nereden aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

    Sitede hala güncellenmektedir diyor.bu bilgiyi nereden aldınız?

    Alıntıları Göster
    Sitelerinde var fiyatlar

    http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi-2018.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidgrind

    Sitelerinde var fiyatlar

    http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi-2018.aspx

    Alıntıları Göster
    Aboooo 4*2 GLX çift renk 160 bin tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

    GLX ile S arasında fiyat farkı kalmamış nerdeyse...

    Bu fiyat farkıyla dizel satışları artabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kul Ahmet -- 16 Ağustos 2018; 15:48:5 >
  • Aynı fikirdeyim. O kadar para verdikten sonra biraz daha sıkıp dizel almak daha mantıklı. Ama dizele talep artarsa (bu fiyatlarla mümkün mü bilmiyorum) bu kez de dizelin fiyatı artar. Basit arz-talep meselesi
  • çok zam gelmemiş mi???

    ama sanırım dğer markalarda da durum böyle...
  • tüm markalar için ben bu fiyatlara satış yapabileceklerini sanmıyorum.satışlarda müthiş bir azalma olacak ve kampanya adında olaylarla fiyatlar düşecek gibime geliyor.
  • Firma kurdan dolayı mecburen zammını yapıyor. Baz fiyatı TL ‘de artınca burada devletimiz devreye giriyor ve diyor ki bu aracın ÖTV ‘si artık misal %45 değil %50 olacak. O zaman da böyle absürd zamlar ortaya çıkıyor. Yahu Suzuki ya da başka firma, Euro bazında eline hep aynı parayı alıyor. Biz bütün bu zamları devlete ödüyoruz. Dolar 7 ‘ye çıkıyor, 5,5 ‘e düşünce başarı oluyor, ekonomi iyi oluyor. Arkadaş dolar 5,5 tl el insaf. Daha iki gün önce 5 ‘e çıkınca yer yerinden oynamadı mı? Bu nasıl bir balık hafızası?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Gündüz farlarının normal farlar ile birlikte yanması için, nasıl bir işlem yapılması lazım. Aramızda bu işlemi yapan yaptıran varmıdır. Birçok marka araçlarda bu şekilde yandığını gördüm Nissan Qasqai, Kia sportage eski kasalarında. Bende Yaptırmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redloves

    Arkadaşlar merhaba, Gündüz farlarının normal farlar ile birlikte yanması için, nasıl bir işlem yapılması lazım. Aramızda bu işlemi yapan yaptıran varmıdır. Birçok marka araçlarda bu şekilde yandığını gördüm Nissan Qasqai, Kia sportage eski kasalarında. Bende Yaptırmayı düşünüyorum.
    ben yaptırdım, gayet heybetli duruyor

    amerikan park modülü takıp yaptılar, böylece farları açıncada ledler yanıyor. aynı zamanda gece çok parlayıp göz almasın, öndeki aracı rahatsız etmesin diye, ışık şiddetini kısabiliyorsun.

    Far tunining, xenon far takan yerler çok rahat yapabilir. ben beylikdüzü tarafında yaptırmıştım.




  • Selam arkadaşlar. Eşime manuel i20 sonrası otomatik bir araç arayışındaydım. Cuma kurlar fırlayınca araç fiyatlarının aratacağını tahmin ettiğim için, Pazar günü Honda civic ve 1-2 gün önce aklıma gelen Vitara'ya bakmak için yola çıktık. İlk önce Vitaraya baktık. 1.6 GLX araçla test sürüşü yaptık. GLX aracı sunroof perdesi çok ince olduğu ve 1.6 motor sesi kabine geldiği için eledik. Neyse Vitara S 4X4 Kırmızı siyah üzerinden 142.000 üzerinden 135.000 TL olarak pazarlığımızı yaptık. Eski fiyattan araç alımı için 5 adet kontenjan yaptıklarını o gün için haber vermemizi alırsak 1 adet daha bağlayacaklarını söylediler. Honda civic bakmaya gittik. 1.6 Executive otomatik bakıyorduk ama istediğimiz renkler bayide yoktu. 1 tane kırmızı 180 beygirlik Executive vardı Vitara ile aynı fiyatlardaydı. Satılmamış olsa bir gazla onu alacaktım neredeyse. Ama 2 çocuklu bir bayan için Vitara'nın daha uygun olduğu hep aklımdaydı zaten.
    Tekrar Suzukiye döndük ve 200 TL kapora ile aracı 135.000 TL'ye bağladık. Salı günü aracımızı teslim aldık. Bende Tucson 4X4 T-GDI 177 beygirlik araç var. 1.4 turbo motor 1.200 kg'lık aracı neredeyse tucson kadar iyi kaçırıyor. Motor gücü çok iyi. Araç iç konsol plastik kalitesi ilk başta benimde gözüme takılmıştı,ama zamanla alışırız. 10" ekran dandiktir diye düşünürken kullanınca baya beğendim. Çözünürlük ve tepki süreleri güzel bence. Küçük ekran renksiz olmasına rağmen okunaklı ve kullanışlı. Bir çok uyarıyı gayet güzel gösteriyor. Çarpışma uyarısında falan birden kırmızıya dönüp flaşör gibi çakması enteresan. Benim full Tucsonda olmayan Adaptif hız kontrol olmasıda çok hoşuma gitti mesela.
    Keşke olsaydı diyebileceklerim ise, Farlarda follow me özelliği, dikiz aynalarının otomatik kapanmaması (Önceki aracım Subaru XV gibi), Orta kol dayama, ayak ışıklarının led olup diğer iç ışıkların sarı ampul olması, Sis farlarının led olmaması.
    Aracıda satın alınca yeni listeleri bende merakla bekledim. Dün akşam fiyatları görünce sevinçle karışık yuhhh dedim bende herkes gibi. Baz fiyattaki 2-3-4 ? bin TL fark ile araç hem % 60'lık dilime girmiş hemde hurda araç indirimi için 3.000 destekli dilime düşmüş. Şu anda alacak olsak hurdalar 4 binden aşağı satılmadığı için hurda indiriminden yararlanmak mümkün görünmüyor.
    Şu anda Liste fiyatı 166.000 TL,hurda indirimi olmadan 160 bine alırdık herhalde. 25.000 Tl avantajlıyız.

    Şanslıymışız diycem ama alakası yok, bizim hikayemiz görünen köy klavuz istemez hikayesi :)




  • bekotime B kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Bence isabetli bir tercih olmuş. Bizim 1.4s 4x2 vitarayı daha çok eşim kullanıyor.

    Önceki aracım Hyundai IX35 idi. Araç alırken Civic'e bakmıştık. Eşim test sürüşü bile yapmak istememişti. Civic, corolla direkt eledik. Tucsonu yakıttan ve fiyattan eledik.

    Tavan perdesi konusunda haklısınız. Yazın bu sıcaklarda cam tavan ince perdeyle tamamen dezavantaj oluşturuyor.
  • Şimdi sizlerin yazdıkları ile kendi Vitara alma sürecimi karşılaştırdığımda büyük farklar var. Örneğin sizler sedan ya da hatchback gibi araçlara da bakarken Vitara 'yı tercih etmişsiniz. Ben ise şehir içi ve yol tamam ama bunların yanında çok ağır olmasa da araziye de girebileceğim bir araç arıyordum. Haliyle 4 çeker özelliği istiyordum. Bu yeni Vitara elbette bir Grand Vitara değil ama Youtube 'da Vitara Offroad yazıp o videoları izledikten sonra kararım kesinleşti. Bu fiyat aralığında gerçekten araziye sokulabilecek 2 araç Vitara ve XV 'dir. XV vergi dilimine girip fiyatı uçmuştu, ki şimdi Vİtara 'ya da aynısı oldu. Kısacası buradan görüyoruz ki Vitara 'yı hiç araziye sokmayacaklar gibi arazide de gitsin isteyenler de tercih ediyor. Bir çok kitleye hitap edebilecek bir araç. Bir tek iç malzeme plastiğine takılacaklara hitap etmez, ki onu da makyajlanan kasada seneye çözecekler sanırım. Ben yine de dokunduğum ve kullandığım yerlerdeki malzeme kalitesinden oldukça memnunum. Sonuç olarak evet ağır offroad falan yapamazsınız ama benim gibi arazi, dağ, bayır merakı olanlar videoları izlesinler derim. Hiç arazi derdi olmayanlar da Vitara tercih edebilirler çünkü özellikle lastik-jant takımından anlıyoruz ki bu Vitara yol ağırlıklı kullanım için üretilmiş. Ama araziye de girmem demiyor. Yabancı hesaplardan gördüğüm kadarıyla 2015 sonrası Vitara 'ya off-road modifikasyonları yapanlar olmaya başladı.

    Son olarak eğer arazi derdi olmayan ve sizler gibi sedan araçlar da bakanlar varsa muhtemelen Vitara 'nın vergi dilimi değişmesiyle artan fiyatından dolayı satış kaybı olacaktır. Ama benim gibi düşünenler gidip Civic alamaz ve dönüp dolaşıp Vitara alacaklardır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekotime

    Selam arkadaşlar. Eşime manuel i20 sonrası otomatik bir araç arayışındaydım. Cuma kurlar fırlayınca araç fiyatlarının aratacağını tahmin ettiğim için, Pazar günü Honda civic ve 1-2 gün önce aklıma gelen Vitara'ya bakmak için yola çıktık. İlk önce Vitaraya baktık. 1.6 GLX araçla test sürüşü yaptık. GLX aracı sunroof perdesi çok ince olduğu ve 1.6 motor sesi kabine geldiği için eledik. Neyse Vitara S 4X4 Kırmızı siyah üzerinden 142.000 üzerinden 135.000 TL olarak pazarlığımızı yaptık. Eski fiyattan araç alımı için 5 adet kontenjan yaptıklarını o gün için haber vermemizi alırsak 1 adet daha bağlayacaklarını söylediler. Honda civic bakmaya gittik. 1.6 Executive otomatik bakıyorduk ama istediğimiz renkler bayide yoktu. 1 tane kırmızı 180 beygirlik Executive vardı Vitara ile aynı fiyatlardaydı. Satılmamış olsa bir gazla onu alacaktım neredeyse. Ama 2 çocuklu bir bayan için Vitara'nın daha uygun olduğu hep aklımdaydı zaten.
    Tekrar Suzukiye döndük ve 200 TL kapora ile aracı 135.000 TL'ye bağladık. Salı günü aracımızı teslim aldık. Bende Tucson 4X4 T-GDI 177 beygirlik araç var. 1.4 turbo motor 1.200 kg'lık aracı neredeyse tucson kadar iyi kaçırıyor. Motor gücü çok iyi. Araç iç konsol plastik kalitesi ilk başta benimde gözüme takılmıştı,ama zamanla alışırız. 10" ekran dandiktir diye düşünürken kullanınca baya beğendim. Çözünürlük ve tepki süreleri güzel bence. Küçük ekran renksiz olmasına rağmen okunaklı ve kullanışlı. Bir çok uyarıyı gayet güzel gösteriyor. Çarpışma uyarısında falan birden kırmızıya dönüp flaşör gibi çakması enteresan. Benim full Tucsonda olmayan Adaptif hız kontrol olmasıda çok hoşuma gitti mesela.
    Keşke olsaydı diyebileceklerim ise, Farlarda follow me özelliği, dikiz aynalarının otomatik kapanmaması (Önceki aracım Subaru XV gibi), Orta kol dayama, ayak ışıklarının led olup diğer iç ışıkların sarı ampul olması, Sis farlarının led olmaması.
    Aracıda satın alınca yeni listeleri bende merakla bekledim. Dün akşam fiyatları görünce sevinçle karışık yuhhh dedim bende herkes gibi. Baz fiyattaki 2-3-4 ? bin TL fark ile araç hem % 60'lık dilime girmiş hemde hurda araç indirimi için 3.000 destekli dilime düşmüş. Şu anda alacak olsak hurdalar 4 binden aşağı satılmadığı için hurda indiriminden yararlanmak mümkün görünmüyor.
    Şu anda Liste fiyatı 166.000 TL,hurda indirimi olmadan 160 bine alırdık herhalde. 25.000 Tl avantajlıyız.

    Şanslıymışız diycem ama alakası yok, bizim hikayemiz görünen köy klavuz istemez hikayesi :)
    Hayırlı ugurlu olsun, tuscon sizin sahip olduunuz gibi full paket ise iş yapıyor, diğer donanımları leş.
    177 beygir makine ateş ediyor, yakışıklı da kerata ama sizin de dediginiz gibi Vitara 1.4S’de iyi kaçıyor daha gün geçsin daha çok seveceksiniz hele yakıt farkını görün 177 beygirin bi anlam ifade etmedigini
    anlayacaksınız. Vitara tabi ki hafif olduu için seri yoksa 177 beygir ezer ama TR şartlarında az yakar çok kaçar SUV denince Vitara tek geçer. Tuscon tabi kocaman alet C sınıfı ama Vitara da sizi memnun edecektir. Takıldıgınız eksiklikler gidirebilir şeyler, güvenlik donanımına bakın siz, NCAP testinden 5 yıldız almış Japon harikası tam otomatik tork konvertörlü bir araç süreceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.